Långivere

Zensum formidlet lån siden 2013. Den tilbyr forbrukslån på inntil 600 000 kroner.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Forbrukslån inntil 600 000 kroner
  • Nøye utvalgte långiver
  • Gratis og uforpliktende
  • Refinansier lån enkelt
  Ulemper:
  • Ingen kundeservice i helgene
  • Må være minst 25 år gammel

  Oversikt

  Långivere.NO – en del av Zensum AS. Zensum, en låneagent siden 2013 som streber etter bransjens høyeste servicegrad. Gjennom ansvarlig utlån vil vi frigjøre mennesker fra unødvendige utgifter.

  Lånetilbud fra Långivere

  Via Zensum kan du søke om private lån fra 20 000 til 600 000 kroner, og du kan finne de beste forbrukslånene med lave renter her.

  Zensums långivere kan tilby forskjellige løpetider. Den korteste er ett år og den lengste 15 år. Du velger ofte den som passer deg best, men husk at den totale lånekostnaden blir lavere jo kortere nedbetalingstiden du velger.

  Populæritet

  Zensum er stolte over å ha hjulpet over 700 000 mennesker i Norge og Sverige med å sammenligne lånene sine. Med personlig tilgjengelig service og et ansvarsfullt utgangspunkt, ønsker de å bidra til en verden uten dårlige lån. De ønsker å endre måten bransjen jobber på og vil at du skal forvente mer av dem. De kaller det Zensum-service, og den skal være overraskende god.

  Sikkerhet og service

  Zensum har kundeservice på hverdager. Mandag til Torsdag fra 9-19 og Fredag fra 9-17.

  Omtale - Långivere
  Vurdering 90100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du er 25 år gammel
  • Være norsk statsborger og registrert i folkeregisteret
  • Ingen betalingsanmerkninger
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:60 Uppl.avgift: 0 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden