Trumf kredittkort

Om trumf

Trumf Visa er et gebyrfritt kredittkort som gir ekstra Trumf-bonus når du bruker kortet til å betale for kjøp hos Trumf-partnere. For å kunne søke om trumf kredittkort må du være over 18 år, ha norsk fødselsnummer og norsk adresse tilgjengelig i Folkeregisteret for oppslag, og være medlem av Trumf.

Selv om Trumf Visa er kjent for å gi ekstra bonus på dagligvarer, har kortet også mange andre fordeler. Kortet gir deg blant annet rabatt på drivstoff og reiser, samt tilgang til eksklusive tilbud og kampanjer.

Hvis du er en flittig Trumf-bruker og ønsker å spare ekstra bonus på dine kjøp, kan Trumf Visa være et godt valg for deg.

Hvem kan få trumf kredittkort?

For å søke om et Trumf Visa, er det visse krav du må oppfylle. Først og fremst er det essensielt at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker registrert på ditt navn. Aldersmessig må du være over 18 år og, videre, er det et krav om at du er folkebokført i Norge. Det er også nødvendig med et gyldig norsk personnummer for å gjennomføre søknadsprosessen.

Fordeler:
  • Inntil hele 45 dagers rentefri kreditt
  • Ingen årsavgift
  • Opptil 100 000 kroner i kreditt
  • Bonus hos flere dagligvarebutikker
  • Reise- og avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisen med kortet
  • App med enkelt oversikt over ditt kortbruk og digitalt kort for enkelt netthandel
Ulemper:
  • Kun bonus på visse butikker
  • Krever medlemskap i Trumf for å søke
  • Kan friste til unødvendige kjøp for å få bonus

Vilkår

Effektiv rente 27,19%, 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 2 047 kr. Totalt 17 047 kr.
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden