Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard er for øyeblikket det eneste kredittkortet fra Komplett Bank. Det har en rekke fordeler i form av et bonus-system og diverse inkluderte forsikringer i kortet.

Komplett Bank er en del av Komplett Group. Her inngår også nettbutikken Komplett.no som har vært i virksomhet siden 1996.

Komplett Bank tilbyr fullverdige banktjenester med lån, sparing og nettbank. Den ble dannet i 2014, og har siden ekspandert til Sverige og Finland. Banken opplyser selv at den ved utgangen av 2019 hadde flere enn 269 000 aktive kunder.

Bonus og andre fordeler

Med Komplett Bank Mastercard kan du tjene opp bonuspoeng på følgende måter:

 • Handel på nettbutikkene Komplett.no og Blush.no gir 4 % bonus
 • Handel i andre nettbutikker som er godkjente som brukersteder av MasterCard gir 2 % bonus.
 • Øvrige varekjøp gir 1 % bonus.

Ett bonuspoeng tilsvarer en krone. Du kan maksimum tjene 500 bonuspoeng i løpet av en måned, eller totalt 2 000 bonuspoeng i løpet av de siste 12 månedene.

Du kan når som helst ta ut bonus, eller bruke den til varekjøp på Komplett.no.

Nettbutikken Komplett.no som gir flest bonuspoeng, har et stort utvalg av hvitevarer, datautstyr, tv-er og varer for hjem og fritid. De opplyser på nettsiden sin at de er Norges største nettbutikk.

Blush.no gir tilsvarende opptjening av bonuspoeng. Her selger de hovedsakelig skjønnhetsprodukter.

En annen fordel med Komplett Bank Mastercard er at du kan bruke det til kontaktløs betaling med Apple Pay og Google Pay. Det betyr at du enkelt kan betale i butikken med telefonen eller smartklokke, hvis du har det.

Forsikringer

Det er en rekke forsikringer som er innebygget i dette kortet:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • ID-tyveri forsikring
 • Kjøpsforsikring

I tillegg kan du velge å tegne betalingsforsikring.

Reiseforsikring

Reiseforsikringen dekker de vanlige ubehageligheter som kan oppstå på tur, som tap av reisegods, sykdom, forsinkelser og medisinske utgifter.

I motsetning til en del andre reiseforsikringer dekker den også egenandelen ved skade på leiebil.

For at forsikringen i kortet skal gjelde, må minst 50 % av reisen være kjøpt med kortet. Men da gjelder den til gjengjeld for hele reisefølget, opptil fire personer. Da virker den i inntil 90 dager.

Komplett Bank presiserer følgende begrensninger i forsikringen:

Den omfatter ikke behandling på private klinikker, og dekker ikke privat ansvar eller rettshjelp.

Forsikring mot ID-tyveri

ID-tyveri er et økende problem. Hvis noen får fatt i de personlige opplysningene som identifiserer deg, kan de ta opp lån, søke kredittkort, tegne telefonabonnement og gjøre andre rettshandler i ditt navn.

Denne forsikringen er altså inkludert i kortet, og gir tilgang på 24 timers assistanse og inntil 100 000 kroner til rettshjelp angående saken.

Kjøpsforsikring

Kjøpsforsikringen som du får med Komplett Bank Mastercard gjelder for varer som er kjøpt med kortet. Du kan da ha krav på dekning dersom den blir stjålet ved innbrudd eller overfall, eller dersom den blir skadet ved et ulykkestilfelle.

Forsikringen gjelder i inntil 90 dager.

Kredittgrense og renter

Ved innvilgelse av kortet vil du få fastsatt en kredittgrense for bruk. Den varierer fra 5 000 til 100 000 kroner. For å få et kort med laveste kredittgrense må du ha en dokumentert årsinntekt på minst 50 000 kroner. Ellers er det en kredittvurdering som ligger til grunn for hvilken kredittramme du får.

Banken opererer med en nominell rentesats for varekjøp som utgjør 21,4 %, og en rente for kontantuttak på 24,9%.

Kortet er innrapportert med en effektiv rente på 24,73 % på Finansportalen (desember 2020). Det bringer dem opp på en svært god 13. plass blant de mer enn 200 kortene som er registrert der.

Gebyrer

Kortet har en lav effektiv rente grunnet få gebyrer. Det er ingen årsavgift eller termingebyrer på kortet dersom du velger e-faktura. Det koster heller ikke noe å ta ut kontanter.

Den eneste ordinære kostnaden som oppgis er et valutapåslag på 1,75 %.

Betingelser for å få kort     

Komplett Bank oppgir ingen spesifikke betingelser for at du skal få innvilget kortet.

På Finansportalen hvor bankene selv innrapporterer, står det imidlertid at du må være fylt 18 år, og at du må ha en inntekt på minst 50 000 for å få laveste kredittgrense.

Selv om det ikke er oppgitt, vil det alltid være en kredittvurdering av den enkelte søker. Det innebærer at du ikke vil få kredittkort dersom du har betalingsanmerkninger.

Fordeler:
 • Inntil 50 dagers rentefri utsettelse
 • 4 % bonus ved kjøp på Komplett.no og Blush.no
 • Bonus på alle varekjøp
 • Mange forsikringer inkludert
 • Kontaktløs betaling med Google Pay og Apple Pay
Ulemper:
 • Valutapåslag 1.75 % av beløp
 • Høyere rente på kontantuttak enn på varekjøp
 • Faktura per post kr 35

Vilkår

 • Må være 18 år
 • Kredittvurdering
 • Minste inntekt 50 000 kroner
 • Effektive rente 24.90 %
 • Valutapåslag 1.75 % av beløp
 • 50 rentefrie dager
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden