Manchester United Visa

Manchester United Visa er et av flere kredittkort som tilbys av Santander Consumer Bank i Norge.

Denne internasjonale storbanken er godt etablert i Norge, med sparekontoer og flere forskjellige låneordninger.

Manchester United Visa er altså det målrettede kredittkortet for klubbens tilhengere i Norge. For øyeblikket er det vel ikke noe tilsvarende tilbud for noen av de øvrige engelske eller europeiske storlagene.

Santander Consumer Bank er selvfølgelig sponser for Manchester United. De støtter også blant annet aldersbestemte landslag i Norge og turneringer i barnefotballen.

De andre kortene er Gebyrfri Visa, Santander Red og Flexi Visa.

Bonus og andre fordeler

Manchester United Visa fungerer som et hvilket som helst annet kredittkort. Den fremste attraksjonen er likevel de rabattene som tilbys lagets norske supportere.

Disse inkluderer:       

 • 10 % rabatt på Megastore – butikk på Old Trafford
 • 10 % rabatt på Red Cafe på Old Trafford
 • 20 % rabatt på stadion- og museumsturer på Old Trafford
 • 10 % rabatt på medlemskap i Uniteds britiske supporterklubb
 • 10 % rabatt på kjøp i United Direct – Uniteds egen nettbutikk

Ticket Hotline er en annen tjeneste du får gjennom kortet. Ved bruk av denne kan du enkelt bestille billetter til Uniteds hjemmekamper. Du kan også bli med i trekninger om billetter til hjemmekamper i løpet av sesongen.

I tillegg til disse United-relaterte fordelene, er du også medlem av fordelsprogrammet KickBack gjennom Santander Consumer Bank.

Det betyr at du får igjen penger når du handler i utvalgte butikker og kjeder. Vi snakker om mer enn 240 butikker som har gjort avtaler om dette med Santander Consumer Bank.

Som en stor operatør får nemlig Santander Consumer Bank god provisjon ved at folk bruker kortene sine på disse stedene. En av del av dette blir tilbakeført til korthaverne.

Avslaget kommer ikke fram av fakturaen du får i butikken, men du vil se det på den månedlige fakturaen på visakortet.

Disse brukerstedene omfatter et bredt spekter av varer og tjenester, som klær, hus og hjem, elektronikk, reiser, underholdning og velvære.

Det er også kjente aktører som Tanum, Nelly, CDON.com, Hotels.com og Booking.com blant tilbyderne. Størrelsen på avslaget varierer for hvert sted.

For å få kickback -rabattene må du registrere deg på brukerstedet. Det er kostnadsfritt for Santander-kundene.

I tillegg til kickback inneholder kortene restaurantrabatter som kan gi inntil 25 % direkte avslag når du handler hos en samarbeidspartner. Det inkluderer restauranter, hoteller, velværesenter og andre virksomheter over hele landet. Vis kortet, og rabatten blir trukket i kassen.

Fullstendig oversikt over alle steder du får rabatt finnes på nettsiden til Santander Consumer Bank.

Forsikringer

Manchester United Visa inkluderer selvfølgelig reise- og avbestillingsforsikring. Man regner jo med at det blir en del turer til England i løpet av sesongen.

Inkludert i kortet er også en leiebilforsikring med dekning av egenandel.

Tilleggsforsikringer du kan tegne ID-tyveri forsikring, helseforsikring, advokatforsikring og betalingsforsikring mot en ekstra kostnad.

Kredittgrense og renter

Når du søker om Manchester United Visa kan du bli tilbudt en maks kredittgrense på mellom 10 000 og 50 000 kroner. Tilbudet baserer seg på en kredittvurdering. Her beregner de din betalingsevne på grunnlag av inntekten din og gjeldsforholdene dine.

Du kan på et senere tidspunkt søke spesielt om å øke grensen. Den absolutt høyeste kreditrammen du får med Manchester United Visa er 100 000 kroner.

Med en effektiv rente på 24,9 % ligger vel kortet på linje med de fleste andre kort.

Den er imidlertid høyere enn den som er på de andre Santander-kortene Gebyrfri Visa og Santander Red.

Gebyrer

Kortet er gebyrfritt ved varekjøp. Det har også fordeler og rabatter som er nevnt ovenfor for slike transaksjoner. Annen bruk er gebyrbelagt.

Det har dermed en del flere gebyrer enn Gebyrfri Visa, og vil nok koste litt mer i bruk.

Betingelser for å få kort

Vilkårene for å få innvilget et Manchester United Visa kredittkort er de vanlige.

Men Santander Consumer Bank er klarere enn de fleste andre på at det er kredittvurderingen som avgjør. Det er dermed ikke satt noen spesiell inntektsgrense for å søke.

Om du får kort kommer an på en helhetsvurdering hvor dine inntekter og øvrige gjeldsforpliktelser og kreditter spiller en vesentlig rolle.

Det vil nok være lettere å få innvilget kort med kredittramme på 10 000 kroner enn 50 000 kroner.

Manchester United Visa krever at du er 20 år eller eldre.            

Fordeler:
 • Mange rabatter for United-supportere
 • Fordelsprogrammet Kickback
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Kontaktløs betaling
Ulemper:
 • Flere gebyrer enn Gebyrfri Visa som også kommer fra Santander
 • Mangler drivstoff-tilbud

Vilkår

 • Du må være 20 år gammel
 • Du må godta kredittvurdering
 • Effektive rente 24.6 %
 • Kontantuttak: 40 kr + 1 % av beløpet
 • Erstatningskort: 99 kr
 • Rentefrie dager: 50
 • Nødkort/nødkontanter: 250 kroner
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden