Lendo

Lendo er et godt etablert låneformidler-selskap under Schibsted-paraplyen. De har tilbudt ulike låneprodukter på det norske markedet siden 2007.
Snarveier:
Läser in...
  Fordeler:
  • Presenterer søknaden for flere långivere
  • Mange lånetilbud å velge mellom
  • En etablert virksomhet med gode rutiner
  Ulemper:
  • Gir ikke selv lån
  • Må ha minst tre års botid i landet

  Oversikt

  Lendo er en låneagent, eller låneformidler. De gir ikke selv lån, men tar imot søknader fra deg som de videreformidler til de långiverne de til enhver tid har en samarbeidsavtale med.

  Lendo er en del av Schibsted-konsernet i likhet med avisene Aftenposten og VG, finansmagasinet Dine penger og nettstedene Finn.no og Mittanbud.no.

  I tillegg til Norge driver Lendo låneformidlingstjeneste i Sverige, Danmark, Finland og Østerrike. De anses som de største i Norden på dette området.

  Lånetilbud fra Lendo

  Lånetilbudene fra Lendo er særlig rettet mot usikrede lån og refinansieringslån. I tillegg til refinansiering kan de gi lån til bil, motorsykkel og generelle forbrukslån. Men Lendo kan også tilby refinansiering med sikkerhet i tillegg, i til vanlige usikrede lån.

  Som låneformidler samarbeider de med 15 banker, hvorav flere av dem er blant de fremste spesialistene på forbrukslån.

  Du kan også søke om kredittkort gjennom Lendo. Men dette er mer enn ren sammenlikningstjeneste hvor søknaden går rett til den enkelte kortutsteder.

  Popularitet

  Med en score på 4,8 av 5 på Trustpilot, har Lendo en av de beste poengsummene blant selskapene i denne nisjen. Hele 77 % av over 1 000 anmeldelser gir tjenesten toppkarakteren «Enestående».

  Blant fornøyde tilbakemeldinger er det selvsagt flest av de som har fått innvilget lån til en rente som svarer til forventningene. Men det også mange som framhever rask reponstid på henvendelser og effektiv formidling av søknadene.

  Når selskapet selv opplyser at de har samlet behandlet mer enn én million lånesøknader de landene det opererer i, er det klart det er en hyppig brukt formidler.

  Sikkerhet og service

  Vi har allerede sagt noe om tilfredsheten med kundeservice over. Den er for øvrig tilgjengelig fra mandag til lørdag hver uke. De kan enkelt kontaktes på e-post, telefon eller gjennom chatten på nettsiden.

  Ellers er det relativt trygt å søke gjennom Lendo. De har en godt etablert tjeneste i en bransje som stort sett er gjennomregulert av norske myndigheter. Med godkjenning fra Finanstilsynet og jevnlige kontroller fra myndighetene er det liten tvil om at ting går rett for seg.

  Oppsummering

  Lendo har et godt utbud av tjenester, spesielt på forbrukslån og refinansieringslån. Det er få andre aktører som kan tilby mer enn maks-beløpet på 500 000 kroner, og løpetiden er så lang som myndighetene gir rom for. Muligheten for å få lånet vurdert hele 15 forskjellige steder, er definitivt til lånsøkerens fordel.

  Den solide forankringen i Schibsted-konsernet og de overstrømmende anmeldelsene på Trustpilot er også noe som gjør Lendo til et solid valg hvis det er en låneformidler du er på jakt etter.

  Kundeservicen er lett tilgjengelig også på kveldstid og på lørdager. Det er dog andre låneformidlings-selskaper som holder åpent på søndager. Men det er neppe et problem for de aller fleste at de ikke får tak i en saksbehandler søndag formiddag.

  Alt i alt er Lendo en låneagent vi forbeholdsfritt kan anbefale.

  Omtale - Lendo
  Vurdering 99100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Inntekt på minst 120 000 kroner per år
  • Må være folkeregistrert i Norge
  • Må ha skattet til Norge i minst tre år
  Betalingsanmerkning. Uten sikkerhet
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  • Underskrift
  Gebyr papirfaktura:0-30 kr Uppl.avgift: 0-950 kr