Uno Finans Kredittkort

Med Uno Finans kredittkort kan du enkelt søke flere kredittkort samtidig med kun en søknad. Som en kredittkortmegler samarbeider Uno Finans med forskjellige banker for å finne de beste kredittkortene for deg.

Uno Finans sammenligner tilbud fra forskjellige banker for deg, og med kun én søknad finner de kredittkortet med lavest rente – helt gratis og uten forpliktelser. Med Uno Finans kredittkort kan du spare både tid og penger ved å unngå å måtte søke flere steder på egen hånd.

Uno Finans kredittkort – flere kort med en søknad

Hos Uno Finans kan du enkelt søke om flere kredittkort med kun én søknad. Du kan velge det kredittkortet som passer best for deg, og det er gratis og uforpliktende å søke gjennom Uno Finans. Du kan også selv velge hvilke fordeler som passer deg best.

Grunnkrav for å søke kredittkort hos Uno Finans

For å søke kredittkort hos Uno Finans må du oppfylle følgende:

Fordeler med Uno Finans kredittkort

Med Uno Finans kredittkort kan du enkelt spare tid ved å sende en søknad og få svar fra flere kredittkort. Du kan velge det kredittkortet som passer deg best og tjenesten er både gratis og uforpliktende.

Slik søker du kredittkort hos Uno Finans

Å søke om et kredittkort hos Uno Finans er enkelt og raskt. Du kan fylle ut søknadsskjemaet på nettet og deretter vil Uno Finans ta seg av resten. De vil snakke med bankene og finne de beste kredittkortene som passer dine behov. Når søknaden din er godkjent, kan du velge det kortet som passer deg best og signere. Du vil motta kredittkortet ditt i posten innen 1-2 uker fra du sender inn søknaden. Hvis du velger en bank som tilbyr digitale kort, kan du få kredittkortet ditt samme dag som du signerer. Uno Finans tilbyr maksimal kreditt på 150 000 kr og en effektiv rente på 23.1%.

Fordeler:
 • Ingen årspris
 • Lave gebyrer
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende
Ulemper:

Vilkår

 • Må være 18 år gammel
 • Effektive rente 23,01 %
 • Varekjøp inn-/utland: 0 kr
 • Minibank inn-/utland: 0 kr
 • 45 rentefrie dager
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Ingen inkassosaker
 • Folkeregistrert adresse i Norge
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden