ModusFinans

ModusFinans gir smålån mellom 10 000 og 50 000 kroner. Du kan få inntil to avdragsfrie måneder i året

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Effektiv søknadsbehandling
  • To avdragsfrie måneder i året
  Ulemper:
  • Du er minimum 25 år
  • Har en del gebyrer

  Oversikt

  ModusFinans er et av mange lånetilbud som sorterer under Thorn-paraplyen. Thorn Norge Finans AS er et selskap med mange finansieringsløsninger. De fleste kan betegnes som smålån.

  Selskapet opererer i flere nordiske land med omtrent de tilsvarende lånetilbudene.

  I Norge kan du søke lånene Privatlån Pluss, PauseLån, Trygglån og Produktfinans direkte fra nettsiden deres. I tillegg er følgende merkenavn en del av Thorn Finans AS:

  Klikklån, Fokuslån, Spargo Finans, Føniks Privatlån, Minilån, PayMark Finans L’EASY og ViiGA Lån.

  Uansett hvilket av disse lånene du velger, er det Thorn Norge Finans som står som avtalepartner, og som du skal forholde deg til etter lånets innvilgelse. Alle lånevilkårene er også beskrevet på nettsiden til Thorn Norge Finans.

  Thorn dukket opp i Norge første gang i 1975. Den gangen var det utleieavtaler av tv-apparater og hvitevarer som var det store. I stedet for å investere mange penger i førstegangsetablering, valgte mange å leie varene en stund fra Thorn, for deretter å kjøpe dem til redusert pris.

  Etter hvert gikk Thorn over til produktfinansiering med kredittavtaler og smålån.

  Kvaliteter og særtrekk

  Det viktigste særtrekket ved ModusFinans er at du kan etter fritt valg få to avdragsfrie måneder i året i løpet av nedbetalingstiden.

  Merk at avdragsfrihet ikke betyr betalingsfrihet. Du må fremdeles betale påløpte renter. Uansett kan det for mange være noe som gjør tilværelsen lettere. Det kan for eksempel innebære at du får litt ekstra til jul, og at du ikke behøver å betale like på lånet den måneden du tar ut ferie.

  Du kan også velge å ikke benytte deg av det for å ha en ekstra buffer. Da kan det hende at du ikke behøver å ta opp ny kreditt den dagen vaskemaskinen ryker eller når bilen plutselig må på verksted.

  Muligheten til å ta ut avdragsfrie måneder gir fleksibilitet.

  Men husk at bruk av avdragsfri måned øker totalkostnaden på lånet. Det betyr tross alt en ekstra måned du må dekke renter for.

  Lån fra ModusFinans

  Lånet fra Modus Finans er et smålån. Det betyr at du ikke låner de helt store beløpene. Her betyr det lån mellom 10 000 og 50 000 kroner.

  Det er gjerne slike summer som oppstår når det hender noe uforutsett. Det kan være en uvelkommen restskatt som ikke kan vente med betalingen, hvitevarer som går i stykker og må erstattes, et særdeles gunstig tilbud på ferietur utenfor sesongen, eller det kan være noe galt med bilen som bare må fikses.

  Det er i slike situasjoner et smålån kan redde dagen.

  Normalt må du også regne med noe kortere nedbetalingstid på smålån. ModusFinans gir riktignok rom for løpetid inntil 60 måneder, altså fem år.

  Anbefalingen er imidlertid at lån på lave beløp bør nedbetales på betraktelig kortere tid. De har relativt høy rente, og bør derfor bort fra budsjettet ditt på kortest mulig tid.

  Det lønner seg som regel å få en utsettelse på betalingen av boliglånet for å betale ut smålån raskere. Har du flere smålån, bør du søke å refinansiere dem gjennom Norsk Kreditt.

  Renter og gebyrer

  Rente på smålån er høyere enn det som ellers er gjengs for lån uten sikkerhet. Desto lavere lånebeløp, jo høyere effektiv rente.

  Den endelige rentesatsen du blir tilbudt på et lån fra ModusFinans, får du etter en kredittvurdering. Nominell rente ligger mellom 9,48 % % og 23,4 % %. Det er derfor mye å hente på å komme godt ut av kredittvurderingen.

  Kredittvurderingen betyr innhenting av kredittsjekk for å se om du har betalingsanmerkninger. Inntekt og gjeld sjekkes samtidig opp mot tidligere likninger og Gjeldsregisteret.

  Dertil kommer et etableringsgebyr tilsvarende 2,8 % av lånebeløpet, minimum 150 kroner.

  Betaling og oppfølging

  Det er en fast betalingsdato for alle lån fra Thorn. Det er den 27. hver måned.

  De avdragsfrie månedene må du velge før du får tilsendt endelig betalingsplan. Det er ikke mulig å endre disse senere.

  Lånet kan betales ned raskere enn forutsatt. Du bare øker beløpet. Du kan også innfri hele lånet på et hvilket som helst tidspunkt.

  For fakturering anbefales det at du velger avtalegiro som gir det laveste gebyret. Du er da også sikret at du ikke glemmer betalingen.

  Omtale - ModusFinans
  Vurdering 86100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Minste alder 25 år
  • Du kan ikke inkassosaker eller betalingsanmerkninger
  • Du er norsk statsborger
  • Du bor i Norge
  • Du må ha folkeregistrert adresse i Norge
  • Du må ha bankkonto i Norge
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 kr Uppl.avgift: 150 - 1362 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden