Lea bank

Lea bank tilbyr komplette bankløsninger, men har et spesielt fokus på forbrukslån og refinansieringslån. Alle tjenestene er tilgjengelige i bankens nettbanksystem.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Bredt spekter av forbrukslån og refinansieringslån
  • Mulighet for betalingsutsettelser underveis
  • Har også andre banktjenester
  Ulemper:
  • Ingen lån dersom du har inkasso
  • Må ha norsk fødselsnummer
  • Du må ha fylt 23 år

  Oversikt

  Lea bank er tidligere kjent under navnet BRA Bank / Easybank. Banken er norsk-basert.

  I begynnelsen var den en ren kreditt-/ forbrukslånsbank, men har vokst seg større med stadig flere tilgjengelige banktjenester. Det inkluderer sparekonto, brukskonto, depositumskonto og betalingsformidling.

  De jobber primært mot privatmarkedet, men har også mange tilbud rettet mot organisasjoner og små og mellomstore bedrifter i næringslivet.

  Lea bank er en heldigital bank med tilpassede løsninger. Hovedkontoret i Holbergs gate i Oslo er imidlertid også åpent for kundehenvendelser.

  Lånetilbud fra Lea bank

  Låneproduktene i Lea bank er vanlige forbrukslån og lån til refinansiering av dyr kredittkortgjeld og andre lån.

  Tilbudene for de to lånetypene er de samme når det gjelder lånebeløp og renter, altså lån opp til 500 000 kroner med effektiv rente mellom 8,99 % og 34,85 %.

  Låner du til refinansiering, kan du søke om å få opptil 15 år å betale det ned på. For forbrukslån til andre formål kan løpetiden ikke overskride fem år. Bankene har også fullmakt til å avvike fra Finanstilsynet begrensning om at man ikke kan låne totalt mer enn fem ganger bruttoinntekten, når det gjelder refinansieringslån.

  Har du lån i Lea bank er det mulig å søke om betalingsfrie måneder. Det kan du gjøre dersom det har dukket opp noen uforutsette utgifter, eller om du har behov for å redusere kostnadene dine en periode. I forbindelse med dette vil det imidlertid bli innhentet en ny kredittsjekk. Den må du betale 150 kroner for. Søknaden om betalingsutsettelse kan fremmes gjennom nettbankløsningen til Lea bank.

  Popularitet

  Fra sin spede begynnelse i 2003 har Lea bank gradvis tatt for seg av markedet og utvidet til nye kundegrupper. Opprinnelig var det en nisjebank hvor et kristne verdisyn lå til grunn for virksomheten. Da interessen for produktene deres strakk seg langt utenfor disse kretsene, ble det etter hvert mer fokus på produkter som forbrukslån og billån.

  Fra 2016 skiftet de altså navn fra Verdibanken til Lea bank. Derfra har de viet seg til rene bankprodukter med stadig større suksess. Som en nærmest fullverdig bank har de skaffet seg mange fornøyde kunder.

  Sikkerhet og service

  Med banklisens i nærmere 20 år har man stor trygghet for at Lea bank har de nødvendige rutiner for lånebehandling på stell. Lang fartstid er gjerne noe man kan legge vekt på som en sikkerhetsfaktor i bankverdenen.

  Dog er det en rivende digital utvikling på markedet. Den er man selvfølgelig nødt til å henge med på. Ut fra hva vi ser satses det mye på teknologi i Lea bank. Det er trolig liten grunn til bekymring i så henseende.

  Kundeservice kan kontaktes innenfor normalarbeidstid. Man kunne kanskje ønske en tilgjengelighet utover dette, men normalt vil dette være tilstrekkelig for de aller fleste.

  Oppsummering

  Lea bank har tilbud om forbrukslån og refinansieringslån som måler seg med de fleste konkurrenter. En fordel med denne banken er at de har øvrige banktjenester som sparekonto og brukskonto. Det gir brukeren mulighet til å samle økonomien sin på et sted.

  Det er også bra at de har et tilbud om betalingsutsettelse, og at dette enkelt kan søkes gjennom nettbanktjenesten. Betalingsutsettelse fordyrer selvfølgelig lånet, men noen ganger kan det være nødvendig.

  At de ikke gir lån til søkere med betalingsanmerkning, er for så vidt standard i bransjen. Lea bank setter også som vilkår at du ikke skal ha pågående inkassosaker. Det utelukker en del søkere hvor en refinansieringsløsning faktisk kunne bringe økonomien på fote.

  Men bortsett fra dette siste mener vi Lea bank er et godt sted å søke lån for deg som ikke har inkassosaker. Mindre inkassosaker kan du jo også prøve å gjøre opp før du søker.

  Omtale - Lea bank
  Vurdering 68100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du må ha fylt 23 år
  • Du må norsk fødsels- og personnummer
  • Ingen betalingsanmerkninger/ inkassosaker
  • 3 år med tilgjengelig likningshistorikk
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:95 kr Uppl.avgift: 995 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden