Komplett Bank

Komplett bank tilbyr gode forbrukslån og refinansieringslån i tillegg til kredittkort og sparekontoer. Fullverdige banktjenester kan administreres digitalt av brukeren.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Stort utvalg av banktjenester
  • Moderat rentenivå på forbrukslån
  • Fullverdige refinansieringsløsninger
  Ulemper:
  • Ikke tilgjengelig kundeservice etter normal arbeidstid
  • Noe høye gebyrer på lånene
  • Lån fra 20 år

  Oversikt

  Komplett Bank så dagens lys i 2014. Fra starten av var det meningen å tilby digitale banktjenester, i første omgang forbrukslån. Virksomheten har gått rimelig godt, og de har utvidet med stadig flere tjenester.

  Dette inkluderer kredittkort, handlekonto, forsikringer og sparekonto. Alt er samlet i en nettbankløsning.

  Banken har også etablert seg i Sverige, Finland og Tyskland. Ved utgangen av 2019 hadde de ifølge banken selv flere enn 269 000 aktive kunder.

  Komplett Bank samarbeider med flere låneagenter, blant andre Sambla og Tjenestetorget.

  Lånetilbud fra Komplett bank

  Det er særlig kreditt og kreditt til refinansiering uten sikkerhet som markedsføres av Komplett bank.

  Vanlige kreditt gis opp til 500 000 kroner med en maksimal nedbetalingstid på 5 år. Tidligere hadde de mer fleksible låneordninger, men Finanstilsynet strammet opp reglene fra 2019.

  Rentenivået er generelt bra med en øvre nominell rente på 24,9 %. På linje med andre banker vil du imidlertid ikke få opplyst renten på det lånet du søker om før de har kredittvurdert deg.

  Dersom du har dyr gjeld andre steder, har Komplett bank tilbud om refinansieringslån. Det betyr at du søker om et samlet lån som innfrir disse lånene.

  Får du innvilget lån til refinansiering, innfrir Komplett Bank disse lånene direkte for deg. Refinansieringslånet kan gis med en nedbetalingstid inntil 15 år. Ellers er betingelsene de samme som for vanlige lån.

  På disse lånene kan banken også tilby en frivillig betalingsforsikring. Du vil i så fall bli belastet 0,25 % av den til enhver tid aktuelle lånesaldoen for denne.

  Dersom du ønsker komplette bankløsninger med kredittkort og innskuddskontoer, er det også mulighet for det. Inntil videre har de ikke boliglån på menyen.

  Popularitet

  Det er ingen tvil om at det er digitale løsninger som utgjør framtidens bank. Fysiske filialer er på vei ut. Dette var satsingsområdet for Komplett bank fra begynnelsen, og de har truffet rimelig bra med dette.

  En vedvarende ekspansjon med nye tjenester og til nye markeder er vel et av de tydeligste tegnene på at man gjør tingene riktig.

  Sikkerhet og service

  Bankens åpningstider befinner seg innenfor det som er standard i bransjen. Det betyr at du ikke får tak i en kundebehandler etter arbeidstid eller i helgene.

  På den andre siden har de en ytterst funksjonell nettbanktjeneste hvor du skal kunne utføre det du ønsker.

  I motsatt fall kan du sende en e-post til kundeservice slik at de kan se på det påfølgende virkedag.

  Sikkerheten er ivaretatt etter godkjenninger fra Finanstilsynet. I Norge er det stor offentlig kontroll av bankvesenet. Dette gir normalt de tilstrekkelige garantier for at de sikkerhetsmessige aspekter er i orden.

  Oppsummering

  Komplett Bank har mange forskjellige tilbud, fra lån til kredittkort og handlekonto. Dette er bra ettersom kunden med det får en totalløsning.

  Når det gjelder vanlige lån fra Komplett bank følger disse standardmessig det som tilbys alle andre steder. Med det tidligere fleksible lånet var det mange flere valgmuligheter for nedbetaling.

  Dette måtte bort ettersom myndighetene er blitt strenge på at lån skal nedbetales etter en betalingsplan, som ikke kan være lenger enn fem år for lån.

  Det er imidlertid en åpning for endringer underveis. Det kan være du får problemer med betalingen eller ønsker å øke lånet. Det står ikke noe eksplisitt om dette på nettsiden deres, men det oppgis at de kan gjøre manuelle endringer på lånet mot et gebyr.

  Refinansieringene følger også mønsteret det er lagt opp til fra Finanstilsynet. Prosessen med refinansieringslån er imidlertid godt beskrevet på nettsiden. Det gjør det enkelt for søkeren å se de dokumenter og vedlegg som er nødvendig for å gjennomføre refinansieringen.

  Vi synes kanskje de oppgitte gebyrene er litt høye, men det er tross alt den endelige effektive renten du blir tilbudt som er avgjørende. Det er ikke noen forskjell fra andre banker på dette området.

  Vi tenker at dersom du søker flere banker om et forbrukslån eller refinansiering – og det anbefaler vi at du gjør – bør Komplett bank være en av dem.

  Da kan du sammenligne tilbudet du får og se om det kan måle seg med de øvrige. Derom du er fornøyd med betingelsene du får, vil Komplett bank være et bra sted å ha lånet med sine godt innarbeidede løsninger.

  Omtale - Komplett Bank
  Vurdering 84100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Lån fra 20 år
  • Du må ha en folkeregistrert adresse i Norge
  • Ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:35 kr Uppl.avgift: 490 - 1990 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden