Loan.no

Loan.no sammenligner lån fra 5 000 til 500 000 kroner. Her får du informasjon om lånetilbud, rentenivå og lånebetingelser hos et stort utvalg av de mest populære lånsbankene i Norge.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Finner aktuelle lån og deres betingelser
  • Tjenesten er fullstendig kostnadsfri
  • Behøver ikke å oppgi personopplysninger
  Ulemper:
  • Lånet gis av en tredjepart
  • Registrert liknet inntekt
  • Ingen oppfølging i ettertid

  Oversikt

  Loan.no sammenlikner man lån. Du kan finne et selebert utvalg av de fremste utlånerne i Norge på deres sider. Det er med andre ord en ren sammenlikningsside.

  Det er ikke mulig å søke om lån direkte, men det er linker inn til søknadsskjemaene til en lang rekke potensielle långivere og låneagenter.

  Bak Loan.no står selskapet Firstborn NUF. De holder fysisk til i Cort Adelers gate i Oslo. Dette selskapet står også bak andre nettsider med økonomisk innhold, som Coolfinans.com.

  Den tekniske delen ved disse sammenlikningssidene står den tsjekkiske utvikleren LemonyApps for. Løsningene deres brukes for nettsider i flere enn 25 land.

  Lånetilbud fra Loan.no

  Loan.no sammenlikner lån fra en lang rekke banker og finansieringsinstitusjoner i med forbrukslån som spesialitet. Du kan spisse sammenlikningen ved å spesifisere låneformålet ditt.

  Valgene er lån til oppussing, bil, båt, reise, refinansiering eller forbruk. Her dekkes vel det meste.

  Deretter kan du velge ut egenskaper ved det ønskede lånet, som avdragsfrihet og rentenivå. Ved avslutningsvis å fylle ut inntekten din, kan du nå et utvalg av långivere der du oppfyller inngangskriteriene.

  Det er ikke nødvendig å gi personopplysninger for å få denne sammenlikningen. Du kan også velge å gå til oversiktssiden og gjøre sammenlikningen selv.

  Annonselinker for hver långiver gjør at du kan klikke deg rett videre til søknadsskjemaet for den banken eller det lånet du kunne tenke deg å søke.

  Hvis du ender opp med å ta et lån, vil det også gi provisjon til Loan.no, og finansiere nettsidens videre drift. Du betaler altså selv ikke noe for selve tjenesten.

  Sikkerhet og service

  Du kan bruke Loan.no uten å legge igjen personopplysninger. Du vil da bli sendt rett til sammenlikningssiden etter å ha oppgitt data som tilsvarer inngangsvilkårene til diverse långivere.

  Herfra kan du selv gå videre til lånesøknaden og heller fylle ut personopplysningene dine.

  Dersom du fyller ut personalia på Loan.no vil du sannsynligvis spare et par skritt. Da gjelder personvernerklæringen for oppbevaring og bruk av personopplysninger.

  Denne er lett tilgjengelig fra startsiden, og inneholder de vanlige kriteriene. Har man spørsmål til denne, er det en navngitt person som kan kontaktes.

  Ellers er Loan.no en heldigital tjeneste. Du bruker den interaktivt ved å velge verdier som avgrenser lånesøket ditt. Men de kan kontaktes gjennom et kontaktskjema som er tilgjengelig på siden.

  Oppsummering

  Det er utrolig mange som tilbyr forbrukslån på det norske markedet. Det er bra for forbrukeren ettersom det er en konkurranse som forhåpentligvis bidrar til å bringe prisene ned.

  Samtidig er det ikke lett å finne fram til det beste tilbudet. Man kan selvfølgelig sende søknader i hytt og vær. Da kan man få flere svar som kan vurderes opp mot hverandre, og mulighet til å velge det som gir deg det beste betingelsene.

  På den annen side sender du da kanskje en del unødvendige søknader, ettersom du da kanskje faller utenfor inngangskriterier som alder eller årsinntekt.

  Og du kan ha oversett enkelte långivere som faktisk kan være i stand til å gi deg et enda bedre tilbud enn de du har mottatt.

  Det er noe som kan bøtes ved en tjeneste som Loan.no. Du finner nok ikke alle potensielle långivere på siden, men et stort utvalg og antakelig de vesentligste.

  Det er ryddig å finne fram til de enkeltes lånebetingelser og lånevilkår, slik at du ikke sender søknadene helt forgjeves.

  Samtidig kan du bruke tjenesten til å sirkle inn de långiverne eller låneformidlerne som kan være en god match for deg.

  Hvis du bruker Loan.no på måten som nevnt over kan du oppnå flere lånetilbud, bedre betingelser og spare arbeid ved ikke å sende unødvendige søknader. Legger vi til at tjenesten er gratis for deg, gir dette en god totalscore.

  Det er dog andre sider som tilbyr tilsvarende funksjoner. Blant annet her på Norsk kreditt er det mulig på tilsvarende måte å finne fram til gode lånetilbud for en rekke forskjellige lånetyper.

  Loan.no leverer altså en god og samfunnsnyttig tjeneste, men er ikke unik.

  Omtale - Loan.no
  Vurdering 71100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Må være minst 18 år gammel
  • Registrert liknet inntekt
  • Kan ikke ha betalingsanmerkninger
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0-30 kr Uppl.avgift: 0-950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden