Ekspress Bank

Ekspress Bank tilbyr forbrukslån og refinansieringslån inntil 500 000 kroner med nominell rente 11.74 %.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Gir lån opptil 500 000 kroner
  • Gir både vanlige lån og lån til refinansiering
  • Relativt gunstige renter
  Ulemper:
  • Gir ikke refinansieringslån med sikkerhet
  • Litt strenge søkekriterier

  Oversikt

  Ekspress Bank (tidligere skrivemåte Express Bank) er en nordisk bank som ble etablert i 1987, ved en sammenslåing av Handelsbanken og Dansk Supermarked.

  En stor del av bankens virksomhet er fortsatt knyttet til detaljhandelen, i tillegg til lån til privatpersoner.

  I Norge har banken hatt kontorer siden 2008. Her samarbeider den med over 2000 partnere for sine skreddersydde kredittløsninger til butikker og nettbutikker. Blant disse finner vi deriblant Bohus, Møbelringen, Bolia, ICE, Specsavers og Princess.

  For sitt utlån av forbrukslån og refinansieringslån samarbeider de også med en rekke finansagenter.

  Ekspress Bank er en del av det internasjonale bankkonsernet BNP Paribas Personal Finance. Dette er en internasjonal storbank som opererer i over 30 land og har mer enn 19 500 ansatte. Til sammen betjener de nærmere 27 millioner kunder.

  Lånetilbud fra Ekspress bank

  Når det gjelder lån, er de viktigste produktene fra Ekspress Bank vanlige lån og refinansiering lån uten sikkerhet.

  Hvis vi tar forbrukslånet først, er dette et standardprodukt hvor det er mulig å låne opp til 500 000 kroner. Det er godt spekter med rente mellom 7,99 % og 17,99 %. Topprenten er relativt lav da flere konkurrenter kan gå over 20 % for lån uten sikkerhet.

  Den vanligste renten oppgis til 11,74 %. Dette er også i det laveste sjiktet for usikrede lån.

  Dette utjevnes imidlertid med strenger inngangsvilkår for å søke om lånet. Ekspress Bank setter en minstealder på 23 år for å søke om lån som overstiger 50 000 kroner. Dessuten kreves det en minsteinntekt på 250 000 kroner i året.

  Som mange av konkurrentene er Ekspress Bank på tilbudssiden når det gjelder refinansieringslån.

  Den fremste karakteristikken av refinansieringslån, er at det er lån som innfrir gjeld du har fra før. Du øker derfor ikke totalgjelden din med refinansiering.

  Ekspress Bank er derfor ute etter å ta over de lånene du har i andre banker.

  Poenget med en refinansiering er at du skal få bedre vilkår på refinansieringslånet enn på de lånene det erstatter.

  Her snakker man gjerne om dyre smålån eller kredittkortgjeld. Men det kan også være andre vanlige forbrukslån det er mulig å oppnå bedre betingelser på.

  Søknadsskjemaet om refinansieringslån fra nettsiden til Ekspress Bank er veldig praktisk innrettet. Du krysser av for lånetypene du ønsker å refinansiere; forbrukslån, kredittkort, kontokreditt eller billån. Deretter fører du opp beløpet du betaler per måned, og hvor mye som står igjen å betale.

  Slik får du en god oversikt over eksisterende lån og kostnader. Hvis du ønsker det, kan du legge til et ekstra beløp til eget bruk. Det kan være fornuftig dersom det ligger en nærliggende kostnad i nær framtid du kanskje ville tatt opp ny kreditt for å dekke, for eksempel en ferietur.

  En låneberegning av det totale beløpet du søker om kommer opp på siden. Ved å justere det ønskede lånets løpetid kan du enkelt se hva du må påregne å betale i måneden. Det kan vise seg at du ender opp med en betydelig månedlig besparelse ved en refinansiering.

  Popularitet

  Med lang fartstid har Ekspress Bank vist seg å være levedyktig på det norske markedet, tross stadig sterkere konkurranse.

  Årsrapporten for 2019 viste en vekst på 16 % på det nordiske markedet samlet. Det tyder på en god brukertilfredshet.

  Som en del av den internasjonale storbanken BNPs ansikt i Norge, har den da også solide krefter i ryggen.

  Sikkerhet og service

  Ekspress Bank er en etablert låneinstitusjon med sine lisenser i orden fra det norske Finanstilsynet. Med de generelle strenge kravene til bankvirksomhet i Norge, må dette anses som relativt trygt.

  Det samme gjelder datasikkerhet. Selskapet kommende satsinger gjelder IT-arkitektur og tilhørende løsninger med krypteringer og annet vern mot dataangrep.

  Oppsummering

  I det store og hele framstår Ekspress Bank som en bunnsolid finansinstitusjon. De har økonomiske muskler i ryggen, og kan tåle mange endringer i finansmarkedet.

  Utvalget av lån er noe tradisjonelt med kun forbrukslån og refinansieringslån. Den sterke og massive satsingen på den sistnevnte lånetypen er likevel et viktig bidrag som oppfyller manges behov i dag.

  Ved å bruke nettsidens verktøyer blir det lettere å oppdage mulige besparelser ved refinansieringslån.

  Omtale - Ekspress Bank
  Vurdering 82100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du må ha fylt 23 år for å låne over 50.000 kr
  • Du må ha fast boligadresse i Norge
  • Du kan ikke ha inkasso eller betalingsanmerkninger
  • Din samlede gjeld kan ikke være mer enn 5 x brutto inntekt
  • Du må kunne håndtere en renteøkning på 5 prosentpoeng på din samlede gjeld.
  • Løpetid: 1-15 år hvis lånet er til refinansiering, ellers 1- 5 år
  • Etableringsgebyr: 1 % av lånebeløp, minimum 495 kroner
  • Administrasjonsgebyr: 45 kroner
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:45 kr Uppl.avgift: 495 - 5000 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden