Centum Finans

Centum Finans sammenlikner og tilbyr forbrukslån, smålån og refinansieringslån opptil 500 000 kroner. Som låneagent kontakter de opp til 15 banker for deg.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Formidler lånesøknaden til 15 banker
  • Lav inntektsgrense
  • God kundeservice
  Ulemper:
  • Lån fra 20 år
  • Gir ikke lån hvis du har betalingsanmerkning eller inkasso
  • Ingen kundeservice tilgjengelig i helgene

  Oversikt

  Centum Finans en låneagent og et søsterselskap av Zmarta.

  Centum er en del av det svenske foretaket Zmarta Group. Det ble igjen kjøpt opp av Bauer Media Group i 2016. Selskapet består, foruten Zmarta og Centum Finans i Norge, av svenske Freedom Finance og Zmarta og finske Freedom Rahoitus og Zmarta.

  I 2018 ekspanderte selskapet til strøm-markedet da de kjøpte opp Elskling, Norges største tjeneste for sammenligning og bytte av strømleverandør, og Insplanet, Sveriges ledende sammenligningstjeneste for forsikringer.

  Foretaket ble opprinnelig dannet i 1999 som Bolåneservice i Ängelholm i Sverige. Sammenliknings- og låneformidlertjenestene deres ble svært populære, og de ekspanderte raskt utover de regionale og nasjonale grensene. Nå tilbyr de altså det samme i Norge gjennom Centum Finans.

  Lånetilbud fra Centum Finans

  Centum Finans opptrer som låneagent, altså en formidlertjeneste som sørger for at du kan få flere lånetilbud. Du sender søknaden med alle de nødvendige opplysningene, men vurderinger av søknaden foretas av forskjellige banker.

  Én søknad fra deg behandles dermed av samtlige av de samarbeidende bankene som har avtaler med Centum Finans.

  Samarbeidsavtalene innebærer at Centum Finans får provisjon fra banken dersom du velger å ta imot et av tilbudene. Det betyr altså at du selv ikke betaler noe som helst for tjenesten, og står helt fritt til også å avvise alle tilbudene du måtte få.

  Centum har tilbud om forskjellige lånetyper uten sikkerhet:

  Popularitet

  I et voksende utvalg av låneagenter i Norge, er Centum Finans etablert som en av de langvarige og solide.

  På Trustpilot ser vi at de har hatt en profil siden 2014, og at det har kommet mer enn 3 000 anmeldelser av låneformidlertjenesten deres. Snittkarakteren på 4,7 av 5,0 tyder på en gjennomgående tilfredshet med service og resultater.

  Svært mange brukere fremhever rask behandling av henvendelser og tilsvarende effektiv saksbehandling. Vi merker oss at flere brukere skriver at de fikk lån gjennom Centum Finans etter å ha fått avslag andre steder.

  Sikkerhet og service

  Sikkerhet er viktig. Spesielt gjelder dette når det er snakk om finansielle tjenester. En lånesøknad inneholder følsomme data. Disse må ikke komme i gale hender eller misbrukes på noen måte.

  Derfor er nettsidene til Centum Finans oppdatert i henhold til gjeldende direktiver, fra det norske Datatilsynet. De finansielle aspektene hører under den svenske Finansinspektionen, tilsvarende Finanstilsynet i Norge.

  Dersom du skulle være misfornøyd med tjenestene fra Centum Finans, har de en godt beskrevet klageordning på sidene sine. Det er et selskap som tross alt er avhengig av en viss popularitet, og gode anmeldelser på sider som Trustpilot.

  Normalprosedyren hvis du har noe å klage på, er å framføre dette direkte for saksbehandleren. Denne vil da sammen med sin nærmeste leder se om det er noe de kan gjøre for å avhjelpe problemet ditt.

  Dertil har selskapet en egen klagehåndteringstjeneste som kan kontaktes på e-post eller ordinær post. Offentlige klagemuligheter til Forbrukerrådet eller finansklagenemda kommer selvfølgelig i tillegg.

  Oppsummering

  Det er alltid nyttig å sammenlikne priser når du handler. Det gjelder også, eller kanskje spesielt, når du søker om lån. Rentene du blir tilbudt kan nemlig variere mye fra tilbyder til tilbyder.

  Låneformidlertjenester som Centum Finans sparer brukere for mye arbeid med å fylle ut flere søknader som de i sin tur sender til et stort antall potensielle långivere.

  Et tilleggsgode fra Centum er den personlige oppfølgingen mange får i søkeprosessen. Det gjelder tilrettelegging av søknad, og valg av det beste tilbudet. Spesielt refinansieringssøknader kan volde hodebry for menigmann.

  Utvalget på 15 av Norges mest populære forbrukslånsbanker må også sies å være solid. Her vil låntakeren antakelig oppnå et resultat som tilsvarer det beste han kan forvente seg ut fra sin økonomiske situasjon.

  Ut fra det konkrete tilbudet og de tilbakemeldingene Centum Finans kan vise til, synes dette som et godt valg for den søker forbrukslån eller refinansieringslån.

  Omtale - Centum Finans
  Vurdering 85100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Aldersgrense 20 år
  • Minsteinntekt 120 000 kroner i året
  • Selvstendig næringsdrivende må ha vært registrert i Brønnøysund-registeret i minst 3 år
  • Ingen betalingsanmerkninger, gjeldsordning eller inkassosaker
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 45 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden