Fokuslån

Fokuslån er et tilbud fra Thorn Norge hvor du kan låne inntil 75 000 kroner med betalingsutsettelse.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Enkel søknadsprosess
  • Med betalingsutsettelse
  • Erfaren utlåner
  • Avdragsfri periode: 90 dager
  Ulemper:
  • Lånegrense på 75 000
  • Høye gebyrer
  • Du må være minst 25 år

  Fokuslån er et produkt fra Thorn Finans Norge AS. Thorn er kjent i Norge og Skandinavia ellers helt siden 1970-tallet. I starten var de mest profilert som utleier av diverse forbruksvarer. Reklamen og slagordet om at du bare trenger å eie fem ting og resten leier du fra Thorn, sitter fortsatt igjen hos mange.

  Men etter hvert ble det mer snakk om finansiering av kjøp av de samme varene i Thorn-konsernet. I dag tilbyr de en rekke låneordninger i tillegg til Fokuslånet.

  Således er L’EASY, Klikklån, ModusFinans, Føniks Privatlån og Spargo Finans varemerket som hører inn under Thorn, og L’EASY Minilån, Nordiclån, Fokuslån, PayMark Finans og ViiGA Lån er alle låneformer som blir tilbudt med Thorn Finans Norge AS som långiver på kontrakten.

  Lån fra Fokuslån

  Fokuslån er vanlige smålån fra 10 000 til 75 000. Alternativer for nedbetaling er mellom 1 og 5 år. Men lånet kan uten hensyn til betalingsplanen betales fullt ut uten ekstra kostnader. Ved utfylling av søknadsskjemaet, går søknaden direkte til Thorn Finans Norge for vurdering.

  Det spesielle med Fokuslånet er at du kan velge en rente- og avdragsfri periode innledningsvis på 30, 60 eller 90 dager. Det er spesielt gunstig for de som trenger pengene for å rydde opp i økonomien før de kan starte tilbakebetalingen.

  Service

  Sikkerheten er ivaretatt av Thorn Finans Norge AS, som stort sett bruker tilsvarende system for alle sine låneordninger. Selskapet har en egen e-post adresse for klager. De opplyser også om klagemuligheter til Forbrukertilsynet, Finanstilsynet og Europakommisjonens online klageportal.

  Tilgjengelighet på telefon er innenfor normalarbeidstid, og e-posten er naturligvis åpen hele døgnet for sjekking påfølgende virkedag. Dette er stort sett innenfor det man kan forvente.

  Renter og gebyr

  Fokuslånet er et vanlig smålån. Om du lurer på om det er lånet for deg, bør du sende en søknad hit samtidig med en søknad til et par-tre andre finansieringsinstitusjoner. Da vil du se om det er de som kan tilby deg den beste renta. Du kommer enkelt videre til de respektive bankenes søknadsskjemaer fra presentasjonene på Norsk Kreditt.

  Fokuslånet med sin avdrags- og rentefrie periode i starten av nedbetalingsperioden appellerer spesielt de som trenger en pustepause før de starter nedbetalingen. Det kan være mange grunner til det.

  En effektiv rente opp til et maksimum på 39,9 % kan synes høyt. Det er imidlertid ikke uvanlig for lån på beløp under 100 000 kroner, inkludert de betalingsfrie mulighetene som også tilbys. Men renten bestemmes uansett individuelt, etter kredittvurderingen.

  Det er med det all grunn til å søke et fokuslån dersom du har behov for kreditt, og spesielt hvis du trenger de innledende månedene med betalingsfrihet.

  Omtale - Fokuslån
  Vurdering 88100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Lånegrense på 75 000
  • Avdragsfri periode: 90 dager
  • Du må være minst 25 år
  • Etabl. gebyr: 150 - 2100 kr
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:45 kr Uppl.avgift: 150 - 2100 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden