Zmarta

Zmarta er en låneformidlertjeneste som tilbyr forbrukslån, smålån og refinansieringslån opptil 600 000 kroner. Som låneformidler kontakter de opp til 15 banker for deg.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • 1 søknad går til 15 banker
  • Lav inntektsgrense
  • God kundeservice
  Ulemper:
  • Lån fra 20 år
  • Gir ikke lån til søkere med betalingsanmerkning
  • Som låneformidler følger de ikke opp låntaker videre etter at lånet er innvilget

  Oversikt

  Zmarta er et låneformidlingsselskap og en del av Zmarta Group. Selskapet opererer over hele Norden med kontorer i Stockholm, Ängelholm, Helsinki og Oslo. Totalt er det mer enn 300 medarbeidere fordelt på flere underselskap.

  Foruten Zmarta, opererer også Centum Finans og Elskling (for strømavtaler) på det norske markedet. Dessuten består også Zmarta Group av noen selskaper som er spesielt knyttet til Finland eller Sverige.

  Foretaket ble etablert i 1999 under navnet Bolåneservice i Ängelholm i Sverige. Etterspørselen etter sammenliknings- og låneformidlertjenestene deres ekspanderte raskt utover de regionale og nasjonale grensene.

  I 2015 åpnet altså Zmarta kontorene sine også i Oslo. I dag er de blant de større i bransjen her hjemme.

  Lånetilbud fra Zmarta

  Zmarta gir ikke direkte lån til kundene, men tilbyr en formidlertjeneste. Det betyr at du sender søknaden med alle de opplysningene som er nødvendige, men at behandlingen av søknaden foretas av forskjellige banker.

  Det vil si at en søknad fra deg blir vurdert av alle 15 finansinstitusjonene Zmarta samarbeider med.

  Det kreves ikke noe gebyrer eller kompensasjoner fra søkeren for dette, men Zmarta vil motta en provisjon fra den långiveren som kommer med et tilbud du ender opp med å akseptere.

  Zmarta fokuserer på følgende lånetyper:

  Alle lånetypene er lån uten sikkerhet.

  I tillegg til lån tilbyr Zmarta også en sammenlikningstjeneste for strømleverandører.

  Popularitet

  Låneformidling i seg selv er en stadig mer populær tjeneste i Norge. Zmarta har etablert seg som et av de mer solide i bransjen.

  Ser vi på det som er av tilbakemeldinger fra brukere av Zmarta, ender de opp med en snittkarakter på 4,7 av 5 hos Trustpilot. Det må ses som et solid resultat for en låneformidler.

  Mer enn 170 søkere har frivillig valgt å skrive anmeldelser av selskapet. Av det som fremkommer er at svært mange sier seg fornøyde med effektiviteten og framdriften når de først har sendt søknaden sin gjennom Zmarta.

  Sikkerhet og service

  Sikkerhet betyr mye når det er snakk om finansielle tjenester. Få er så avhengige av tillitt som banker og finansieringsinstitusjoner.

  Når man sender søknader fyller man også ut følsomme data som ikke skal ha mulighet til å komme i gale hender eller misbrukes på noen måte.

  For Zmarta er det Finansinspektionen i Sverige som er den fremste garantisten for at dette ikke skjer. Finansinspektionen tilsvarer det norske Finanstilsynet, og jobber etter til forveksling de tilsvarende reglene som finnes i Norge.

  For behandling av data har Zmarta et omfattende direktiv med behandlingsansvarlige i alle landene. I Norge er det søsterselskapet Centum Finans som har denne oppgaven.

  Oppsummering

  Fra et forbrukerperspektiv er det alltid interessant å komme fram til den beste prisen blant likeverdige produkter. Når det gjelder lån, og i særdeleshet forbrukslån, kan det variere svært mye.

  Det er fordi en finansinstitusjon alltid gir deg et individuelt tilbud ut fra sin kredittvurdering av din økonomi. Det kan gi store utslag på rentesatsen for den enkelte. Derfor er det stort poeng å innhente tilbud flere steder, og gjerne gjennom en låneformidler.

  Når det samtidig ikke koster noe ekstra å bruke en agent som Zmarta, og du samtidig får veiledning og enkelt kontakt på chat eller telefon under søknadsprosessen, vil vi si at selskapet har en nyttig funksjon på lånemarkedet.

  For tiden er det flere låneformidlere i Norge. Men Zmarta har så mange som 15 banker i stallen sin. Det betyr at én søknad gir 15 svar. Og ved at søknaden blir sendt gjennom Zmarta, betyr det at disse bankene er smertelig klar over at de konkurrerer om deg som lånekunde.

  Ut fra dette vil vi si at det kan være en god ide å la Zmarta forvalte lånesøknaden din dersom det er forbrukslån eller refinansieringslån du er ute etter.

  Omtale - Zmarta
  Vurdering 88100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Lån fra 20 år
  • Minsteinntekt 120 000 kroner i året
  • Må ha skattet til/ være liknet i Norge i minst 3 år
  • Ingen betalingsanmerkninger
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 45 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden