Lånemegleren

Lånemegleren er en erfaren låneagent som samarbeider med mange forskjellige banker. Se utvalget deres og søk direkte for å få flere lånetilbud.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Lån fra 18 år
  • Et stort antall långivere konkurrer om å gi deg lån
  • Du velger lånet med de beste betingelsene
  • Tilbyr lån både med og uten sikkerhet i bolig
  Ulemper:
  • Gir ikke lån selv
  • Registrert liknet inntekt
  • Oppgir ikke søkekriterier

  Oversikt

  Lånemegleren er en av de mest erfarne låneagentene vi har i Norge. Som det fremgår ganske tydelig av navnet, gir de ikke lån selv. Derimot fungerer de som mellommenn ved å videresende din søknad til et selektivt utvalg av långivere.

  Lånemegleren eies av selskapet STK Finans AS. Selskapet har en tilsvarende side under eget navn og de drifter også Forbrukslån.com. Det er imidlertid lånemekleren som er det fremste varemerket deres. Tjenesten opererer under tilsvarende navn i Sverige, Danmark og Finland.

  Lånetilbud fra Lånemegleren

  Utvalget av lån omfatter først og fremst ulike typer usikrede lån. Herunder finner vi lån til reise, oppussing, båt, bil, refinansiering med mer. Det gjelder også smålån som er definert lån opptil 100 000 kroner.

  Refinansieringslånene er særlig populære. Forbrukslånsforskriften er mer fleksibel her ettersom man ikke behøver å ta like mye hensyn til gjeldsgrad, og har mulighet til å gi en løpetid på opptil 15 år (mot normalt 5 år).

  I tillegg har Lånemegleren altså også lån med sikkerhet i egen eller andres bolig i sin portefølje. Det inkluderer nye boliglån, og lån til refinansiering av gjeld med primær- eller sekundærpant. Refinansiering med sikkerhet er alltid å foretrekke framfor refinansiering uten sikkerhet, ettersom det gir bedre betingelser.

  Popularitet

  Lånemegleren er som nevnt en låneagent som har vært med veldig lenge. Det har gjort at de har etablert seg et navn som ikke er alle konkurrenter forunt. I motsetning til mange diffuse navn i bransjen, signaliserer Lånemegleren umiddelbart hva du kan vente deg.

  At de har holdt det gående såpass lenge, er gjerne tegn på både popularitet, funksjonsdyktighet og gjennomføringsevne.

  Sikkerhet og service

  Lånemegleren har en telefontid som dekker de fleste av døgnets aktive timer. Også i helgene er det saksbehandlere som er tilgjengelige for konsultasjon. Du kommer også fram via e-post dersom dette er din foretrukne kommunikasjonsmåte.

  Dersom du kommer så langt at du ønsker å søke gjennom lånemegleren, er det nettbaserte søknadsskjemaet svært lett å bruke. Over fem trinn fyller du systematisk ut ønsket lånebeløp, personalia, boforhold, inntekt og gjeld. Du kan også enkelt føye til en medsøker.

  Lånesignering og utbetaling foretas av den finansierende bank. Mekleren forsvinner ut av bildet når du har akseptert et tilbud. Det betyr at det ikke foregår noen pengeoverføringer mellom deg og Lånemekleren. De behøver da ingen særskilt lisens fra Finanstilsynet. Banken du får lånet av vil selvfølgelig ha dette.

  Personopplysninger må derimot oppgis, og da er det Datatilsynet som er den overordnede instans. Personvernerklæringen som det linkes til fra siden dekker alle de nødvendige punktene i forbindelse med dette.

  Oppsummering

  Det viktigste med en låneagent er å ha tilgang på mange kvalifiserte utlånere. Med 19 forskjellige banker er Lånemegleren blant dem som er best dekket på området. Jo flere banker som tar imot din søknad, desto flere tilbud får du forhåpentligvis å velge mellom.

  Vanlige forbrukslån og lån til refinansiering er noe du kan søke hos flere låneagenter. Disse er også de profilerte produktene hos Lånemegleren. Vi kunne kanskje ønske at de på siden spisset inngangsvilkårene ved å oppgi alder og inntekt, men vi forstår også at det er vanskelig å uttrykke noe generelt for alle långiverne de samarbeider med.

  Produktene billån og båtlån er også lån uten sikkerhet. Andre långivere vil normalt kreve sikkerhet i det objektet som skal finansieres. Sikrede lån vil gi deg lavere rente, men på den annen side vil det gi trangere rammer.

  En panteheftelse i bilen eller båten gjør det mer tungvint å selge den videre. Det vil også være krav om at du kjøper de mest omfattende forsikringsproduktene, noe som øker kostnaden. Usikrede lån gjennom

  Lånemegleren gir derfor færre forpliktelser, og passer kanskje særlig når du kjøper godt brukt.

  Ikke alle låneagenter har boliglån i sin portefølje. Det har Lånemegleren. Vi snakker om vanlige boliglån, og vi snakker om refinansieringslån med pant i bolig.

  Vi ser det absolutt er et behov for flere aktive sammenlikningstjenester av akkurat boliglån. Ikke minst gjelder det å utfordre kundelojaliteten og konkurransen om låntakere på dette området. En søknad rettet til flere banker gjennom en låneagent er noe som kan bidra til dette.

  Også bolig som sikkerhet for refinansiering er et godt produkt. Gjennom Lånemegleren kan man gå for full refinansiering av all gjeld i et lån, eller søke refinansieringslån som tilleggslån til boliglånet. Sistnevnte vil da legge seg på en lavere prioritet og få en noe høyere rente.

  Lånemegleren er en solid tjeneste for de som ønsker litt konkurranse om lånene sine. Det er godt mulig å spare en del penger på både forbrukslån, refinansieringslån og boliglån ved å sende søknaden gjennom denne agenten.

  Omtale - Lånemegleren
  Vurdering 70100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Lån fra 18 år
  • Registrert liknet inntekt
  • Etableringsgebyr 0-950 kr
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0-30 kr Uppl.avgift: 0-950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden