DigiFinans

Digifinans er en låneagent som også formidler forbrukslån og refinansieringslån. Med digital pålogging vektlegges spesielt sikkerheten i søknadsprosessen.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Sammenlikner flere lån
  • Vurderer lån opp til 600 000 kroner
  • Stort fokus på datasikkerhet
  Ulemper:
  • Inkluderer ikke lån under 25 000 kroner
  • Låner ikke ut pengene selv, men gjennom samarbeidende bank

  Oversikt

  Digifinans er en sammenlikningstjeneste og låneagent med hele Norden som nedfallsområde. Hovedkontoret er i Finland, men den norske siden har et stort utvalg av etablerte norske forbrukslånsbanker i stallen.

  Digifinans fokuserer særskilt på sikkerheten i søknadsprosessen. En egen innloggingsprosedyre skal bidra til å sikre dataene du fører inn, og gi deg en større trygghet.

  Lånetilbud fra Digifinans

  Gjennom lånetjenesten til Digifinans kan du velge lån fra 25 000 til 500 000 kroner. Dette er lån uten sikkerhet. Digifinans skiller mellom rene forbrukslån som du disponerer fritt, og refinansieringslån som skal gå til samling av gjeldsposter du allerede har.

  Ettersom Digifinans er en låneagent, behandler de ikke søknaden selv. Den blir derimot videreformidlet til flere banker de samarbeider med. Ved at flere banker vurderer søknaden uavhengig av hverandre, vil kunden få flere tilbud og kunne velge det som blir ansett som det gunstigste.

  Popularitet

  Digifinans har ikke befunnet seg så lenge på det norske markedet. Det er derfor foreløpig ikke så mange tilbakemeldinger fra brukerne av tjenesten. Det som har kommet til nå, er imidlertid utelukkende positivt.

  Ekspansjonen på det nordiske markedet viser at Digifinans har et konsept som faller i smak i ulike land. Med et strømlinjeformet opplegg appellerer de til søkere forskjellige steder.

  Sikkerhet og service

  Digifinans legger stor vekt på søkernes datasikkerhet. Finansiell teknologi har blitt et av kjennetegnene, og kan være en av grunnene til utbredelsen i flere land. Med en egen innlogging skjermer du dataene ytterligere, i tillegg til den krypteringen som alle øvrige banker og formidlere holder seg med.

  For spørsmål, veiledning og oppfølging av søknader er det en kundeservice tilgjengelig alle hverdager fra 09.00 til 16.00. Denne er tilgjengelig på telefon, e-post og chat.

  Oppsummering

  Digifinans er en av et knippe låneagenter som opererer på det norske markedet for øyeblikket. Felles for disse er at de samarbeider med en rekke banker og andre finansieringsinstitusjoner som tilbyr vanlige forbrukslån og refinansieringslån.

  De betegner seg også som en sammenlikningstjeneste. Fra et forbrukersynspunkt er dette svært nyttig. Med en søknad kan du nå flere potensielle långivere. Det øker sannsynligheten for innvilgelse dersom du økonomisk befinner deg i et grenseområde for hva bankene anser kan kvalifisere til et lån.

  Men viktigst er at du vil finne det økonomisk mest fordelaktige tilbudet for deg ved at lånesøknaden behandles flere steder. Kredittvurderingen vil ikke være ens alle steder, og det vil antakelig være et sprik mellom den høyeste og laveste renta du blir tilbudt. Dersom det er et lån i høyere prisklasser, kan det være mye penger å spare.

  Lånespekteret fra 25 000 til 500 000 kroner er bredt og målrettet. De som ønsker å låne lavere beløp, kan enkelt finne andre utlånere som tilbyr det. Under fanen «smålån» har vi samlet flere av dem på Norsk kreditt.

  Den øvre grensen på 500 000 kroner tilsvarer det de aller fleste banker er villige til å gi uten sikkerhet. Som forbrukslån vil det normalt være mer enn tilstrekkelig. Vi savner imidlertid en mulighet for å gi en høyere sum til refinansiering, men for øyeblikket er det heller ikke mange andre aktører som tilbyr dette.

  Ut fra ovenstående har vi ingen betenkeligheter med å gi Digifinans vår anbefaling.

  Omtale - DigiFinans
  Vurdering 97100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • God betjeningsevne
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Bostedadresse Ii Norge
  • Fyllt 18 år
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 45 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden