Axo Finans

Axo Finans er en låneformidler som samarbeider med 21 banker. En søknad til Axo Finans blir dermed en søknad til samtlige av disse.
Snarveier:
Läser in...
  Fordeler:
  • 21 potensielle långivere
  • Lett tilgjengelig kundeservice
  • Lånetilbud gyldig i 30 dager
  Ulemper:
  • Relativt høy aldersgrense for å få lån
  • Tilbyr ikke lån selv

  Oversikt

  Axo Finans er en låneformidler som betjener hele Norge, med hovedkvarter på Fridtjof Nansens plass i Oslo. At de er en låneformidler betyr at de ikke gir lån direkte, men formidler din lånesøknad videre til banker og finansinstitusjoner de samarbeider med.

  Selskapet har vært i drift siden 2008, og har også avdelinger i de øvrige nordiske landene. Foretaket kan vise til betydelige resultater, og markedsfører seg i en rekke medier.

  Lånetilbud fra Axo Finans

  Det du kan søke om fra Axo Finans er vanlige forbrukslån og lån til refinansiering. Den øvre grensen er i begge tilfeller 500 000 kroner. Men merk at det er forskjell på lengden på nedbetalingstiden om det er lån til refinansiering eller til forbruk. Refinansieringslån kan strekkes over 15 år, mens et forbrukslån som tas opp til andre formål kan normalt ikke ha lenger løpetid enn fem år.

  Låneformidlertjenesten fungerer på den måten at du fyller ut én søknad, som Axo Finans videresender til sine 21 samarbeidende långivere. Hver av disse vil vurdere søknaden din. De kan innvilge med et konkret tilbud, eller avslå søknaden. Poenget for deg som lånsøker er at du vil få flere tilbud å velge mellom.

  Populæritet

  Axo Finans er en av de eldste låneformidlerne i Norge, Per dags dato er de også den største i denne nisjen. De mottar nærmere 10 000 månedlige søknader om forbrukslån og refinansieringslån.

  Anmeldelsene og tilbakemeldingene på Trustpilot er overveiende positive. Selskapet får en gjennomsnittscore på 4,7 av fem mulige. 77 % av anmelderne gir toppkarakteren «enestående» (5 stjerner). Axo Finans er heller ikke engstelige for å bruke dette i sin egen markedsføring.

  Blant de positive tilbakemeldingene er det naturlig nok mange som er fornøyd med det endelige lånetilbudet de har mottatt. Men det er også mange som fremhever god og personlig service, som raske tilbakemeldinger på henvendelser.

  Sikkerhet og service

  Axo Finans har en kundeservice som er tilgjengelig sju dager i uka, både på telefon og e-post. Det burde med det ikke være vanskelig å få kontakt med en saksbehandler. Oppfølgingen av 21 långivere ved hver enkelt søknad er krevende, men det gir potensielt gode resultater for kunden som ikke betaler noe ekstra for dette.

  Når det gjelder sikkerhet er Axo Finans underlagt reguleringene fra Finanstilsynet. Det innebærer regelmessige kontroller om tjenestene følger kravene i norsk lov. Hva angår datasikkerheten har firmaet en oppdatert personvernerklæring på sin nettside.

  Oppsummering

  Med hele 21 långivere i stallen, er Axo Finans et godt valg av låneformidler. Blant disse er også noen av Norges største forbrukslånbanker. Det gir lånesøkeren trygghet og gode muligheter for å finne det beste tilbudet på markedet.

  Axo Finans har også en romslighet med et maksimumsbeløp på 500 000 kroner og en løpetid på normalt 5 år for vanlige forbrukslån og 15 år for refinansieringslån. Dette er absolutt i øvre sjikt.

  Gode tilbakemeldinger fra tidligere lånesøkere er også noe som tjener Axo Finans til ære.

  Vi kunne savne et tilbud for lånesøkere som er yngre enn 25 år og til de som har registrert betalingsanmerkninger. Men for de som ikke inngår i disse gruppene, er Axo Finans et svært fordelaktig valg av låneformidler.

  Omtale - Axo Finans
  Vurdering 100100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du må ha fylt 25 år
  • Du kan ikke ha aktive betalingsanmerkninger
  • Du må ha registret inntekt i Norge
  Betalingsanmerkning. Uten sikkerhet
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Gebyr papirfaktura:0 - 30 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Abonner på vårt nyhetsbrev for å dra fordel av eksklusive lånetilbud. Som en velkomstgave får du våre beste tips for en god kredittvurdering - direkte i innboksen din!