Bank Norwegian

Bank Norwegian kredittkort er kortet tilknytter Bank Norwegian. Norwegian er som kjent også et flyselskap.

Banken opplyser at det er totalt 1,5 millioner mennesker som bruker banken som sin sekundærbank.

Norwegian-kortet er det eneste kredittkortet som tilbys fra Bank Norwegian. Utenom kredittkortet er det særlig forbrukslån de markedsfører. De er de eneste tilbyr opp til hele 600 000 kroner. Bank Norwegian er også veldig profilerte med sine tilbud om refinansieringslån.

Bonus og Cashbacks – Hvordan fungerer bonus-systemet

Den store gulrota til Norwegian-kortet er at du ved bruk opparbeider CashPoint som du igjen kan bruke til å betale for flyreiser med.

I tillegg til å ha kortet, må du registrere deg på reward-programmet til Norwegian for å begynne å tjene poeng.

Du tjener poengene dine på følgende måte:

 • 10 % av billettprisen på Flex-billetter fra Norwegian
 • 4 % av billettprisen på LowFare-billetter fra Norwegian
 • 1 % på kortbruk opp til kr 100.000 per år
 • 0,5 % på bruk over kr 100.000 per år

Er du en jevnlig bruker av de faste rutene til Norwegian, er det altså mye å hente ved å bruke et Norwegian kredittkort. Mest er det selvfølgelig å få når du bestiller flyreiser. Men også annen bruk av kortet gir poeng.

Bemerk at poengene du får på billettprisene til Norwegian gjelder kun når du flyr selv. Du får ikke poeng ved å betale turen for andre med ditt Norwegian kort.

CashPoint du tjener opp er gyldige ut inneværende år, og to påfølgende år. De må altså benyttes før denne tidsfristen har gått ut.

Forsikringer

Kortet har den sedvanlige reiseforsikringen som dekker husstanden eller inntil fire personer dersom minst halvparten av reisen er betalt med kortet.

Vi kan merke oss at forsikringen ikke dekker personer over 70 år i tilfeller med ulykke, avbestilling, reisesyke eller hjemtransport. For personer under denne aldersgrensen er det ubegrenset dekning ved reisesyke og til hjemtransport.

Du kan også bestille vanlig helårs reiseforsikring i tillegg gjennom Norwegian-kortet. Den koster 1 879 kroner for personer under 67 år, og 3 739 kroner for de som er eldre enn dette. Denne har bedre dekning enn den forsikringen som er inkludert i kortet på flere punkter. Dette er beskrevet nærmere i vilkårene.

Du kan velge om du vil ha betalingsforsikring når du bestiller kortet. Denne forsikringen koster 0,88 % av det som til enhver tid er saldo på kortet. Gjeld på kortet vil i så fall bli slettet ved 100 % sykmelding, arbeidsledighet eller permittering for et tidsrom som varer lenger enn fire måneder.

Stadig flere kort tilbyr egenandelsforsikring for leiebil som ekstratjeneste. For innehavere av Norwegian-kortet koster denne 249 kroner årlig. Det forutsetter at det er et offentlig registrert utleiefirma, og at det er tegnet kaskoforsikring på bilen.

Den siste valgfrie forsikringen du kan få med Norwegian-kortet er mot ID-tyveri. Hvis noen klarer å utgi seg for deg, kan det medføre store problemer. Denne koster 149 kroner ekstra i året, men kan dekke juridiske kostnader i slike tilfeller med inntil én million kroner. Den dekker også tapt arbeidsfortjeneste som følge av ID-tyveriet med inntil 200 000 kroner.

Kredittgrense og renter

Den øverste rammen for Norwegian kredittkort er 100 000 kroner. Din ramme blir individuelt fastsatt etter kredittvurdering.

Du kan på et senere tidspunkt søke å øke din angitte ramme via Din side i Norwegians nettbankløsning.

Gebyrer

Det er ikke noen årsavgift på Norwegian-kortet.

Ellers er det ikke noe spesielt å anmerke utover det normale her. Uttak i minibank i utlandet er gebyrfritt, men det beregnes valutatillegg på 1,75 %.

Betingelser for å få kort

Norwegian -kortet har de alminnelige inngangsbetingelsene om at du må være fylt 18 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Det avgjørende blir imidlertid resultatet av kredittvurderingen. Dette er uttrykt spesifikt på søknadsskjemaet.

Her må man også ha Finansdepartementets forskrifter i mente. De anbefaler at det ikke gis kreditt som medfører at gjeldsbelastningen kan overstige fem ganger korthaverens årsinntekt. 

Fordeler:
 • Opparbeider CashPoint for kjøp av flybilletter
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Må være 18 år gammel
Ulemper:
 • Kontantuttak i minibank og bank kr 39 per uttak
 • Forsikring for egenandel i forbindelse med leiebil kan fås ekstra
 • Ingen spesielle rabattordninger for varekjøp

Vilkår

 • Må være 18 år gammel
 • Kan ikke ha betalingsanmerkninger
 • Må undergå kredittvurdering
 • Valutapåslag: 1,75 %
 • Varekjøp inn-/utland: gebyrfritt
 • Kontantuttak i minibank og bank kr 39 per uttak
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden