Gebyrfri Visa

Gebyrfri VISA er et tilbud fra Santander Consumer Bank.
Dette internasjonale foretaket har slått seg fram som en av de store bankene også i Norge. De tilbyr et bredt spekter av banktjenester. Det inkluderer forbrukslån, billån, sparekonto, forsikringer og altså kredittkort.

Bonus og Cashbacks

Visa Gebyrfri har to fordelsprogrammer; Kickback og Dealpass.

Kickback er det samme som cashback. Det er mer enn 240 butikker som er med i dette programmet, med forskjellig grad av refusjon av kjøpsprisen.

Den fungerer slik at Santander som kortutsteder får provisjon når du handler med kortet deres. En del av denne provisjonen tilfaller deg. Den vil komme til uttrykk som et prisavslag når du får regning for bruk av kredittkortet.

Butikkene som gir kickback opererer i flere populære segmenter, som reise, moteklær, elektriske varer, velvære og hus og hjem. Blant de meste kjente forretningene som du kan handle i finner vi Booking.com, Hotels.com, Nelly og Tanum.

Du må tegne deg som medlem av Kickstart for å nyte godt av denne ordningen, men medlemskapet er gratis.

Fordelsprogrammet Dealpass gir på den annen side rabatt direkte i prisen når du betaler med Gebyrfri Visa. Rabatten varierer fra selskap til selskap, og kan være opp til 25 %.

I dette programmet finner du hundrevis av butikker, spisesteder, nettbutikker, velvære, aktiviteter, hoteller og mer til.

Avis, Fridays og Interflora er blant selskapene som deltar med rabatter i Dealpass.

Forsikringer

Reise- og avbestillingsforsikring er selvsagt på plass i Gebyrfri Visa-kortet.

Du må ha betalt minst halvparten av reisen med dette kortet. Da dekker den inkluderte reise- og avbestillingsforsikringen deg selv og husstanden din, alternativt inntil tre medreisende.

Den øvre grensen for dekning ved reiseulykke, sykdom eller dødsfall er 400 000 kroner. Har du platiniums-utgaven av Gebyrfri Visa øker den til 1 200 000 kroner.

Kortet har også innebygget forsikring for egenandelskrav ved leiebil. Egenandelen dekkes inntil 20 000 kroner.

Av tilleggsforsikringer du kan tegne i forbindelse med kortet tilbyr kortet ID-tyveriforsikring, helårs reiseforsikring, betalingsforsikring og helseforsikring.

Santander Consumer Bank påpeker at stadig flere blir utsatt for ID-tyveri. Dette skaper ganske mange problemer for den det gjelder. ID-tyveri forsikringen koster 25 kroner i måneden, og kan tegnes gjennom nettbanken. Forsikringen dekker inntil 30 timer advokat-tjenester for å rydde opp i skadene.

Du kan også velge full advokatforsikring for 174 kroner per måned. Da er ID-tyveriforsikringen inkludert. I tillegg kan du få 15 timer rådgivning fra advokat per år, og dekning av juridiske utgifter opp til 2 millioner kroner dersom saken må løses i rettssystemet.

Du kan også velge en betalingsforsikring på kortet i tilfelle du skulle bli langvarig sykmeldt eller arbeidsledig. Med langvarig menes mer enn 60 dager. Forsikringsprisen utgjør 1 % av det beløpet du skylder på kortet.

Endelig tilbyr Gebyrfri Visa en helseforsikring i samarbeid med If Vertikal Helse. Denne gir tilgang på personlig medisinsk rådgiver, garantert spesialistvurdering innen 10 virkedager og garantert behandling innen 20 virkedager.

Denne forsikringen koster 249 kroner ekstra per måned for personer over 21 år, og 125 kroner for de som er yngre enn dette.

Utfyllende om forsikringsordningene kan leses på nettsiden til Santander Consumer Bank.

Kredittgrense og renter

Kortets øverste ramme er 100 000 kroner. Men du får som regel ikke mer enn 50 000 til å begynne med. Senere kan du søke om utvidet kredittramme.

Den nominelle rente er ganske lav. Sammen med lave gebyrer gir det en effektiv rente på 23,4 %. Per november 2020 er det kun seks kort på det norske markedet som tilbyr lavere effektiv rente enn Gebyrfri Visa, ifølge finansnæringens eget nettsted Finansportalen.

Gebyrer

Gebyrfrihet er selve varemarkedet til Gebyrfri Visa.

Kortet tar følgelig ikke noe gebyr i årsavgift, for etablering, for varekjøp i inn- og utland, for kontantuttak i inn- og utland, for overtrekk, for e-faktura eller papirfaktura, for erstatningskort eller for nødkort.

Det er svært vanlig for andre kortutsteder å beregne gebyrer for papirfaktura eller overtrekk av konto.

Det eneste gebyret som oppgis er purregebyr ved for sen betaling. Her brukes de satsene som er fastsatt av myndighetene.

Dessuten tas det et valutapåslag for handler i annet lands valuta.

Fordeler:
 • 50 rentefrie dager
 • Nesten ikke gebyrer
 • Ingen Årspris
 • Gratis nødkort og nødkontanter
 • Kontantuttaksgebyr inn-/utland: kr 0
Ulemper:
 • Mangler drivstoff-tilbud

Vilkår

 • Du må være 20 år gammel
 • Du må godta kredittvurdering
 • Ikke har betalingsanmerkning
 • Kredittgrense til 100 000 kr
 • 50 rentefrie dager
 • Effektive rente 23.4 %
 • Kontantuttaksgebyr inn-/utland: kr 0
 • Overtrekksgebyr: kr 0
 • Etableringsgebyr: kr 0
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden