Spar penger denne sommeren

Sparboks i stedet for lånIfølge Finanstilsynet har Ola og Kari Nordmann sin gjeld økt jevnt og trutt de siste årene, og flere ender opp med å benytte seg av ulike former for lån og kreditt for å finansiere den økonomiske hverdagen.

Når en stor del av den månedlige lønningen går på å nedbetale gjeld, kan det være greit å finne seg noen muligheter for å enten kutte ned på eksisterende kostnader, eller øke inntekten. Nå når vi beveger oss inn mot midtsommeren er det en perfekt tid hvor man kan spare inn litt ekstra. Vi gir deg de beste tipsene her.

Sommejobb

En av de gode tingene med sommeren er at den som regel byr på flere uker med fri. Det igjen byr på gode muligheter for å tjene inn noen ekstra slanter.

Om man er student eller allerede er i en full stilling, kan en ekstrajobb om sommeren være en perfekt måte å bygge opp en sparekonto på. Bruker man ferieukene på å jobbe i stedet for å reise, som fort kan bli en dyr affære, sparer man inn litt ekstra samtidig som feriepengene også kan settes rett inn på en høyrentekonto.

Reis innenlands

Om det å ta seg en ekstrajobb i ferieukene ikke høres så fristende ut og man er klar for en ferietur, kan det fortsatt være penger å spare. I stedet for å dra på en eksotisk ferietur til utlandet kan reisen legges innenlands.

Norge mottar over 3 millioner turister hvert eneste år, og de kommer her av en grunn. Oppdag Norge og lokalområdene rundt deg og spar penger i samme slengen.

Få kontroll på personlige utgifter

Bruk den ekstra fritiden om sommeren til å få full oversikt over hvor pengene dine har tatt veien de siste månedene. Saumfar kontoutskriften din i nettbanken og sett opp et budsjett på hvor mye du bruker på forskjellige ting hver måned.

Se på utgifter til mat, underholdning (restauranter, byturer osv), husleie og andre innkjøp. Kanskje kan du med noen enkle grep kutte på dine eksisterende utlegg, og på den måten ta imot høsten med en voksende sparekonto.

Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden