Mileni

Oversikt

Mileni er en låneagent som ved hjelp av moderne teknologi matcher lånesøkere med ulike låneprodukter i markedet. Mileni er ikke en bank i seg selv, men formidler lån fra sine samarbeidspartnere. De tilbyr også råd og veiledning etter innsendt lånesøknad. Det koster ingenting å sende inn en lånesøknad via Mileni og et eventuelt lånetilbud er uforpliktende inntil du signerer det.

Lånetilbud fra Mileni

Lånetilbudet som de formidler omfatter stopp av tvangssalg av bolig, samle forbrukslån, refinansiering med sikkerhet i bolig og lån med inkasso og betalingsanmerkninger.

Lån med inkasso og betalingsanmerkninger kan gis til kunder som har mulighet til å stille med sikkerhet i bolig. Ved å innfri lånene som har gått til inkasso og refinansiere disse med et nytt lån med sikkerhet i bolig, vil man kunne få lavere rente og bli kvitt betalingsanmerkningene. Slik får man lavere månedlige utgifter og bedre kontroll over økonomien. Man vil også få kredittverdigheten tilbake.

De tilbyr også å samle forbrukslån og kreditter. Det å ha mange mindre forbrukslån, kredittkortgjeld og andre smålån er dyrt, da slike lån som regel har høy rente og mange gebyrer. Ved å samle disse til ett større forbrukslån vil man kunne få en lavere samlet rente. I tillegg sparer man penger på antall gebyrer. Det blir også enklere å forholde seg til kun en kreditor i stedet for mange. Dersom man har mulighet til å bake kreditten inn i boliglånet eller stille med boligen som sikkerhet, vil man kunne få enda lavere rente.

Stopp av tvangssalg av bolig er et lånetilbud for å redusere månedlige kostnader og gi en ny økonomisk start. Mileni kan bistå med en forhandlingsplan med kreditorene og refinansiering av dyr gjeld for å stoppe boligsalget.

Samarbeidspartnere

Mileni er ikke en bank i seg selv, men en formidler av lånetilbud fra andre banker. På deres nettsider er følgende banker oppført som samarbeidspartnere: Resurs Bank, Ya Resurs, Bank2, Bluestep, Instabank, Kraft Bank, Svea Finans og Ikano Bank.

Mileni satser på å matche riktig kunde med riktig lånetilbud ved hjelp av teknologi. Deres løsning er laget i samarbeid med finansveiledere, teknologer og et utvalg av bankforbindelser. Denne løsningen går ut på å innhente oppdaterte data fra en rekke digitale registre. Dette skal forenkle hele låneprosessen fra innsending av søknad til godkjenning. De satser på en AI-basert analyse- og prediksjonsløsning som de selv hevder å ha halvert den normale behandlingstiden.

Vilkår

  • Søker må være over 18 år
  • Søker må være norsk statsborger

Sikkerhet og service

For å søke må du sende inn dine personopplysninger, opplysninger om ditt boforhold og din arbeidssituasjon. Dersom du har en medsøker må også opplysninger om vedkommende fylles ut. Mileni tar kontakt etter at du har sendt inn en søknad.

Mileni er en nettbasert låneagent, men hvis du har du spørsmål kan du kontakte dem på telefon: 22 42 22 22 eller e-post: post@mileni.no.

Bankene som de samarbeider med er underlagt Finanstilsynets bestemmelser og overvåking av slike forhold. Det er dermed rimelig trygt å benytte seg av et eventuelt lånetilbud fra en av disse bankene.

Fordeler

  • Raskt og enkelt å søke
  • God oversikt over de ulike lånetilbudene
  • Personlig oppfølging etter innsendt lånesøknad
  • Det er gratis å sende inn lånesøknad.

Ulemper

  • Tilbyr ikke lån selv

Oppsummering

Mileni er en digital formidler av ulike typer lån via nettsøknad. Mileni satser på teknologi for å korte ned tiden det tar å vurdere og behandle en lånesøknad og er i ferd med å bygge sin nye digitale bankløsning for flere produkter og egne banktjenester.

Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden