Axo Finans

Axo Finans er en låneagent som samarbeider med 18 banker. En søknad til Axo Finans blir dermed en søknad til samtlige av disse.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • 18 potensielle långivere
  • Lett tilgjengelig kundeservice
  • Lånetilbud gyldig i 30 dager
  Ulemper:
  • Relativt høy aldersgrense for å få lån
  • Tilbyr ikke lån selv

  Oversikt

  Axo Finans er en låneagent som betjener hele Norge, med hovedkvarter på Fridtjof Nansens plass i Oslo. At de er en låneagent betyr at de ikke gir lån direkte, men formidler din lånesøknad videre til banker og finansinstitusjoner de samarbeider med.

  Selskapet har vært i drift siden 2008, og har også avdelinger i de øvrige nordiske landene. Foretaket kan vise til betydelige resultater, og markedsfører seg i en rekke medier.

  Lånetilbud fra Axo Finans

  Det du kan søke om fra Axo Finans er vanlige forbrukslån og lån til refinansiering. Den øvre grensen er i begge tilfeller 600 000 kroner. Men merk at det er forskjell på lengden på nedbetalingstiden om det er lån til refinansiering eller til forbruk. Refinansieringslån kan strekkes over 20 år, mens et forbrukslån som tas opp til andre formål kan normalt ikke ha lenger løpetid enn fem år.

  Låneformidlertjenesten fungerer på den måten at du fyller ut én søknad, som Axo Finans videresender til sine 18 samarbeidende långivere. Hver av disse vil vurdere søknaden din. De kan innvilge med et konkret tilbud, eller avslå søknaden. Poenget for deg som lånsøker er at du vil få flere tilbud å velge mellom.

  Populæritet

  Axo Finans er en av de eldste låneagentene i Norge, Per dags dato er de også den største i denne nisjen. De mottar nærmere 10 000 månedlige søknader om forbrukslån og refinansieringslån.

  Anmeldelsene og tilbakemeldingene på Trustpilot er overveiende positive. Selskapet får en gjennomsnittscore på 4,7 av fem mulige. 77 % av anmelderne gir toppkarakteren «enestående» (5 stjerner). Axo Finans er heller ikke engstelige for å bruke dette i sin egen markedsføring.

  Blant de positive tilbakemeldingene er det naturlig nok mange som er fornøyd med det endelige lånetilbudet de har mottatt. Men det er også mange som fremhever god og personlig service, som raske tilbakemeldinger på henvendelser.

  Sikkerhet og service

  Axo Finans har en kundeservice som er tilgjengelig sju dager i uka, både på telefon og e-post. Det burde med det ikke være vanskelig å få kontakt med en saksbehandler. Oppfølgingen av 18 långivere ved hver enkelt søknad er krevende, men det gir potensielt gode resultater for kunden som ikke betaler noe ekstra for dette.

  Når det gjelder sikkerhet er Axo Finans underlagt reguleringene fra Finanstilsynet. Det innebærer regelmessige kontroller om tjenestene følger kravene i norsk lov. Hva angår datasikkerheten har firmaet en oppdatert personvernerklæring på sin nettside.

  Oppsummering

  Med hele 18 långivere i stallen, er Axo Finans et godt valg av låneagent. Blant disse er også noen av Norges største forbrukslånbanker. Det gir lånesøkeren trygghet og gode muligheter for å finne det beste tilbudet på markedet.

  Axo Finans har også en romslighet med et maksimumsbeløp på 600 000 kroner og en løpetid på normalt 5 år for vanlige forbrukslån og 20 år for refinansieringslån. Dette er absolutt i øvre sjikt.

  Gode tilbakemeldinger fra tidligere lånesøkere er også noe som tjener Axo Finans til ære.

  Vi kunne savne et tilbud for lånesøkere som er yngre enn 23 år og til de som har registrert betalingsanmerkninger. Men for de som ikke inngår i disse gruppene, er Axo Finans et svært fordelaktig valg av låneagent.

  Omtale - Axo Finans
  Vurdering 99100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du må ha fylt 23 år
  • Du kan ikke ha aktive betalingsanmerkninger
  • Du må ha registret inntekt i Norge
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Gebyr papirfaktura:0 - 30 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden