Gratis reiseforsikring på neste utenlandstur

gratis reiseforsikring med kredittkortDet er endelig sommer, men med kalde temperaturer og regn flere steder i landet farter mange nordmenn til utlandet på ferie. Om uhellet skulle være ute er det viktig å ha forsikringen i orden. Vi ser litt nærmere på hvordan du kan fikse en gratis reiseeforsikring i denne artikkelen.

Betal med kredittkortet

En av de store fordelene med kredittkort er at de som regel kommer med ganske gode ekstrafordeler. Reiseforsikring er inkludert hos mange, og vil gjøre at du ikke trenger kjøpe en annen form for forsikring den tiden du er på ferie.

Det som imidlertid er viktigå tenke på er hvordan man aktiverer forsikringspolisen. For bare det at man har kredittkortet med på reise betyr ikke at man er forsikret.

Her er det alltid lurt å sjekke vilkårene som gjelder for ditt individuelle kort, men vanlig er at reiseforsikringen bli gyldig om man har betalt halvparten av reisekostnadene for turen med kredittkortet.

Ulik dekningsgrad

Som vi nå har sett vil forsikringen først gjelde når man har betalt deler av reisen med kortet. Men hva man også må ta hensyn til er å hva ordningen vil dekke.

Det aller viktigste her er utgifter som kan komme i forhold til sykdom eller uhell. Andre ting er å få dekket utgifter som går på tap av bagasje og andre verdisaker.

Husk også at reiseforsikringen kan gjelde for flere reisende, og ikke bare deg. Så reiser man sammen med familien kan faktisk en reiseforsikring gjennom kredittkortet dekke alle parter.

Bruk kredittkortet for betaling

Sjekker du hva som skal til for å aktivere reiseforsikringen og ser at den dekker det du har behov for, så vil du være sikret på en gratis og enkel måte.

Men det er også andre fordeler som man kan få ved å betale med et kredittkort på reise også. Sikkerheten din dersom du blir utsatt for svindel er nemlig bedre enn den vil være om man betaler med et vanlig debetkort, og er en annen god grunn til hvorfor kredittkortet bør få være med på tur.

Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden