Santander Consumer Bank

Santander er en av de store internasjonale bankene som også har kontorer i Norge. Sjekk ut forbrukslånene deres for gode tilbud.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Godt etablert bank
  • Relativt lav rente
  • Har også andre banktjenester
  Ulemper:
  • Tilbyr ikke høyere lån enn 350 000 kr
  • Maximum 10 års nedbetalingstid på refinansieringslån
  • Må ha fylt 23 år

  Oversikt

  Santander Consumer Bank er en selvstendig Nordisk bank med kontorer i alle de nordiske landene. Her sysselsetter den til sammen 1 500 medarbeidere. Samtidig er den en del av det internasjonale Santander-konsernet som utgjør en av Europas aller største banker.

  Også i Norge er de store på banktjenester. De er nok mest profilert på forbrukslån, billån og kredittkort. Men de har altså også tilbud om sparing, handlekonto, byggekonto og forsikringer.

  Solid bankdrift har også gitt overskudd til sponsorvirksomhet. Santander sponser blant annet Manchester United, Champions League og aldersbestemte landslag i Norge

  Lånetilbud fra Santander Consumer Bank

  Consumer betyr som kjent forbruker. Forbrukslån eller lån uten sikkerhet er vel også det man først og fremst forbinder med Santander. Tilbudet om lån uten sikkerhet går opp til 350 000 kroner, og effektiv rente varierer fra 10,90 % til 16,25 %.

  Med de samme betingelsene tilbys lån til refinansiering av gjeld. Her kan det imidlertid søkes om lenger løpetid. Du kan få 10 år til nedbetaling av refinansieringslån mot fem år for øvrige lån.

  På lånene er det mulig å søke om avdragsutsettelse eller betalingsfrihet underveis i nedbetalingen dersom det skulle oppstå problemer. Dette vil, som det også informeres om, øke totalprisen på lånet.

  I tillegg til lån uten sikkerhet, er Santander en av de mest brukte på finansiering av bilkjøp her i landet. De kan skilte med stor ekspertise på dette området. Dessuten er kredittkortet fra Santander et av de mest populære.

  Populæritet

  Størrelse og omfanget av kunder er et vanlig tegn på popularitet. Som en av verdens ti største bank-konsern, det neste største i Europa og den åttende største banken i Norge må vi regne med Santander Consumer Bank.

  Det er da heller ikke mange klager på virksomheten. Gode nettløsninger gjør banken lett tilgjengelig og dermed blir den brukt av mange.

  Samtidig er Santander-logoen en god merkevare, Den er viden kjent både i og utenfor Europa. Ikke minst sponsing av så vel elite-idrett som masseidrett har bidratt til dette.

  Sikkerhet og service

  Santander Consumer Bank har kun filialer i Oslo og i Stavanger i Norge. Men ettersom banktjenester stort sett er digitalisert, er det her kundeservicen foregår.

  Banken kan nås på chat, via kontaktskjema og på telefon. På telefonen jobber det folk fra 08.00 til 21.00 for kunder som har spørsmål om nye lån. Det må sies å være bra. I tillegg kan de nås også på lørdager. Det er neppe tilfellet med lokalbanken din.

  Når de gjelder sikkerhet, har man selvfølgelig store forventninger til en internasjonal storbank som Santander. Alle sikkerhetsprosedyrer både i forbindelse med personvern og med pengestyring er da også utførlig beskrevet på nettsiden deres.

  Medlemskapet i Bankenes sikringsfond og kontrollrutinene fra det norske Finanstilsynet borger samtidig for trygghet og tillit.

  Oppsummering

  Santander Consumer Bank er en erfaren långiver, og har det meste på stell for kundene. Rentenivået på forbrukslånene ligger på et relativt lavt nivå. Den høyeste effektive renten som oppgis fra Santander er 16,25 %. De fleste steder ligger den godt over 20 %, og i enkelte tilfeller nærmer den seg 30 %.

  På den annen siden kan inngangsnivået for å få innvilget lån være trangere. Men en høy aldersgrense og et inntektskrav på 200 000 kroner siler de bort en del lånsøkere allerede før de har sett på søknadsskjemaet.

  Det er positivt at banken gir mulighet for å søke om avdragsfrihet eller betalingsutsettelse underveis. Det er selvfølgelig det beste å unnlate å benytte seg av denne muligheten ettersom det vil påløpe ekstra rentekostnader. Men noen ganger kan dette være nødvendig, og da er det godt at det er tilrettelagt for dette.

  Når det gjelder refinansieringslånene, som i utgangspunktet er et veldig godt tilbud, savner vi muligheten for å velge 15 års nedbetalingstid. Myndighetene åpner for dette og de fleste andre aktører er villige til å gi det. Dette er imidlertid en liten detalj som ikke er så aktuell for de fleste.

  Omtale - Santander Consumer Bank
  Vurdering 96100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Må ha fylt 23 år
  • Bosatt I Norge
  • Årsinnktekt på 200 000 kroner eller mer
  • Ingen inkassosaker eller betalingsanmerkninger
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:30 kr Uppl.avgift: 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden