Paymark Finans

Paymark Finans kan gi lån opp til 150 000 kroner.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Effektiv behandling av søknaden
  • Løpetid opp til 5 år
  • Oppfølging via Thornssystemet
  Ulemper:
  • Høy aldersgrense
  • Flere gebyrer

  Oversikt

  Paymark Finans er en etablert merkevare når det gjelder usikrede lån. Du finner nettsiden deres også i de andre nordiske landene hvor de likeledes tilbyr sine låneprodukter.

  Det kommer fort fram på siden at det er Thorn Finans Norge som står bak lånetilbudene fra Paymark Finans. Ved inngåelse av låneavtale er det Thorn Norge som står som avtalepartner, og som du skal forholde deg til videre i låneforløpet.

  Paymark er bare ett av de merkenavnene som Thorn opererer med. I Norge kan du søke lånene Privatlån Pluss, Trygglån, PauseLån, og Produktfinans direkte fra nettsiden deres. I tillegg er følgende merkenavn en del av Thorn Finans AS: Klikklån, Fokuslån, Spargo Finans, Føniks Privatlån, Minilån, L’EASY, ViiGA Lån og altså Paymark Finans.

  Hvis vi sjekker lånevilkårene for lån fra Paymark Finans, er de identiske med de som står på nettsidene til mange av de andre lånene som er nevnt ovenfor.

  Forskjellene mellom disse lånene går på maks lånebeløp, og hvor mye fleksibilitet som tillates under nedbetalingen. Ellers er inngangsvilkår, gebyrer og andre betingelser regulert på samme måte.

  Man kan spørre hvorfor Thorn velger å spre ganske tilsvarende låneprodukter over så mange nettsider og merkenavn, men vi går ut fra at de har gode erfaringer med å markedsføre dem på denne måten.

  Man kan dog ikke vurdere lånetilbudene som oppgis på Paymark Finans nettside uten å veie dem opp mot de andre lånene man kan få tilgang på gjennom Thorn. Vi kommer tilbake til dette lenger ned.

  Kvaliteter og særtrekk

  Det er ikke noen egentlige særtrekk med lånene fra Paymark Finans.

  Dette er standard forbrukslån, altså lån uten sikkerhet.

  Hvis vi skal framheve noe, vil vi nevne lånekalkulatoren som finnes på siden. Ettersom den opererer med hele rentespekteret hos Thorn, får du beregnet månedsbeløp og totale omkostninger fra laveste til høyeste rente som de tilbyr.

  Det gir et mye mer realistisk bilde av hva du kan forvente enn en kalkulator som kun beregner ut fra en eksempelrente. Hvis du ser låneeksemplet under varierer lånekostnadene på et lån på 40 000 kroner mellom 8 107 og 24 607 kroner.

  Det er med andre ord en betydelig forskjell.

  Vi nevner også at du kan laste ned et budsjettskjema fra nettsiden til Paymark Finans. Dette kan du bruke til å få en god oversikt over dine inntekter, utgifter og betalingsevne før du søker lån hos Paymark Finans eller andre steder.

  Lån fra Paymark Finans

  Paymark Finans har som nevnt bare dette ene låneproduktet; lån fra 10 000 til 150 000 kroner.

  Hvis vi sammenlikner med andre lån i Thorn-systemet, går man relativt høyt her. De fleste andre er smålån opp til 50 000 kroner.

  Det er ikke oppgitt noen form for fleksibilitet under nedbetalingen av Paymark-lånet.

  Men hvis du ønsker mulighet for betalingsutsettelser eller avdragsutsettelse underveis, er det andre lån fra Thorn som tilbyr dette. Det vises til disse under de generelle lånevilkårene til Paymark Finans. Det gjelder Pauselån, Modus Finans og Fokuslån.

  Tar du kontakt med Paymark Finans, for eksempel på det oppgitte telefonnummeret under, kan de med stor sannsynlighet informere mer om disse alternativene.

  Renter og gebyrer

  Rentene og gebyrene er det som utgjør prisen på lånet. Som vi ser er det stor forskjell på laveste nominelle rente på 6,96 % og den høyeste på 23,4 %. Den nevnte lånekalkulatoren illustrerer forskjellen i betalingen på den svært klargjørende måte.

  I tillegg må du regne inn gebyrene. Etableringsgebyret har en pris tilsvarende 2,8 % av lånebeløpet, minimum 150 kroner.

  Men som andre steder må du altså søke først, før du ser om du kvalifiserer til den laveste renten. Vi tilføyer at det oppgitte rentespekteret ikke er spesielt høyt for lån på beløp under 150 000 kroner.

  Betaling og oppfølging

  Alle lån fra Thorn-lånene har fast betalingsdag den 27. hver måned. Det er lite rom for fleksibilitet her. Du må altså tilpasse budsjettet ditt til betaling av lån fra Paymark Finans og andre Thorn-lån til slutten av måneden.

  Omtale - Paymark Finans
  Vurdering 92100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Lån fra 25 år
  • Registrert liknet inntekt
  • Du har ingen aktive betalingsanmerkninger
  • Du er norsk statsborger
  • Du har en norsk folkeregistrert adresse
  • Du har en norsk bankkonto
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:45 kr Uppl.avgift: 150 - 4200 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden