Zen Finans

Oversikt

Zen Finans er en låneagent som tilbyr boliglån ved å refinansiere kredittkort, raske lån, forbrukslån, private lån også videre, som du har tatt opp. Det som er positivt med Zen Finans er at før du får sagt Zen, så har de kontaktet sine samarbeidspartnere for å gi deg de beste vilkår og betingelsene på boliglån fra ulike aktører og finansielle selskaper.

Zen Finans driftes av en rekke flotte mennesker som har økonomisk utdannelse fra BI. Det er et helnorsk selskap som driver fra utlandet. Da selskapet er nylig opprettet, er det ikke så mange som har hørt om Zen Finans sine boliglån. Det skal vi fortelle mer om herunder.

Lånetilbud fra Zen Finans

Zen Finans gir boliglån opptil 10 millioner kroner, der formålet er å hjelpe mennesker som har skaffet seg alt for store økonomiske utfordringer der ikke banken vil hjelpe dem. Målgruppen er mennesker som er tilbøyelige til å skaffe seg materielle goder og velfortjente feriereiser uten en oppspart buffer.

Men det kan også være folk som ikke har stabil, høy inntekt. Mange nordmenn har ikke jobb, selv om ledigheten beskrives som svært lav. Selv om gjennomsnittsinntekten regnes som over 600 000 kroner per anno, så vil de fleste si at dette er langt over hva de tjener. Den rike andelen av befolkningen drar opp gjennomsnittet betraktelig.

Men bolig er noe alle ønsker seg, og trenger for å kunne leve godt. Derfor det er gledelig at flere aktører popper opp og hjelper nordmenn som ikke har råd til å håndtere egne boliglån denne muligheten.

Vilkår

  • Minst 20 år søker
  • Fast inntekt
  • Norsk statsborger
  • Må ha behov for boliglån

Sikkerhet og service

Zen Finans er en moderne lånagent som tar forhåndsreglene på alvor. De har sikre løsninger og følger GDPR forskriften som gjør korrespondansen trygg og anonym. Ettersom man søker om boliglån og andre forbrukslån hos Zen Finans, så benytter de også de aller mest sikre løsningene for å gjennomføre prosessen med søknad, bankdetaljer og personlige opplysninger.

Man kan føle seg trygg på at selskaper som Nets, Tiesto Evry og Solutions sørger for at de kan sikre overføringer slik at du kan kjøpe huset eller redde familien fra konkurs. Det anses som ganske trygt å søke lån hos Zen Finans, som formidler smålån og boliglån til norske kunder i verdens rikeste land. Zen Finans deler kun dine opplysninger med tredjeparter.

Fordeler

  • Gir hjelp til boligløse
  • Lavere renter enn bare for noen år siden
  • Svært enkel søknadsprosess som også er gratis
  • Flott score på Trustpilot

Ulemper

  • Ukjent aktør
  • Dukker opp på grunn av enorm husholdningsgjeld

Oppsummering

Man kan trygt si at Zen Finans er en lånagent som er kommet for å bli. De gir deg som ikke har muligheten, en sjanse på boligmarkedet. Også deg som sliter med lån opp til pipa kan redde stumpene med gode løsninger. Vi ser enorm husholdningsgjeld fordi landet er så rikt, at det har gått på bekostning av et fornuftig forbruk. Det som er bra er at ungdommen slipper unna, og kan få muligheten til å hjelpe foreldregenerasjonen med penger til å bo og leve. Zen Finans er lånagenten for deg.

Zen Finans har gode muligheter for dem som trenger nytt boliglån når banken har gitt opp. Det kan være ved å gi hjelp til å sikre at du kan få boliglån og samtidig ha mulighet til å betale regningene uten å be noen om hjelp. Man kan trygt si at Zen Finans kom «zent» men godt. De fleste med stort boliglån får hjelp til å refinansiere annen gjeld slik at alt kommer inn under boliglånet. Det gjør hverdagen enklere og oversikten tydeligere.

Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden