Tilbake til nyheter

Bruk PayPal til å betale

asda

I dag dukker det stadig opp nye betalingstjenester for mobilen, noe vi har skrevet om tidligere. Men på tross av flere norske nyetableringer som er blitt populære, er det fortsatt en internasjonal gigant som leder an i markedet. Og det er PayPal. Vi gir deg noen gode grunner til hvorfor dette bør være en foretrukket betalingsmåte for mange her.

Kan brukes over alt

En av de største fordelene med PayPal er at betalingsløsningen kan brukes stort sett over alt. Om du skal  handle på nett, eller du skal abonnere på Spotify eller Netflix, så kan alt gjøres fra ett og samme sted. Det gjør det oversiktlig og enkelt å ha kontroll på betalingene man gjør, og du slipper i tillegg å skrive inn kortet ditt hver gang du bestiller en ny tjeneste eller et produkt. PayPal lagrer all informasjonen din på en trygg og krypert måte, og når noe skal betales trenger du bare å logge deg på brukerkontoen din med e-post og passord. Enklere enn det kan det knapt nok bli.

Få oversikt over bruken din

Laster du ned applikasjonen til PayPal, eller du logger deg på brukeren din via nett, kan du enkelt få en oversikt over hva du bruker penger på. Kontra en nettbankutskrift som kan ha massevis av ulike transaksjoner, alt fra en brus på butikken til mobilregning, vil oversikten hos PayPal være mer rettet mot kun ekstra forbruk. Det gjør at du enklere kan vurdere hvor pengene dine forsvinner i slutten av en måned.

God sikkerhet

Om du har problemer med en vare eller tjeneste du har kjøpt og betalt via PayPal, som for eksempel at et produkt er veldig forskjellig fra det som ble beskrevet, kan du få refundert betalingen. Du har altså god ekstra sikkerhet som du gjerne ikke ville hatt om du hadde betalt via andre tjenester eller direkte med bankkortet. Har du en klagesak trenger du bare å melde den inn, og du kan få tilbakeført pengene så raskt som neste virkedag.

Overføring til venner og familie

Flere av de norske mobilbetalingsløsningene er basert på å enkelt kunne overføre penger til andre. Den tjenesten finner du fortsatt hos PayPal. Kanskje ikke like enkelt som andre norske apper, men fordelen er at du også  kan bruke PayPal til en rekke andre overføringer og tjenester i tillegg. Så helhetlig sett ligger nok betalingsgiganten et par store steg foran sine norske konkurrenter enda.