Ferratum

Ferratum gir fleksible lån opp til 30 000 kroner. Du kan øke lånerammen etter behov.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Lån fra 20 år
  • Registrert liknet inntekt
  • Etableringsgebyr 0kr
  Ulemper:
  • Uttaksgebyr på 12.5 %
  • Dagsrente på 0.315 %
  • Øvre aldersgrense på 70 år

  Oversikt

  Ferratum startet opp i 2005. I dag er de representert i 25 land, og har flere enn 2 millioner kunder i flere verdendsdeler. Hovedkontoret befinner seg i Helsinki i Finland. Selve selskapet er registrert på Malta.

  Alle banktjenestene deres utføres på nettet. Ferratunm er en del av Ferratum Group som leverer banktjenester og digitale forbrukslån til private. Selskapet er notert på børsen i Frankfurt.

  Ferratum Group sponser ulike idrettsbegivenheter, som blant annet VM i rallycross.

  Kvalitet og særtrekk

  Ferratums fremste lånetilbud kalles Fleksikreditt.

  Dette er et smålån hvor du kan velge hvor mye du vil nedbetale hver måned utover et obligatorisk minstebeløp.

  Den øvre lånerammen er 30 000 kroner. Innenfor dette kan du i prinsippet låne det du ønsker. Dersom du betaler deg ned, får du tilgang på ytterligere kreditt. Dette kalles rammekreditt, og fungerer egentlig ikke så ulikt et kredittkort.

  Du betaler kun renter på det beløpet du til enhver tid skylder. Det beregnes altså ikke noe ekstra for å ha en låneramme disponibel.

  Det er ikke nødvendig å stille sikkerhet for et lån for Ferratum. Det er et forbrukslån, hvor du heller ikke behøver å oppgi formålet for låneopptaket.

  Ferratum har en egen nettbankløsning hvor du kan foreta disse disposisjonene digitalt. Alle meldinger formidles også herfra.

  Lån fra Ferratum

  Søknadsprosessen til Ferratums Fleksikreditt er altså digital. Du behøver verken oppsøke dem med lua i hånda, eller gå ut og kjøpe frimerker for å sende lånesøknad Den er lagt opp til at det skal være så enkelt som mulig å søke.

  Den digitale søknaden innledes med at du fyller ut ønsket kredittbeløp. Her vil du også raskt kunne få estimert et månedlig betalingsbeløp og få generert en betalingsplan.

  Du blir deretter transportert videre hvor du kun skal besvare åtte spørsmål. Du vil ikke bli spurt om å laste opp noen form for dokumentasjon.

  Søknaden behandles automatisk, og med tilgjengelige opplysninger som kan hentes ut om deg på grunnlag av BankID. Vi snakker her om de vanlige kredittopplysningene fra gjeldsregisteret og et kredittopplysningsforetak. Registrerte inntekter fra skatteetaten, total gjeldsbyrde og om det er registrert betalingsanmerkninger er alle forhold som påvirker resultatet.

  Ettersom dette gjøres automatisk vil du få et umiddelbart svar om hvor høy kreditt du kan innvilges i løpet av tre sekunder.

  Låneopptaket kan signeres med BankID. Dersom du søker før klokka 13.30 på en virkedag, lover banken at pengene er tilgjengelig for deg samme dag.

  Du har 14 dagers angrerett på kredittopptaket så lenge du ikke har benyttet deg av det.

  Renter og gebyrer

  Det beregnes ikke noe etableringsgebyr for opptak av fleksikreditt. Det er heller ikke noen administrasjonskostnader i forbindelse med betalingen.

  Det beregnes videre ikke noen kompensasjon for selve rammen, verken i form av en viss prosentsats eller som et fast beløp.

  For kreditt du benytter, løper det en daglig nominell rente på 0,3150 %. Omregnet til årlig effektiv rente på et lån på 30 000 kroner nedbetalt over 12 måneder tilsvarer dette en effektiv rente på 199,87 % p.a.

  Det betyr at det lønner seg ikke å la kreditten løpe over lengre tid. Fleksikreditt kan derimot være en god buffer mot uforutsette utgifter. Men det beste er da å nedbetale den så fort du kan, slik at den ikke blir rentebærende.

  Betaling og oppfølging

  Når du har fått innvilget Fleksikreditt, er det altså helt frivillig å benytte seg av den. Du kan ta ut det beløpet du er innvilget i kreditt, deler av det, eller ikke noe i det hele tatt.

  Av det du bruker av kreditten, får du tilsendt en månedlig faktura på e-post eller som papir (gebyr på 30 kroner). Betalingen utfører du fra banken din ved å gå inn på Min side på Ferratum. Det er også mulig å velge andre betalingsløsninger via Trustly eller Paysafe. For øyeblikket tilbyr de ikke e-faktura eller avtalegiro.

  Det månedlige betalingsbeløpet beregnes til 13 % av benyttet kreditt, men ikke under 500 kroner. Du står imidlertid helt fritt til å betale mer enn dette.

  Forfallsdato per måned er den samme som den dagen du fikk innvilget kreditten. Men du kan gå inn på nettbankløsningen og endre denne dersom du ønsker det.

  Omtale - Ferratum
  Vurdering 93100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Minste alder 20 år
  • Øvre aldersgrense på 70 år
  • Du kan ikke inkassosaker eller betalingsanmerkninger
  • Du kan ikke ha gjeld som overstiger fem ganger brutto inntekt
  • Du må ha folkeregistrert adresse i Norge
  • Du må ha bankkonto i Norge
  • Du må ha norsk telefonnummer
  • Du må ha bankID
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 kr Uppl.avgift: 0 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden