Uno Finans

Uno Finans AS er en låneagent med erfarne bankfolk og formidlere. Søknaden din om forbrukslån, boliglån eller refinansiering fremmes for flere potensielle långivere slik at du kan velge det beste tilbudet.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Et stort antall långivere konkurrer om å gi deg lån
  • Du velger lånet med de beste betingelsene
  • Tilbyr lån både med og uten sikkerhet i bolig
  Ulemper:
  • Lån fra 25 år
  • Gir ikke lån selv
  • Registrert liknet inntekt

  Oversikt

  Uno Finans er en låneagent med flere lånetyper i sekken. Firmaet ble dannet av en rekke personer med lang erfaring fra bank og finans. De ansatte har selv eierinteresser i selskapet.

  Mens mange andre låneformidlere opererer internasjonalt med hovedsete i andre land, er Uno Finans som helnorsk å regne. 

  Selskapet ble etablert så sent som i 2018, og holder til i Skippergata i Oslo.

  Lånetilbud fra Uno Finans

  Det er særlig forbrukslån som er populært hos låneformidlertjenestene i sin alminnelighet. Her har Uno Finans det faste tilbudet med lån opp til 600 000 kroner.

  Med mindre det er til refinansiering av eksisterende gjeld, kan nedbetalingstiden ikke overstige fem år. Rente på eventuelle lånetilbud fastsettes etter kredittvurdering av de finansinstitusjoner søknaden din fremmes for.

  Uno Finans har imidlertid mer enn forbrukslån. Som en av få låneagenter tilbyr de seg også å fremforhandle boliglån. Målgruppen her er personer som har problemer med å få boliglån andre steder. Her nevnes personer med variable inntekter.

  Det kan være deltidsansatte, vikarer og frilansere. Disse får gjerne avslag i vanlige banker ettersom de ikke regnes å ha sikre inntekter. Uno Finans vil i større grad undersøke og framheve fremtidige inntektspotensialer for disse gruppene.

  Refinansiering med pant i bolig er et annet område hvor Uno Finans bistår med innhenting av lånetilbud.

  Slike refinansieringsløsninger er interessante for personer med mange gjeldsposter med høy rente. En samling av gjelden i ett pantesikret lån vil redusere kostnadene med betjeningen betydelig.

  Både lån til kjøp av bolig og lån til refinansiering med pant i bolig kan vurderes selv om du måtte ha betalingsanmerkninger.

  I tillegg til dette kan Uno Finans også se på mellomfinansieringer. Det er aktuelt når du vil søke ny bolig, men trenger å selge den nåværende for å betale. Problemet med dette er at det sjelden er mulig å gjøre disse tingene på samme tid.

  Får du solgt din gamle bolig før du har kjøp en ny, har du ikke noe sted å bo. Skal du kjøpe ny bolig, har du kanskje ikke penger til å betale den før du har solgt og innfridd gjeld på den gamle.

  I slike tilfeller trenger du en mellomfinansiering. Det betyr at du en kort periode har to boliglån samtidig. Med erfarne bankfolk på laget kan Uno Finans smi til løsninger som passer i de enkelte tilfellene.

  Det er mulig å søke med medsøker for alle typer lån.

  Sikkerhet og service

  Uno Finans er aktiv på telefonen innenfor normal-arbeidstid. Det er altså ikke mulig å kontakte dem direkte på kveldstid eller i helgene.

  Sikkerhetsmessig er de nødvendige sertifikatene for personvern til stede. Personvernerklæringen er tilgjengelig fra nettsiden og inneholder de sedvanlige momentene og reservasjonene. Det er Datatilsynet som har det overordnede oppsynet, og som eventuelt blir klageinstans.

  Ettersom Uno Finans kun formidler lån, er det ingen økonomiske transaksjoner som går gjennom dem.

  Banker de kontakter med din lånesøknad vil på den annen side være underlagt Finanstilsynets bestemmelser og overvåking for slike forhold. Det er dermed rimelig trygt å bruke disse tjenestene.

  Oppsummering

  Med erfarne bankfolk og formidlere på laget, er Uno Finans en låneagent med presumptivt store kunnskaper om feltet.

  De formidler forbrukslån på samme måte som en rekke andre formidlere som for tiden opererer på det norske markedet. Alt tyder på at de gjør det rimelig bra, men de er altså ikke så unike med disse tjenestene.

  Adgangen til å søke boliglån gjennom dem med en belastende betalingsanmerkning i kofferten, vil vi derimot anta dekker et stort behov. Det samme gjelder refinansiering med sikkerhet i bolig.

  Mellomfinansiering er likeledes et produkt vi ikke har sett hos låneformidlere tidligere.

  Med satsing på flere løsninger for lånsøkerne, har vi tro på at Uno Finans kan gjøre det riktig bra i denne bransjen.

  Omtale - Uno Finans
  Vurdering 100100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Må være minst 25 år gammel
  • Må ha fast bostedsadresse i Norge
  • Må ha norsk personnummer, telefonnummer og e-postadresse
  • Løpetid: 1–15 år
  • Løpetid med sikkerhet i bolig: 1–30 år
  • Effektiv rente på lån med sikkerhet i bolig: 5,01–24,4 %
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 45 Uppl.avgift: 0 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden