KlikkLån

«Lån opptil 150 000 kr» er slagordene KlikkLån har valgt å bruke på sin hjemmeside, og det er en grei oppsummering på hva tjenester og tilbud du kan få hos selskapet. De er en del av det store Thorn-konsernet, som blant annet spesialiserer seg på salg innen hvitevarer og elektronikk.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Enkel søknadsbehandling
  • Nedbetalingsperioden opptil 60 måneder
  • Lån uten sikkerhet
  Ulemper:
  • Minste alder - 25 år
  • Etableringsgebyr på 150 til 1200 kr
  • Eff. rente 29,41%

  Oversikt

  Det karakteristiske navnet «Klikklån» er et bilde på data-alderen, og en konsekvens av denne. Nesten alt skal nå kunne ordnes med et klikk på datamaskinen.

  Selv om det med alle smarttelefonene etter hvert er blitt flere toucher enn klikk. Poenget er mest at du slipper å gå ut og kjøpe frimerker, putte lånesøknaden i en postkasse og sette deg ned å vente et uvisst antall dager før svaret kommer i posten.

  Klikklån er et av mange låneprodukter fra Thorn Finans Norge. Thorn er godt kjent både som utleier av hvitevarer, kredittkjøp på nett og diverse låneordninger.

  Andre lån og varemerker under Thorn-paraplyen er ModusFinans, Spargo Finans, Fokuslån, ViiGA Lån, Minilån, Føniks Privatlån og PayMark Finans.

  Kvaliteter og særtrekk

  Klikklånet omfatter lånebeløp mellom 10 000 og 150 000 kroner. Som sådan kan de klassifiseres som «smålån». Det høyeste beløpet du kan låne gjenspeiler i overkant av en månedslønn for de fleste.

  Det typiske bruksområdet kan være innkjøp av hvitevarer, teknologi, bilreparasjoner og annet når lønningsposen ikke strekker til.

  Når det gjelder inngangskriteriene, er det forholdsvis høye aldersgrense – 25 år – for å kunne søke på Klikklån. Andre långivere oppgir gjerne en øvre grense mellom 21 og 23 år.

  Grunnen til dette er at de yngre aldersgruppene statistisk sett er dårligere betalere. Denne variabelen er også lagt inn i de fleste långiveres kredittvurdering, selv om dette ikke uttrykkes særskilt. Avslagsprosenten vil definitivt være høyere for personer under 25 år enn befolkningen for øvrig.

  Ellers kreves det at du har fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger for å søke Klikklån.

  Lån fra Klikklån

  Søknadsskjemaet på klikklån er enkel lagt opp fra nettsiden. Du fyller ut ønsket lånebeløp og hvor lang tid du vil bruke på å betale det tilbake. Da får du samtidig anslått hvor mye du må regne med å betale hver måned.

  Derpå fyller du ut personalia. Bemerk at du må samtykke i en kredittvurdering dersom du ønsker å gå videre til utfylling av inntekter, gjeldsforhold og øvrige opplysninger om økonomien.

  Søknaden blir deretter overlatt til Thorn Norge Finans AS som blir kontraktspartner, og vil fatte den endelige avgjørelsen.

  Det er kredittvurderingen som blir avgjørende for om du i det hele tatt får lån, og i så tilfelle også hvor stor rente du får på det. I kredittvurderingen sjekkes blant annet gjeldsregisteret og hva som er registrert hos kredittopplysningsbyråer.

  Prosessen er automatisert, og du få svar på søknaden direkte på nettsiden etter at den er fylt ut.

  Ved godkjenning av søknaden kan du velge og undertegne med BankID på nett, eller å få tilsendt låneavtalen slik at du kan skrive under på gamlemåten.

  Renter og gebyrer

  Lån uten sikkerhet har høyere rente enn lån med sikkerhet. Det er også vanlig at renten er noe høyere for lån på mindre beløp, enn den er for større lån. Det er også stor variasjon på renten de ulike lånesøkere kan bli tilbudt etter kredittvurderingen.

  De ytre rammene for rentefastsetting hos Klikklån ligger innenfor det som er vanlig. Men bemerk at etableringsgebyret fastsettes etter en prosentsats av det lånebeløpet du søker.

  Betaling og oppfølging

  Løpetiden kan settes mellom 12 og 60 måneder. Her kan det tilføyes at låntakeren på et hvilket som helst tidspunkt kan betale ned lånet fullt ut.

  Får du innvilget et Klikklån, må det være nedbetalt i løpet av avtaletiden. Du kan betale raskere enn vedtatt løpetid, men ikke senere. Månedlig forfallsdato blir normalt satt til den 27.

  Ønsker du litt mer fleksibilitet, er det andre låneordninger fra Thorn som tillater måneder med avdragsfrihet eller betalingsutsettelser i løpet av lånetiden. Det gjelder Fokuslån, Moduslån og Pauselån.

  Endringer av lånevilkårene på klikklånet underveis kan sendes ut med 6 ukers varsel. Slik kommunikasjon sendes med e-post eller på SMS.

  Skulle du ønske å klage på noen av tjenestene ved klikklånet, kan du fremme det for Thorn Finans AS direkte gjennom e-post adressen klager@thorn.no. Du har også klageadgang til Finanstilsynet og Europakommisjonens nettbaserte klageportal.

  Omtale - KlikkLån
  Vurdering 91100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Minste alder - 25 år
  • Registrert liknet inntekt
  • Etableringsgebyr- på 150 til 1200 kr
  • Må ha stått I Folkeregisteret i minst to år
  • Kan ikke ha betalingsanmerkninger
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:45 kr Uppl.avgift: 150 - 4200 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden