Nanofinans

Nanofinans en del av Sambla – en finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Det er vanskelig å finne ut hvilket lånetilbud som passer best for deg. Banker og långivere tilbyr forskjellige priser og vilkår til kundene deres. Med Nanofinans vil du motta opp til 23 forskjellige tilbud, slik at du som låntaker får en mye bedre oversikt.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • du kan med få klikk søke om et lån ved 23 forskjellige långivere og långivere
  • Nanofinans en del av Sambla
  Ulemper:
  • Gir ikke lån selv
  • Registrert liknet inntekt

  Oversikt

  Nanofinans en del av Sambla – en finansagent for flere banker og finansinstitusjoner.

  Siden starten har vår filosofi alltid vært den samme – å sammenligne långiveres tilbud slik at alle, uavhengig av hvem du er og hva du gjør, alltid skal få et best mulig banklån. Fra våre kontorer i Stockholm, Lund, Oslo og Helsinki har vi hjulpet over 390 000 kunder med å sammenligne lånene sine til dags dato.

  Lånetilbud fra Nanofinans

  Den øvre grensen for låne er 600 000 kroner. Nanofinans tilbyr også råd i forbindelse med opptak av lån. Dette gjelder spesielt dersom det er snakk om refinansiering eller kjøp av bil.

  Men det viktigste er at de formidler disse lånesøknadene videre til de samarbeidende bankene, slik at kundene kan få flere tilbud å velge mellom. Nanofinans betegner seg selv derfor også som en sammenlikningstjeneste.

  Trygt

  Din sikkerhet er viktig for oss. For å kunne tilby høyest mulig sikkerhetsnivå – SSL sertifisert med krypterte data, samarbeid med UC og signering med BankID – har vi utviklet vårt eget unike forretningssystem. Systemet gjør hele prosessen rask og enkel, fra den første sammenligningen til pengene er på kontoen din. Pengene settes enten inn på din konto eller hos dine långivere, avhengig av om det er et nytt lån eller et lån som skal innløses.

  Fort og lett

  Alle långivere gir ulike vilkår til ulike kunder. Med Nanofinans får du tilbud fra opptil 23 ulike långivere når du søker om personlige lån, blankolån, eller når du ønsker å konsolidere eksisterende lån.

  Omtale - Nanofinans
  Vurdering 92100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du er fylt 18 år
  • Du har en fast månedlig inntekt på minst 10 000 kroner
  • Det er en fordel, men ikke et absolutt krav, at du ikke har noen betalingsanmerkninger
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 45 Uppl.avgift: 0 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden