ViiGA lån

Viiga lån er et låneprodukt fra Thorn Norge Finans. Velg lånebeløp mellom kroner 10 000 og kroner 40 000.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Rask søknadsbehandling
  • Løpetid opp til 5 år
  • Krever ikke sikkerhet
  Ulemper:
  • Lån fra 25 år
  • Litt høye gebyrer

  Oversikt

  Viiga lån tilbyr lån på beløp opp til 40 000 kroner. Viiga er et varemerke som hører inn under Thorn Finans AS. Thorn har flere låneprodukter og kredittløsninger som hovedsakelig befinner seg i moderate beløpsnivåer.

  Blant disse finner vi ModusFinans, Spargo Finans, Nordic Lån, Kliklån, Fokuslån, Minilån, Føniks Privatlån og PayMark Finans.

  De fleste av disse låneordningene administreres fra Thorns hovedkontor på Helsfyr i Oslo. Det er Thorn Norge som er avtalepartner på lånepapirene, og som låntakeren skal forholde seg til videre.

  Viiga lånet finner du også igjen i andre nordiske land hvor Thorn opererer.

  Kvaliteter og særtrekk

  Lånene fra Viiga er lån uten sikkerhet. Det betyr at det ikke er noen spesielle krav til hva du skal gjøre med pengene du låner.

  Lånets art og størrelse gjør at det passer spesielt til kjøp av forbruksvarer, eller for å komme over en midlertidig utgiftskneik.

  Lånene kan gis med inntil 5 år nedbetalingstid, men du har anledning til å betale det ned så raskt du ønsker. Det kan også innfris fullt ut på et hvilket som helst tidspunkt. Norsk Kreditt anbefaler at kreditt på mindre beløp betales så fort som det er mulig.  I motsatt fall hoper det seg opp med rentekostnader.

  Har du anledning til å betale det ut innen det har gått en måned, vil det lønne seg å bruke kredittkort. Kredittkort beregner normalt ikke renter før forfall, som kan være inntil 45 dager etter selve kredittopptaket.

  Lån fra Viiga

  Behandlingen av lånesøknader på Viiga er helautomatiserte, eller heldigitale om du vil. Du registrerer søknaden på nett, og fyller ut de nødvendige feltene på vanlig måte.

  Du bør imidlertid ha dokumentasjon på aktuelle inntekter rede før du setter deg ned. Det gjelder blant annet den siste lønnslippen. Bemerk at navnet ditt må være synlig på denne, og at den ikke skal være datert lenger enn seks uker tilbake. Det samme gjelder for andre inntekter, som barnetrygd, barnebidrag, leieinntekter og de ytelser du ellers måtte få fra Nav.

  Dersom du er selvstendig næringsdrivende må du dokumentere at du tar ut lønnsgodtgjørelse. Det kan du gjøre med en kontoutskrift hvor dette framkommer, eller med en bekreftelse fra regnskapsfører.

  Andre opplysninger om deg gir du Viiga rett til å hente ut fra kredittopplysningforetak og et gjeldsregister. Der vil de blant annet kunne se hvor mye gjeld du har, og om det er registrert en eller flere betalingsanmerkninger på deg.

  Ettersom søknadsbehandlingen er automatisert vil du ikke kunne fullføre søknaden dersom du er under 25 år, har betalingsanmerkninger eller ikke er folkeregistrert i Norge.

  Renter og gebyrer

  Rentesatsen du får dersom du får tilbud om lån, fastsettes individuelt. Nominelt kan denne være mellom 8,4 % og 24,4 %. Det som er avgjørende her er den poengscoren du får ut fra kredittvurderingen.

  Som hos andre långivere vil en solid økonomi, høy inntekt og liten gjeldsbelastning premieres med bedre vilkår.

  På gebyrsiden beregnes det etableringsgebyr og administrasjonsgebyr.

  Merk at etableringsgebyret utgjør 2,8 % av lånebeløpet (minimum 150 kroner). Det betyr at det blir høyere jo mer du låner.

  Når det gjelder administrasjonsgebyret varierer det med hvilken faktureringsmetode du bruker. Alternativene er e-faktura, avtalegiro eller etter regning på papir. Avtalegiro gir minst arbeid for långiveren, og har derved det laveste gebyret.

  Betaling og oppfølging

  Ved innvilgelse av lån får du en betalingsplan du kan følge. Fast innbetalingsdato på lån i Thorn-systemet er den 27. hver måned.

  Den enkleste og billigste måten å betale på er å aktivere E-faktura eller AvtaleGiro. Har du avtalegiro blir du trukket hver måned, og med E-Faktura kommer regningen rett i nettbanken.

  Hvis du ikke aktiverer elektronisk faktura, får du tilsendt en papirfaktura hver måned.

  Videre følger låneavtalen standardiserte europeiske regler om kundekreditt, og er selvfølgelig underlagt Finanstilsynets kriterier. Kredittvilkårene kan da endres med 6 ukers skriftlig varsel.

  Du har alminnelig klageadgang som kan rettes direkte til Thorn Norge, til Finanstilsynet eller til Europakommisjonens nettbaserte klageportal.

  Omtale - ViiGA lån
  Vurdering 90100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Lån fra 25 år
  • Registrert liknet inntekt
  • Du har ingen aktive betalingsanmerkninger
  • Du er norsk statsborger
  • Du har en norsk folkeregistrert adresse
  • Du har en norsk bankkonto
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 45 kr Uppl.avgift: 150 - 1120 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden