Okida


Okida ønsker å hjelpe personer med å få kontroll over økonomien, gjennom å sammenligne lånetilbud fra ulike aktører. Du fyller ut en søknad, og deretter sender de denne søknaden til ulike banker de er i forbindelse med. Som søker får du inntil åtte ulike tilbydere, og hele prosessen er både gratis og uforpliktende. Du får altså tilbudene først, og deretter kan du bestemme om du vil benytte deg av et av dem.

I tillegg til dette tilbyr Okida lavere renter, flinke rådgivere og din personlige rådgiver som gir deg ekstra støtte gjennom hele prosessen. Okida samarbeider med en lang rekke kjente og trygge banker, så du kan føle deg godt ivaretatt. Refinansier eller lån penger med sikkerhet for å få mer kontroll over økonomien.

Lånetilbud fra Okida

Okida tilbyr boliglån og refinansiering med sikkerhet i bolig. Refinansiering gir deg muligheten til å samle alle smålån i ett, og da er det penger å spare. For med bare ett lån, blir det bare ett avdrag, og da sparer du mye på rentene og kan få bedre betingelser.

De spesialiserer seg på lån med sikkerhet i bolig, men de formidler også nye boliglån. For å få boliglån må du kunne stille med minst 15 prosent egenkapital, men for kjøp av sekundærbolig i Oslo, må du stille med minst 40 prosent egenkapital. For kjøp av sekundærbolig utenfor Oslo, må du ha minst 25 prosent egenkapital. Din samlede gjeld kan ikke være større enn 5 ganger inntekten.

Hvis du trenger å flytte boliglånet for å få bedre vilkår, eller hvis du trenger mellomfinansiering, kan Okida også hjelpe deg med dette. Det er bare å ta kontakt med deres rådgivere eller fylle ut en søknad.

Vilkår

 • Du må ha fylt 23 år for å søke lån gjennom Okida
 • Du må være norsk statsborger med en adresse registrert i Folkeregisteret
 • Inntekten din må være minimum 250 000 kroner
 • Okida kan tilby lån på inntil 85 % av boligens verdi
 • Lånene har en rente mellom 3,5 % og 8 %

Sikkerhet og service

Det er enkelt å komme i kontakt med kundeservicen deres dersom du har spørsmål eller trenger hjelp. Du kan kontakte dem på telefon eller chat i åpningstiden. Resten av tiden kan du sende en e-post og få svar når kundestøtten kommer på jobb. Du kan også velge å la Okida ringe til deg. Da vil de ringe tilbake innen omtrent 10 minutter i åpningstiden.

De ivaretar selvsagt sikkerheten, og de personlige opplysningene dine er godt beskyttet. Ingen økonomiske transaksjoner går direkte gjennom Okida. De er bare et mellomledd som hjelper deg å finne den rette banken som gir deg lånet du trenger. Du må likevel benytte BankID når du skal søke om lån, for å bekrefte identiteten din.

Dersom du takker ja til et lån, er det banken som tilbyr lånet som er ansvarlig. De er underlaget Finanstilsynet, som sikrer at du kan føle deg så trygg som overhode mulig når du tar opp lån.

Fordeler

 • Refinansier eller få forbrukslån med sikkerhet
 • Raskt svar på søknaden
 • Få tilbud fra inntil åtte banker
 • Lav rente ved lån med sikkerhet
 • Lån opptil 20 millioner

Ulemper

 • Tilbyr ikke lån uten sikkerhet
 • Du må være minst 23 år for å søke
 • Du må ha en minimumsinntekt på 250 000 kroner for å søke om lån gjennom Okida

Oppsummering

Okida er en låneagent som hjelper deg å finne lån med sikkerhet. De spesialiserer seg blant annet på refinansiering som lar deg samle smålån i ett enkelt lån. De kan også skaffe deg tilbud på boliglån og forbrukslån med sikkerhet. Lån med sikkerhet gir deg lavere rente, som er en stor fordel hvis du trenger et lån til uforutsette utgifter.

Hvis du skal flytte, og kjøper nytt før du har solgt boligen din, trenger du mellomfinansiering, og også her kan Okida hjelpe deg å finne gode tilbud. Usikret gjeld er alltid dyrere enn lån med sikkerhet, så hvis du kan stille sikkerhet i bolig, er Okida et godt sted å søke om lån eller refinansiering.

Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden