Flexi Visa

Av flere tilgjengelige kredittkort fra Santander Consumer Bank, er det Flexi Visa som er best innrettet mot varekjøp.

Flexi Visa betegnes som selveste bonuskortet av utgiveren Santander Consumer Bank. Det er da også lagt opp til flere måter du kan tjene penger på varekjøp med dette kredittkortet.

Bonus og andre fordeler

«Bonuskortet» Flexi Visa gir deg mulighet til å utnytte deg av tre forskjellige fordelsprogrammer:

 • 4 % bonus på varer du kjøper i selvvalgt kategori
 • Kickback – få igjen inntil 15 % ved kjøp i utvalgte nettbutikker
 • Dealpass – få inntil 25 % rabatt ved kjøp i utvalgte butikker

Man skal kanskje holde tungen litt rett i munnen her for å finne den beste måten å utnytte fordelsprogrammene på, men la oss se på dem enkeltvis.

4 % bonus

Kickback og Dealpass får du også med andre kort fra Santander Consumer Bank. Bonusprogrammet gjelder i motsetning til disse ikke for bestemte butikker, men innen en hel varekategori uansett hvor du handler.

Du velger selv en av disse varekategoriene

 • Elektronikk
 • Sportsutstyr
 • Sko og klær
 • Drivstoff
 • Flyreiser

Her kan du skifte kategori hver måned. Slik kan du utnytte alle rabattene med litt planlegging.

Bonusen føres på den månedlige avregningen av kortet ditt.

Merk at brukerstedet må i henhold til Visas regler være direkte dedikert til varekategorien. Flyreiser må eksempelvis bestilles direkte fra flyselskapet, og ikke fra et reisebyrå.

Det er også en maks grense for hvor mye bonus du kan få. Den er satt til totalt 200 kroner per måned eller 2 000 kroner i året.

Kickback – penger igjen ved kjøp i 320 nettbutikker

Cashback er det vanlige ordet. Du betaler varen fullt ut, men du får penger igjen ved avregningen på kredittkortet.

Egentlig er cashback den provisjonen brukerstedet betaler til kortutstederen. Når kortutstederen, i dette tilfellet Santander Consumer Bank, velger å tilbakeføre en del av dette til korthaveren, oppstår cashback.

Det er også grunnen til at avslaget ikke beregnes direkte ved kjøp, men først kommer til syne når du mottar den månedlige avregningen på kortet.

Hvor mye du får igjen, kommer an på avtalen med den enkelte butikken du handler i. Det er en fullstendig oversikt over avslag og andre tilbud på Santander Consumer Banks egen kickbackside.

Vær oppmerksom på at du må registrere en egen kickback-konto for å nyte godt av disse tilbudene. Registreringen er kostnadsfri så lenge du har et Santander-kort.

Så forskjellige butikker som Anton Sport, Farmasiet, Lampegiganten, Storytel, Christiania Glasmagasin og Nettbuss er med i kickback-programmet. Du vil kunne finne rabatter på det aller meste blant de 320 nettbutikkene som deltar.

Dealpass – inntil 25 % rabatt på hundrevis av brukersteder

Med Santander Flexi Visa kan du få et Dealpass som gir rabatter ved betaling på mer enn 300 spisesteder rundt i Norge, samt en rekke virksomheter innen velvære, aktiviteter, hoteller, butikker og nettbutikker.

I motsetning til kickback trekkes rabatten direkte i kassen.

Fra Dealpass -siden kan du selv søke deg fram til hvilke tilbud innen de ulike kategoriene som finnes i nærheten av deg.

Forsikringer

Leiebilforsikring som inkluderer egenandelen og reise- og avbestillingsforsikringen er de forsikringene som kostnadsfritt er inkludert i kortet.

Du kan selv velge tilleggsforsikringer som advokathjelp, ID-tyveri, helseforsikring og betalingsforsikring.

De tre første får du for et fast tillegg i prisen. Betalingsforsikringen er direkte knyttet til kortet, Der betaler du en viss prosent av den saldoen som til enhver er utbetale på kortet ved månedlig oppgjørsdato.

Blir du syk eller langtidsledig, har du med denne en trygghet for at saldoen blir dekket opp, (Skylder du ikke noe på kortet, trekkes du heller ikke for betalingsforsikringen.

Kredittgrense og renter

Rentenivået ligger på normalen for denne type kredittkort. En fordel er at kortet tilbyr inntil 50 rentefrie dager. Dersom du betaler den månedlige fakturaen helt ned, kan du få god effekt av rabattene som tilbys ved varekjøp.

Når du søker, blir du kredittvurdert. Blir du godkjent for kort, vil scoren din være avgjørende for kredittgrensen du får som er mellom 10 000 og 50 000 kroner. Det kan du senere søke om få forhøyet. Den absolutte maksgrensen på kortet er 100 000 kroner.

Gebyrer

Bruker du kortet kun til varekjøp, er det nærmest gebyrfritt.

Kontantuttak og andre tjenester er i stor grad gebyrbelagt. Det gjelder for eksempel erstatningskort, nødkontanter, overtrekk og papirfaktura.

Betingelser for å få kort

Når du søker om kortet, må du akseptere å bli underlagt en kredittvurdering. Resultatet av denne er avgjørende både for om du får kortet, og for hvor høy kredittgrense du i så fall blir tildelt.

Har du betalingsanmerkning som kommer fram ved kredittsjekk, vil det avstedkomme et automatisk avslag.

Endelig må du være minst 20 år gammel for å få Flexi Visa.         

Fordeler:
 • 4 % bonus på kjøp i selvvalgt kategori
 • Fordelsprogrammet Kickback
 • Rabattprogrammet Dealpass
 • Kontaktløs betaling
Ulemper:
 • Flere gebyrer enn Gebyrfri Visa som også kommer fra Santander
 • Uttaksgebyrer

Vilkår

 • 4 % bonus på kjøp i selvvalgt kategori
 • Fordelsprogrammet Kickback
 • Rabattprogrammet Dealpass
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden