Norsk Refinansiering

Oversikt

Norsk Refinansiering er en låneagent som samarbeider med ulike banker for å kunne gi deg den beste refinansieringen. Deres mål er å hjelpe kundene til å få økonomien på rett spor igjen, ved å samle smålån inn i ett enkelt lån, ved at man stiller sikkerhet i egen bolig.

De ansatte hos Norsk Refinansiering har bred erfaring innen refinansiering og gjeldsrådgivning og kan gi kunden de beste rådene på veien mot en bedre økonomisk hverdag.

Lånetilbud fra Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering har som mål å hjelpe nordmenn til å få en bedre økonomisk situasjon. Veldig mange sitter med flere dyre kredittkort- og forbrukslån. Dette igjen kan lede til vanskeligheter med å betale og dermed får man både betalingsanmerkninger og inkasso.

For det er dyrt å betale på mange smålån. Derfor er det anbefalt å refinansiere, sånn at du kun har ett lån å forholde deg til. Når økonomien er dårlig, er det derimot ikke så enkelt. Tradisjonelle banker gir for eksempel ikke lån til kunder med betalingsanmerkninger. Kan du derimot stille bolig som sikkerhet, finnes det likevel muligheter, selv når du har betalingsanmerkninger.

Hjelp ved begjæring om tvangssalg av bolig

Har du havnet i den grusomme situasjonen at du har fått begjæring om tvangssalg av boligen din? Norsk Refinansiering kan hjelpe deg med å redde boligen fra tvangssalg. For det er nemlig sånn at du mest sannsynlig vil få mye mindre for boligen ved tvangssalg enn ved et ordinært salg. Derfor bør du gjøre det du kan for å unngå dette.

Norsk Refinansiering samarbeider nemlig med et utvalg banker som har spesialisert seg på å hjelpe mennesker i økonomisk uføre med å refinansiere. Det betyr at du kan få flere lånetilbud fra ulike banker, kun ved hjelp av én søknad, som du fyller ut på hjemmesidene til Norsk Refinansiering. Denne blir da sendt til de samarbeidende bankene, som i ettertid vil kontakte deg. Dette er banker som er villig til å strekke seg enda litt lenger for at du skal få en enklere hverdag.

Vilkår

 • Du må være norsk statsborger
 • Du må ha fast inntekt
 • Du må ha mer enn 150 000 i usikret gjeld
 • Du må kunne stille sikkerhet i bolig

Sikkerhet og service

Norsk Refinansiering kan kontaktes både på telefon og e-post. På hjemmesidene finner du oversikt over de ansatte og kontaktinformasjonen til disse.

Når du søker lån hos Norsk Refinansiering må du logge inn med BankID. Det er helt gratis og selvfølgelig uforpliktende.

Du kan være trygg på at informasjonen din blir behandlet på en trygg måte og at personvernet er ivaretatt. Du kan lese personvernerklæringen på nettsidene til Norsk Refinansiering. Datatilsynet har det overordnede oppsynet og vil også være rett klageinstans ved behov.

Norsk Refinansiering er, som nevnt, en låneformidler. Det er derfor ingen økonomiske transaksjoner som går gjennom dem. Derimot er de samarbeidende bankene underlagt Finanstilsynets bestemmelser og overvåking. Dette gir deg som kunde en trygghet.

Fordeler

 • Uforpliktende og kostnadsfri tjeneste
 • Erfarne rådgivere
 • De ansette er tilgjengelige på telefon og e-post
 • Du kan søke selv om du har inkasso og betalingsanmerkninger

Ulemper

 • Du må ha fast inntekt
 • Du må ha mer enn 150 000 i usikret gjeld
 • Du må kunne stille sikkerhet i eiendom

Oppsummering

Når du ønsker å refinansiere, bør du veie fordeler mot ulemper. Er du derimot i økonomisk krise, kan en refinansiering med sikkerhet i boligen være løsningen for deg. Ved å søke lån gjennom Norsk Refinansiering, vet du at du har profesjonelle folk i ryggen, som vil hjelpe deg på best mulig måte. De kan gi deg gode råd og gjennomgå økonomien sammen med deg.

Noen ganger får vi en økonomisk smell. For eksempel i form av en dyr verkstedregning for bilen eller en stor skattesmell. I disse tilfellene kan det bli vanskelig å i tillegg håndtere mange dyre, usikrede smålån. Da kan det være lurt å vurdere en refinansiering.

Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden