Zensum

Zensum formidlet lån siden 2013. Den tilbyr forbrukslån på inntil 600 000 kroner.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Forbrukslån inntil 600 000 kroner
  • Nøye utvalgte långiver
  • Gratis og uforpliktende
  • Refinansier lån enkelt
  Ulemper:
  • Ingen kundeservice i helgene
  • Må være minst 25 år gammel

  Oversikt

  Zensum har et nært samarbeid med deres samarbeidsbanker for å kunne tilby deg som kunde en rask og effektiv service. De samarbeider med ledende banker som tilbyr de mest fordelaktige vilkårene for deg som kunde og låntaker. I dag arbeider Zensum med 15 banker og fler er på vej ind.

  Lånetilbud fra Zensum

  Via Zensum kan du søke om private lån fra 20 000 til 600 000 kroner, og du kan finne de beste forbrukslånene med lave renter her.

  Zensums långivere kan tilby forskjellige løpetider. Den korteste er ett år og den lengste 15 år. Du velger ofte den som passer deg best, men husk at den totale lånekostnaden blir lavere jo kortere nedbetalingstiden du velger.

  Populæritet

  Zensum er stolte over å ha hjulpet over 700 000 mennesker i Norge og Sverige med å sammenligne lånene sine. Med personlig tilgjengelig service og et ansvarsfullt utgangspunkt, ønsker de å bidra til en verden uten dårlige lån. De ønsker å endre måten bransjen jobber på og vil at du skal forvente mer av dem. De kaller det Zensum-service, og den skal være overraskende god.

  Sikkerhet og service

  Zensum har kundeservice på hverdager. Mandag til Torsdag fra 9-19 og Fredag fra 9-17.

  Omtale - Zensum
  Vurdering 95100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du har en skattepliktig årsinntekt på minst 200 000 kr
  • Du har hatt folkeregistrert adresse i Norge i minst ett år
  • Du er minst 25 år gammel
  • Du har en fast inntekt fra arbeid, pensjon eller uføretrygd
  • Du har ingen saker med inkasso eller namsmannen
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:65 Uppl.avgift: 1150
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden