Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans er en forbrukernettside som også driver med låneformidling. De samarbeider med flere banker. Det gir brukeren bedre muligheter for å oppnå gode betingelser på lånet sitt.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Mange samarbeidende långivere
  • Forholdsvis lave renter
  • Omstartslån for personer med betalingsanmerkninger
  Ulemper:
  • Alle lånetilbud kommer fra tredjepart
  • Avhengig av fast inntekt

  Oversikt

  Tjenestetorget er en forbrukerside på nett. Den omfatter en rekke produkter innen økonomi, juss, hjem og bolig. Tilsvarende har den en rekke samarbeidspartnere innen de samme områdene.

  Selskapet bak er helnorsk og lokalisert på Billigstadsletta utenfor Oslo, og har eksistert siden 2004. De forskjellige lånetilbudene administreres av Tjenestetorget Finans.

  Lånetilbud fra Tjenestetorget

  Tjenestetorget Finans opererer som låneagent. Det betyr at de viderebefordrer lånesøknaden du fyller ut til en rekke av sine samarbeidspartnere. Dersom du kommer gjennom deres respektive kredittvurderinger, kan du altså få flere tilbud på det samme lånet.

  Tjenestetorget har de fleste aktuelle lånetypene. Utvalget inkluderer boliglån, lån til kjøretøy, omstartslån, forbrukslån og lån til samling av smålån. Innenfor hvert av disse segmentene samarbeider de med utvalgte partnere.

  Forbrukslånene spenner fra 10 000 kroner og helt opp til 500 000 kroner. Rentenivået avhenger av den enkelte samarbeidspartnerens rentepolitikk, men fremfor alt på en kredittvurdering av deg. Det viser seg i praksis at rentefastsettelsen kan variere en del selv om opplysningene fra lånsøkeren er de samme.

  Det spesielle omstartslånet er for deg som har økonomiske problemer, men samtidig har en bolig med ledig pantesikkerhet. Det kan være både egen eller andres bolig. Noen ganger er det i familiens interesse å bidra til å rydde opp.

  Med omstartslånet kan du samle gjelden med et pantelån. Dermed kan du få lavere rente og kun en långiver å forholde deg til. Omstartslånet kan vurderes selv om du har betalingsanmerkning, bare sikkerheten er god nok.

  Dersom du ikke har noe å stille i sikkerhet, kan du søke et sukret lån til samling av smålån gjennom Tjenestetorget. Her aksepteres dessverre ikke betalingsanmerkninger, i motsetning til med omstartslånet.

  Popularitet

  Det er vanskelig å måle populariteten til en låneformidlingstjeneste. Vi kan imidlertid få en pekepinn ved å studere tilbakemeldinger på Trustpilot. Av 68 uavhengige anmeldelser får Tjenestetorget Finans her en karakter på 4,8 av 5 mulige. 93 % av anmelderne gir toppkarakteren «enestående». Det er ingen som har gitt bunnkarakteren «dårlig».

  Særlig det siste er uvanlig. Det er vanskelig for en tjenesteyter å unngå en og annen misfornøyd bruker. Av de fornøyde brukerne er det flere som har fått refinansiert gjelden sin med hjelp fra Tjenestetorget.

  Sikkerhet og service

  Den vide åpningstiden og alle de tilfredse tilbakemeldingene på Trustpilot vitner om et godt og stabilt servicenivå. Tjenestekontoret for kun provisjon dersom du aksepterer et lån, og da er det viktig for dem å komme i mål med et godt lånetilbud.

  Når det gjelder sikkerhet, jobber ikke Tjenestetorget med pengeroveføringer selv. Dette foretas av den banken som ender opp med å gi deg lån. Men disse har på den annen side lisensene sin i orden.

  Personopplysninger som gis til Tjenestetorget i forbindelse med søknaden, er gjenstand for kryptering og oppbevaring i overensstemmelse med gjeldende direktiver. Det er med andre ord liten grunn til bekymring.

  Oppsummering

  Som låneformidler har Tjenestetorget en lang rekke samarbeidspartnere som tilbyr lån. Dette er viktig. Jo flere banker som tar din søknad til vurdering, desto større sjanse er det for å få et godt tilbud.

  Med hensyn til størrelsen på lånebeløpet og nedbetalingstiden på forbrukslån og usikrede lån til refinansiering, holder de seg til det som er vanlig i bransjen.

  Maksimumsrenten er lavere enn mange av konkurrentenes. Men det avhenger selvfølgelig av at du får innvilget lånet. I så fall får du et konkret rentetilbud.

  Omstartslån er et godt tilbud for de som kan tilby sikkerhet. Det er en mulighet til å komme på fote dersom du har hatt problemer med betalingene en periode.

  At lånet kan søkes også dersom du har betalingsanmerkning, vitner om stor fleksibilitet. Vi merker oss også at kundebehandlerne er svært hjelpsomme og deltakende i refinansieringssaker, jfr. anmeldelsene på Trustpilot.

  Etter vår oppfatning har Tjenestetorget svært solide produkter. Vi er spesielt begeistret for omstartslånet.

  Omtale - Tjenestetorget Finans
  Vurdering 72100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Lån fra 18 år
  • Må ha norsk personnummer
  • Må ha fast inntekt
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 30 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden