Instabank


Instabank hjelper deg å løse dine økonomiske problemer. Her kan du få lån med sikkerhet, kredittkort eller forbrukslån. Tilbudene du får er tilpasset din økonomi og dine behov. De har sin egen app som gjør det enda enklere å bruke nettbank.

Det hele startet høsten 2016, da Instabank ble etablert, og det tok bare fire år før selskapet passerte 50 000 kunde. De jobber for å gi kundene en smidig kundeopplevelse og tar i bruk nye løsninger. I tillegg til lånetilbud, tilbyr banken også sparing og forsikring, og er dermed en helhetlig løsning for kundene.

Hvis du trenger sparetips eller andre økonomitips, bør du sjekke ut deres egen blogg, med inspirasjon og gode forslag til hvordan du får en bedre hverdag, uten at det koster skjorta.

Lånetilbud fra Instabank

Instabank tilbyr lån med sikkerhet i bolig opptil 7 500 000 kr, med rente fra 3,99 %. Lån til bil, båt, MC eller refinansiering. Søkeprosessen er enkel. Med refinansiering er det mulig å samle flere smålån på ett sted, og dermed få lavere månedspris og bedre betingelser.

Trenger du penger til annet forbruk, kan du velge Instapay Mastercard eller forbrukslån. Instapay Mastercard har rente på 14,9 %. Deres forbrukslån lar deg låne fra 5000 til 500 000, uten sikkerhet. Renten er fra 7,99 %, og du søker digitalt og får svar umiddelbart.

Vilkår

Vilkårene for å søke om lån hos Instabank er

 • Du må ha fylt 23 år
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger
 • Bruttoinntekten din må være på minimum 250 000 per år
 • Du kan ikke ha større samlet gjeld en 5x bruttoinntekt
 • Du må også kunne tåle renteøkning på 5 % på hele gjelden din

Sikkerhet og service

Instabank samler inn og beskytter personopplysninger i henhold til kravene fra myndighetene. Personopplysninger brukes hovedsakelig til kundeadministrasjon, fakturering og i forbindelse med kundeavtaler. Enkelte opplysninger kan også brukes til markedsføring og oppfølging av kundene, samt risikoklassifisering og avdekking av straffbare handlinger. Ved kredittvurdering og innhenting av andre opplysninger, vil du bli informert både om at opplysningene blir hentet inn, og hva de skal brukes til.

De har kontor i Oslo, og du kan kontakte dem på telefon alle dager i uka. De er også aktive på ulike sosiale medier, men av sikkerhetshensyn bør du aldri diskutere dine kundeforhold på sosiale nettsider.

Fordeler

 • Fullverdig bank med alle typer banktjenester, enten du trenger lån, kredittkort, sparekonto eller forsikring
 • Egen app som gjør det ekstra enkelt å bruke nettbanken
 • Instabank har sin egen blogg med tips til sparing og bedre økonomi
 • Når du søker om forbrukslån hos Instabank, får du raskt svar på søknaden din
 • Fornuftige renter
 • Du kan ta opp betalingsforsikring

Ulemper

 • Bare tilgjengelig for kunder over 23 år
 • Kunder med betalingsanmerkning kan ikke søke om lån fra Instabank
 • Inntekten din må være minst 250 000 i året

Oppsummering

Instabank er en fullverdig bank på alle måter. De tilbyr ikke bare lån og kredittkort, men også sparing og forsikringer. Banken har kontor i Norge, og en kundestøtte som har telefonservice hver dag i uka. Telefonstøtten har mer begrenset åpningstid i helgen, men de kan i hvert fall kontaktes dersom du trenger hjelp.

Det er ikke alle som kan låne penger hos Instabank, for de har krav om minimumsinntekt på 250 000 kroner, og en nedre aldersgrense på 23 år. Men de fleste kan opprette sparekonto hos banken, og skaffe seg ulike forsikringer. Refinansieringslån hos Instabank krever sikkerhet, men du kan også få forbrukslån og kredittkort uten sikkerhet, dersom du oppfyller kravene. De er en sikker bank som ivaretar og behandler kundeinformasjonen i henhold til gjeldende regelverk. Dermed kan du trygt bli kunde hos Instabank.

Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden