Sambla

Sambla er en låneagent av forbrukslån og refinansieringslån som opererer over hele Norden. Hos dem kan du søke om inntil 600 000 kroner i lån.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Låneagent med et stort antall banker
  • Kan i spesielle tilfeller gi lån opp til 600 000 kroner
  • Stort fokus på refinansiering av dyr gjeld
  Ulemper:
  • Ingen kundeservice i helgene

  Oversikt

  Sambla er en låneagent som tilbyr først og fremst forbrukslån i alle de nordiske landene. I Norge har de hovedkontor i Oslo, men betjener hele landet gjennom nettsiden sin.

  Som låneagent har de samarbeidsavtaler med flere enn 15 veletablerte banker og låneinstitusjoner. Kunder som søker lån gjennom Sambla blir satt i kontakt med samtlige for å få et best mulig lånetilbud.

  Samblas låneformidlingstjeneste ble etablert i Norge i 2014.

  Lånetilbud fra Sambla

  Samblas spesialitet er usikrede lån. Her skiller de mellom generelle forbrukslån uten krav til hva de skal brukes til, lån beregnet på å kreve inn gjeld du allerede har (refinansieringslån) og lån til kjøp av bil.

  Den øvre grensen for å låne til disse formålene er 600 000 kroner. Sambla tilbyr også råd i forbindelse med opptak av lån. Dette gjelder spesielt dersom det er snakk om refinansiering eller kjøp av bil.

  Men det viktigste er at de formidler disse lånesøknadene videre til de samarbeidende bankene, slik at kundene kan få flere tilbud å velge mellom. Sambla betegner seg selv derfor også som en sammenlikningstjeneste.

  Popularitet

  Sambla er en av de store når det gjelder låneformidling. Tallene viser at over 390.000 kunder har fått lån gjennom dem siden oppstarten.

  På Trustpilot har de mottatt over 2800 tilbakemeldinger siden 2016, og hele 88 % av disse gir tjenesten karakteren «enestående». Dette tilsvarer 5 stjerner. Gjennomsnittet på 4,9 stjerner er også rekordhøyt.

  Kommentarene i disse anmeldelsene gir blant annet uttrykk for effektiv saksbehandling og god personlig service fra kundebehandlerne i Sambla.

  Sikkerhet og service

  Datasikkerheten er viktig i våre dager, og spesielt når man driver en til de grader nettbasert tjeneste som Sambla. Dette skal ivaretas blant annet med SSL-sertifisering og krypterte data, slik Sambla gjør. I tillegg vil alle forpliktende dokumenter signeres med BankID, som så langt er den beste garantien for opphavsmannens identitet.

  Servicenivået er også relativt høyt. Sambla har til sammen mer enn 140 godt kvalifiserte medarbeidere i Oslo, Stockholm og Lund. Disse kan kontaktes med spørsmål vedrørende de forskjellige lånetypene. Tilbakemeldingene på Trustpilot som nevnt over, tyder på stor tilfredshet fra brukerne på dette området.

  Oppsummering

  Det er mange banker som tilbyr forbrukslån på opptil 600 000 kroner, slik Sambla gjør. Men da betingelsene som den enkelte lånekunde tilbys kan variere ganske mye, er det mye å hente på å finne det beste tilbudet for deg.

  Det er her Sambla er på sitt beste. Ved at én søknad blir til 15, og presentert for et tilsvarende antall långivere, blir det tydeliggjort for kunden hvilket lån som gir de beste betingelsene.

  Å få den laveste renten bankene er villige til å gi deg, er så klart viktigere desto høyere lån det er snakk om. Men aller viktigst er det kanskje der det er snakk om refinansieringer. Formålet med en refinansiering er normalt å samle eksisterende gjeldsposter i et lån med bedre betingelser enn de du har per i dag.

  Muligheten til å samle dyr gjeld i et refinansieringslån, er et nyttig instrument som kan redde privatøkonomien til mange, og noen ganger også familieøkonomien. Man kunne kanskje ønske at Sambla kunne tilby en enda høyere låneramme akkurat til slike formål, men 500 000 kroner vil nok være tilstrekkelig i de aller fleste tilfeller.

  Refinansiering av gjeld kan for enkelte virke som et litt komplisert tema. Da er det bra at Sambla har et kvalifisert personale som er villig til å bistå kundene ved å svare på spørsmål de måtte ha om dette.

  Vi vil påstå at Sambla oppfyller på alle områder når det gjelder bistand til lånesøkere.

  Omtale - Sambla
  Vurdering 94100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du må ha fylt 18 år
  • Du må ha vært folkeregistrert i Norge minst ett år
  • Du må ha en månedlig inntekt over 5 000 kroner
  • Du bør helst ikke ha betalingsanmerkning
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0-30 kr Uppl.avgift: 0-950
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden