Kredittlånet

Kredittlånet gir mulighet til få tilbud fra flere långivere. Da kan du sammenlikne og se hvilken som gir deg de beste betingelsene.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Finner det beste lånetilbudet
  • Tilbyr også refinansieringer
  • Stor fleksibilitet
  Ulemper:
  • Lån fra 24 år
  • Etableringsgebyr 950 kr/li>
  • Gir ikke lån selv
  • Oppgir ikke opplysninger om forventet rente

  Oversikt

  Kredittlånet tilbyr låneformidling. Det vil si at du søker lånet hos dem, og de presenterer søknaden for långivere som de samarbeider med. På den måten får du søknaden vurdert flere steder.

  Kredittlånet er også en del av Selskapet Digitalfinans. Digitalfinans tilbyr tilsvarende tjenester fra sin egen nettside, og de står også bak siden Nord Finans som likner til forveksling på Kredittlånet.

  Digitalfinans ble opprettet i 2016.

  Lånetilbud fra Kredittlånet

  Kredittlånet har et godt utvalg av usikrede lån. Det omfatter smålån, refinansieringslån og forbrukslån. Det er også mulig å søke billån.

  For å få ditt lånetilbud må du først taste inn ønsket lånebeløp og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Før du går videre til søknaden, kan du velge om du vil motta nyhetsbrev fra Kredittlånet. Du vil da motta regelmessig informasjon om lån og tilbud fra Kredittlånets samarbeidspartnere.

  Deretter kommer du til søknadsskjemaet som skal fylles ut på vanlig måte med inntekter, utgifter og gjeld du har fra før. Det er bare å ha disse opplysningene klare på forhånd. Du må her også godkjenne at det blir innhentet en kredittsjekk på deg.

  Popularitet

  Kredittlånet er en relativt fersk side, så det er ikke så mye å si om mulig popularitet. Modersiden Digitalfinans imidlertid har holdt det gående en tid. Her har de fått god respons for sine ulike lånetilbud.

  Sikkerhet og service

  Sikkerhet er et must når du sender lånesøknader. Du fyller tross alt ut ganske presise opplysninger om din husstand og din økonomi. På Kredittlånet er slike informasjoner kryptert på forskriftsmessig måte.

  Ettersom selve lånet gis av andre, er det disse som får det videre ansvar og oppfølging av sikkerhet. Her er det imidlertid erfarne aktører som alle har de nødvendige lisensene fra Finanstilsynet i orden.

  På servicesiden må du først fylle ut søknaden til kredittlånet før du kommer i kontakt med dem. Det er oppgitt en e-post adresse hvor de kan kontaktes, også uten at du har sendt søknad.

  Oppsummering

  Kredittlånet er som nevnt en underside av Digitalfinans. Du får dermed ikke noe annet tilbud der enn du får direkte fra dem eller på deres andre sider.

  Søknadsprosessen er lettfattelig, noe som er viktig for de fleste. Vi savner imidlertid litt mer informasjon om de långiverne som blir kontaktet, og litt generelt hvilke lånetyper de spesialiserer seg på.

  Vi bemerker at tilbudet fra Kredittlånet også inkluderer billån. Dette er bra, ettersom det kan være et savn hos flere långivere som ellers kun gir lån uten sikkerhet. Har du et billån fra før, kan du benytte denne muligheten til å se om du kan få et bedre tilbud et annet sted.

  Vi mener det alltid er behov for tjenester som de Kredittlånet tilbyr. Låntakere kan spare mye på å få søknaden behandlet flere steder. En enkelt søknad gir flere svar, og det vil ofte være betydelige marginer mellom de beste og de dårligste lånene som blir tilbudt.

  Omtale - Kredittlånet
  Vurdering 83100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Lån fra 24 år
  • Fast inntekt
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Etableringsgebyr 950 kr
  • Månedsgebyr på 45 kr
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 45 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden