Bli kvitt KID-nummeret

Fakturabetaling

Det å betale regninger er nok for de fleste ikke den aktiviteten man ser mest frem til. Pengene forsvinner raskt, og det hele gjøres ikke lettere av de usannsynlig lange og kompliserte KID-numrene som må tastes inn.

Selve regningsbetalingen vil nok ikke forsvinne med det første, men KID-nummeret sine dager kan nå begynne å gå mot slutten. Det er i hvert fall et valg man som forbruker heldigvis har i dag.

Ønsker du å slippe unna den lange inntastingen gir vi deg oppskriften på hvordan du kan gjøre det her.

Automatisk trekk og betaling

En av de enkleste måtene man kan slippe unna et KID-nummer på er ved å benytte seg av en avtalegiro eller en e-faktura som blir sendt til deg direkte i nettbanken din. Ved et av de to valgene vil nummeret bli oppført uten at du trenger å gjøre noe på egenhånd.

De fleste bedrifter og selskaper tilbyr en slik fakturaform i dag, og den mer tradisjonelle papirfakturaen er på vei ut. Ved en e-faktura eller avtalegiro blir beløp, kontonummer og da det relevante KID-nummeret utfylt for deg, og det eneste du trenger å gjøre for å gjennomføre betalingen er å bekrefte transaksjonen.

Betal med mobilen

Det å kunne betale med mobilen er noe som blir aktivt tilrettelagt i større grad enn tidligere. Flere eksperter mener også at vi innen få år vil gjennomføre nesten alle våre transaksjoner rett via mobilen. Den populære betalingsapplikasjonen mCash er det nå som utvikler en moderne måte å kunne betale fakturaer på.

I et samarbeid med fakturaselskapet Evry skal alle fakturaer sendt gjennom de få en egen QR-kode som du kan skanne inn og betale direkte via mCash, helt KID-fritt.

Scan inn fakturaen din

I likhet med alternativet som nå er lansert av Evry og mCash er det fortsatt enkelte banker som har en lignende tjeneste ute på markede. Det er en betalingsmåte som også går via mobilen, hvor man scanner fakturaen du har fått tilsendt. Den vil så bli automatisk lagt til din mobilbank for betaling med alle opplysningene lastet inn.

Les mer om: Slik betaler du regning med kredittkort
Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden