Legg din neste ferie her

Legg din neste ferie her

Ferieturer er en stor utgift for mange hvert eneste år, og mange ender opp med å bruke både forbrukslån og kredittkort for å finansiere en tur både i og utenfor Norges grenser. Men med litt god planlegging og ved å tenke godt over hvilken destinasjon man reiser til, er det fort mye penger å spare. 

Reis til Makedonia

Et av de beste stedene du kan legge reisen til i 2016 er Makedonia. Det er det billigste stedet å feriere i akkurat nå i følge Dagbladet. Og med priser som kun er en tredjedel av det som er i Norge vil feriepengene kunne rekke ekstra langt. 

I oversikten som Dagbladet har kommet med, som er basert på Forex Bank sin såkalte ferieindeks, så er det også andre land i Øst-Europa som kan være et godt feriemål for reiseglade nordmenn.

Både Polen, Romania, Bulgaria og Serbia er nemlig de neste landene på listen etter Makedonia. Så ønsker du å få pengene satt av til ferie til å vare lengst mulig, gjør du rett i å se etter billige flybilletter til noen av de landene. 

Dyrere enn Norge

Mens vi nå har sett på noen av landene som har et kostnadsnivå godt under det vi er vant med i Norge, er det også mange andre land hvor du kan ende op med enda dyrere priser enn du gjør i hjemlandet. For på tross av at Norge kanskje er internasjonalt kjent som et relativt dyrt land, er det fortsatt mange land som ligger foran oss på kostnadssiden. 

Et av de populære reisemålene som mang en nordmann drar til hvert eneste år er både Storbritannia og USA. Men om du skal være en økonomisk og smart turist er ikke dette de beste stedene å dra. De har begge et kostnadsnivå som ligger over det norske, og du bør derfor beregne å bruke ekstra mye penger om du drar til et slikt land. 

Budsjetterer på forhånd

Uavhengig om du reiser til USA eller til Makedonia, så er det en ting som er sikkert, og det er at du alltid bør sette opp en plan på hvor mye du skal bruke.

Det høres kanskje kjedelig ut å følge et budsjett når man er på tur, men da unngår man de store impulsive kjøpene og utgiftene som man gjerne ville angret på når man kommer hjem. 

Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden