Spargo Finans

Spargo Finans kan gi smålån opp til 150 000 kroner.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Effektiv behandling av søknaden
  • Løpetid opp til 5 år
  • Oppfølging via Thornssystemet
  Ulemper:
  • Lån fra 25 år
  • Flere gebyrer

  Oversikt

  Spargo Finans er en kjent aktør i forbrukslånsverdenen. Du finner dem igjen i både Danmark og Sverige, hvor de tilbyr de samme lånene til våre broderfolk.

  Spargo Finans er også en del av Thorn Finans Norge, som de er samlokalisert med.

  Lån du får innvilget gjennom Spargo vil formelt gis av Thorn, og du må akseptere de generelle betingelsene som stilles fra dette selskapet.

  Det er ikke bare Spargo Finans som opererer under Thorn-paraplyen. Thorn har en rekke brands som de markedsfører lån under.

  I Norge har Thorn lånene Privatlån Pluss, Trygglån, PauseLån, og Produktfinans som de presenterer på sin egen nettside.

   I tillegg står de bak lånene som markedsføres gjennom følgende brands med tilhørende nettsider: Klikklån, Fokuslån, Paymark Finans, Føniks Privatlån, Minilån, L’EASY, ViiGA Lån og altså Spargo Finans.

  Kvaliteter og særtrekk

  Spargo Finans markedsfører sine lån under vignetten «Lån til akkurat hva du vil».

  Det er med andre ord et blankolån, eller et standardlån uten sikkerhet. Formålet med lånet behøver du ikke oppgi når du søker. Spargo Finans vil bare undersøke om du har penger til å betale tilbake.

  Ellers dreier det seg om lån i det lavere sjiktet. Det er det typiske satsningsområdet for de fleste av Thorn-lånene.

  Lån fra Spargo Finans

  Vi snakker kun om dette ene låneproduktet fra Spargo Finans, altså et forbrukslån mellom 10 000 og 150 000 kroner.

  Betalingsplanen du får med angitt løpetid, mellom 12 og 60 måneder, er ganske bundet. Det vil si at det forventes at du gjør opp punktlig underveis, og at du ikke søker om utsettelser.

  Det er på sin plass å nevne at Thorn har andre låneprodukter med rom for litt fleksibilitet, som betalingsutsettelse eller avdragsutsettelse. Hvis dette er et must for deg, kan du sjekke opp disse under smålån på Norsk Kreditt. Det gjelder Pauselån, Fokuslån og Modus Finans.

  Spargo Finans tilbyr ikke lån spesielt rettet mot refinansiering. Men ettersom lånet kan brukes til det du selv ønsker, er det intet i veien for å betale ned annen gjeld med det.

  Renter og gebyrer

  Det oppgitte rentenivået er ikke sjokkerende høy på Spargo-lånene. Et spenn fra en nominell rente på 9,48 % til den høyeste på 21,6 er påregnelig for lån under 150 000 kroner.

  Når det gjelder smålån generelt er vanlig å sette renten høyere enn for lån på større beløp.

  Det store spørsmålet er selvfølgelig hvor man til slutt havner på dette spekteret. Det blir betydelig mer å betale med den høyeste renten enn den laveste.

  Lånekalkulatoren som brukes på Spargos nettside er i den forbindelse opplysende. Her får du beregnet laveste og høyeste beløp du kan ende opp med å betale hver måned, og forskjellen det utgjør på lånets totale utgifter.

  Som hos andre lånsøkere gjelder det å komme best ut av kredittvurderingen, og med det få et gunstig rentetilbud på lånet. Norsk kreditt anbefaler generelt å søke flere långivere for å se hvor man kan få det beste tilbudet.

  I tillegg til renten komme gebyrene. Etableringsgebyret for lån fra Spargo Finans har en pris tilsvarende 2,8 % av lånebeløpet, minimum 150 kroner. Alle gebyrer skal være inkludert i den effektive renten som oppgis i et lånetilbud.

  Betaling og oppfølging

  Alle lån fra Thorn har fast forfallsdato den 27. hver måned. Det er lite rom for fleksibilitet her. Med mindre du har spesialavtale, forutsetter Thorn rettidig betaling.

  Du har imidlertid rett til å innfri hele lånet når du måtte ønske. Det er spesifisert i låneavtalen. Du vil da ikke bli fakturert for ytterligere renter etter en førtidig innfrielse.

  Thorn tilbyr ulike faktureringsmetoder, hvorav avtalegiro er den rimeligste. Vi bemerker at du må inn på Thorns egen nettside for å finne oversikt over alle gebyrene.

  Thorn Norge har også en egen klageordning, som gjelder alle låneproduktene og varemerkene, inkludert Spargo Finans. Thorns egen klagebehandler vurderer henvendelsen.

  Du kan også rette klagen til Forbrukertilsynet eller Europakommisjonens nettbaserte klageportal. Det siste er mest aktuelt dersom du er bosatt i et annet EU-land.

  Omtale - Spargo Finans
  Vurdering 87100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Lån fra 25 år
  • Registrert liknet inntekt
  • Du har ingen aktive betalingsanmerkninger
  • Du er norsk statsborger
  • Du har en norsk folkeregistrert adresse
  • Du har en norsk bankkonto
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:45 kr Uppl.avgift: 150 - 4200 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden