Uno Finans

Oversikt

Uno Finans er en låneagent og tilbyr forskjellige typer lånetilbud, hvor de sender søknader til banker og deretter gir søkeren flere tilbud at velge mellom. Bortsett fra forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet, tilbyr de også boliglån og refinansiering med sikkerhet.

Firmaet ble dannet av en rekke personer med lang erfaring fra bank og finans. De ansatte har selv eierinteresser i selskapet. Mens mange andre låneformidlere opererer internasjonalt med hovedsete i andre land, er Uno Finans som helnorsk å regne. Selskapet ble etablert så sent som i 2018, og holder til i Skippergata i Oslo.

Lånetilbud fra Uno Finans

Som en av få låneagenter tilbyr de seg å fremforhandle boliglån. Målgruppen her er personer som har problemer med å få boliglån andre steder. Her nevnes personer med variable inntekter.

Det kan være deltidsansatte, vikarer og frilansere. Disse får gjerne avslag i vanlige banker ettersom de ikke regnes å ha sikre inntekter. Uno Finans vil i større grad undersøke og framheve fremtidige inntektspotensialer for disse gruppene.

Refinansiering med pant i bolig er et annet område hvor Uno Finans bistår med innhenting av lånetilbud. Slike refinansieringsløsninger er interessante for personer med mange gjeldsposter med høy rente. En samling av gjelden i ett pantesikret lån vil redusere kostnadene med betjeningen betydelig.

Både lån til kjøp av bolig og lån til refinansiering med pant i bolig kan vurderes selv om du måtte ha betalingsanmerkninger. Les mer om refinansiering med sikkerhet i bolig på nettsiden deres.

I tillegg til dette kan Uno Finans også se på mellomfinansieringer. Det er aktuelt når du vil søke ny bolig, men trenger å selge den nåværende for å betale. Problemet med dette er at det sjelden er mulig å gjøre disse tingene på samme tid.

Får du solgt din gamle bolig før du har kjøp en ny, har du ikke noe sted å bo. Skal du kjøpe ny bolig, har du kanskje ikke penger til å betale den før du har solgt og innfridd gjeld på den gamle.

I slike tilfeller trenger du en mellomfinansiering. Det betyr at du en kort periode har to boliglån samtidig. Med erfarne bankfolk på laget kan Uno Finans smi til løsninger som passer i de enkelte tilfellene.

Det er mulig å søke med medsøker for alle typer lån.

Sikkerhet og service

Uno Finans er aktiv på telefonen innenfor normal-arbeidstid. Det er altså ikke mulig å kontakte dem direkte på kveldstid eller i helgene.

Sikkerhetsmessig er de nødvendige sertifikatene for personvern til stede. Personvernerklæringen er tilgjengelig fra nettsiden og inneholder de sedvanlige momentene og reservasjonene. Det er Datatilsynet som har det overordnede oppsynet, og som eventuelt blir klageinstans.

Ettersom Uno Finans kun formidler lån, er det ingen økonomiske transaksjoner som går gjennom dem. Du trenger dog BankID for å søke.

Banker de kontakter med din lånesøknad vil på den annen side være underlagt Finanstilsynets bestemmelser og overvåking for slike forhold. Det er dermed rimelig trygt å bruke disse tjenestene.

Oppsummering

Med erfarne bankfolk og formidlere på laget, er Uno Finans en låneagent med presumptivt store kunnskaper om feltet. Med satsing på flere løsninger for lånsøkerne, har vi tro på at Uno Finans kan gjøre det riktig bra i denne bransjen.

Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden