Lendo

Velg lånebeløp:
85000 kr
1000 kr 500000 kr
Velg nedbetalingstid:
5 År
1 År 20 År
Omtale
Kostnad
Nom.rente
Gebyrer
Lendo
Månedlig kostnad: 1981 kr
Totalkostnad: 33888 kr
6.39% 23.40%
Etablering: 950 kr
Termin: 30 kr
Eksempel: 150 000,- o/6 år, eff.rente 13,40%, etabl.geb 950,-, totalt: 214 361,- Annonse

Lendo er kanskje den mest populære låneformidleren på det norske markedet, og de mottar flere hundretalls søknader om forbrukslån hver eneste dag. Tjenesten er ikke noe bank i seg selv, men er et mellomledd mellom deg og bankene. De videresender søknaden din til hele elleve norske banker, slik at du selv kan velge det beste tilbudet. Dessuten er Lendo eid av Schibsted-konsernet, som er landets største mediekonsern og eier nettsteder som VG Nett og Finn.no.

Nettopp derfor er sjansen stor for at du allerede har hørt om Lendo. De kjører daglig reklamekampanjer i ulike medier, og er definitivt Norges største formidler av forbrukslån. Og det er heller ikke tilfeldig, noe du finner ut av dersom du leser videre.

Søkekriterier

Landets mest populære låneformidler bør ha søkekriterier som tilfredsstiller majoriteten av borgerne, og det har de for så vidt. Den lave aldersgrensen på 20 år gjør at man kan skaffe seg et forbrukslån allerede fra tidlig alder, men en liten hindring kan være kravet om at man må tjene minst 200 000 kroner i året for å låne. Heldigvis er Lendo en av de mer fornuftige låneformidlerne, og nedjusterer kravet til 120 000 kroner dersom du skal søke på et lån som er 50 000 kroner eller mindre.

Å skaffe seg et forbrukslån i Norge dersom man har betalingsanmerkning eller inkassosaker mot seg, er nærmest umulig. Det er det også hos Lendo, ettersom dette er ett av kravene du må innfri for at søknaden skal bli godkjent. I tillegg må du ha betalt skatt til Norge i minst tre år dersom du ikke er norsk statsborger.

Trygghet og service

Når vi allerede har fortalt deg at Lendo er eid og driftes av Schibsted-konsernet, så er det ingen grunn til å ane ugler i mosen. For det fins ikke! Lendo er landets største formidler av forbrukslån, og du er neppe den første – og heller ikke den siste – som søker om et slikt lån her. Det er heller ikke Lendo selv som utbetaler lånet, men du kan selv velge mellom en av de elleve bankene som selskapet samarbeider med. Det inkluderer veletablerte banker som GE Money Bank, yA Bank, Ikano Bank, Santander og OPP Finans.

Lendo har også mange dyktige rådgivere som kan gi deg personlig hjelp med både lånesøknad og valg av forbrukslån. Du kan kontakte de på telefon 22 00 70 70 (kl. 09 – 18) eller på e-post kundeservice@lendo.no.

Lånevilkår og kvalitet

Som en såpass stor aktør som Lendo er, så skulle det nesten bare mangle at de hadde gode lånevilkår. Og det har de naturligvis. Her kan man søke om et forbrukslån på hele 500 000 kroner – eller bare 5000 kroner dersom man ikke behøver mer. Nedbetalingstiden justerer man selv, innenfor en tidsramme på 12 år. Nettsidene er meget oversiktlige og brukervennlige, slik at man enkelt kan se hvor mye man må ut med i månedlige kostnader for det låne man skal søke.

Den gjennomsnittlige effektive renten på forbrukslån søkt via Lendo, er 14,01%. Dette er meget lavt i forhold til mange av selskapets konkurrenter, og vi minner om at renten fastsettes individuelt etter søkeren, så her er det absolutt mulig at du får enda bedre rentevilkår.

Lendo screenshot
Mer. Info
Minste alder: 23 år
Minimumsinntekt: 120 000 kr
Etableringsgebyr: 950 kr
Kundeservice
Hverdager: 09:00-20:00 (16 fre)
Lørdager: Stengt
Søndager: Stengt
Adresse
Navn/mottaker: Lendo AS
Gateadresse: Grensen 5/7
Postnummer: 0159
By: Oslo
Vurdering
Lendo
94/100