Tjenestetorget Finans

Oversikt

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ved hjelp av dyktige rådgivere videreformidler din online lånesøknad til aktuelle banker. Det koster ingenting å sende inn en lånesøknad og et eventuelt tilbud om lån er uforpliktende inntil du signerer det.

Tjenestetorget Finans har vært i markedet i mer enn 2 år og har 10 ansatte. De leverer 10 låneprodukter fra 17 banker.

Lånetilbud fra Tjenestetorget Finans

Lånetilbudet fra Tjenestetorget Finans omfatter en rekke typer låneprodukter og hovedkategoriene er boliglån, lån til kjøretøy, omstartslån og forbrukslån.

Tjenestetorget Finans formidler en rekke låneprodukter knyttet til boliglån, blant andre vanlig boliglån, refinansiering av boliglån, boliglån for unge (BLU), huslån, hyttelån og seniorlån. Tjenestetorget Finans gjør jobben med å innhente lånetilbud fra flere banker, og hjelper kundene med å finne en rimelig låneavtale helt kostnadsfritt.

Tjenestetorget Finans formidler også en rekke typer lån til kjøretøy, blant andre ATV-lån, båtlån, billån, bobillån, MC-lån, caravanlån og snøscooterlån. Det tilbys også refinansiering av eksisterende lån knyttet til bil og andre kjøretøy.

Omstartslån tilbys til kunder som kan stille med sikkerhet i egen bolig. Med sikkerhet kan man søke om å refinansiere både med betalingsanmerkning og inkassogjeld. Innenfor kategorien forbrukslån kan man søke om refinansiering og å samle flere lån til ett lån. Man kan også søke om å ta opp et helt nytt forbrukslån.

På nettstedet har de en rekke kalkulatorer som viser hvor mye et lån kan komme til å koste, blant andre en boliglånskalkulator, eierandel-kalkulator, omstartslånkalkulator og billånkalkulator. De tilbyr også en artikkeldatabase med nyttig informasjon om lån og ulike økonomiske begreper.

Forskjellige typer lån – forskjellige lånebeløp:

Boliglån100 000 kr – 25 000 000 kr
Refinansier/bytte bank100 000 kr – 20 000 000 kr
Omstartslån50 000 kr – 100 000 000 kr
Refinansiering med sikkerhet i bolig50 000 kr – 100 000 000 kr
Refinansiering av inkasso50 000 kr – 100 000 000 kr
Lån med betalingsanmerkning50 000 kr – 100 000 000 kr
Billån, båtlån, etc.10 000 kr – 2 500 000 kr
Forbrukslån10 000 kr – 500 000 kr
Refinansiere forbrukslån10 000 kr – 500 000 kr

Samarbeidspartnere

Tjenestetorget Finans er ikke en bank i seg selv, men en formidler av lånetilbud fra andre banker. På deres nettsider er følgende banker oppført som samarbeidspartnere: BN Bank, Balanse, Svea, Mybank, Kraft Bank, Nordax Bank, Instabank, Sparebank SMN, Komplett Bank, Ikano Bank, Santander Consumer Bank, Aprila, Fundingpartner og TF Bank.

Tjenestetorget Finans satser på å matche riktig kunde med riktig lånetilbud ved hjelp av rådgivning og ekspertise og har flere dedikerte ansatte og rådgivere.

Vilkår

  • Søker må være over 18 år
  • Søker må være norsk statsborger
  • Søker må kunne dokumentere fast inntekt

Nedbetalingstiden varierer med typen lån. Nominell rente varierer mellom 6,9-24,9 % og effektiv rente ligger mellom 6,06–38,54 %.

Sikkerhet og service

Tjenestetorget Finans har åpen telefontid 09:00–17:00. De kan også kontaktes på e-post. Kontaktinformasjon til alle de fast ansatte rådgiverne er også oppgitt på nettstedet. For å kunne søke om lån må du sende inn dine personopplysninger og opplysninger om jobb og bosituasjon via nettstedet.

Tjenestetorget Finans er ikke en bank i seg selv, men videreformidler denne informasjonen til aktuelle banker. Bankene som tjenestetorget Finans samarbeider med er alle underlagt Finanstilsynets bestemmelser. Slik er det rimelig trygt å benytte seg av et eventuelt lånetilbud fra en av disse bankene.

Det er gratis å sende inn en lånesøknad og du er ikke forpliktet til å ta opp lån før du signerer et eventuelt tilbud.

Nettsiden deres har oppnådd en score på 4,9 på Trustpilot fra 366 anmeldelser.

Fordeler

  • Raskt og enkelt å søke via nettsiden
  • Personlig oppfølging fra en rådgiver
  • Bredt utvalg av lån
  • Det er gratis og uforpliktende å sende inn lånesøknad

Ulemper

  • Tilbyr ikke lån selv

Oppsummering

Tjenestetorget Finans er en formidler av ulike typer lån. Du må sende inn en søknad via deres nettside, men kan kontakte deres dedikerte långivere når som helst i løpet av prosessen. De tilbyr et bredt spekter av lån innenfor ulike kategorier, men er ingen bank i seg selv. Lånesøknaden formidles til Tjenestetorget Finans sine samarbeidsbanker.

Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

"*" obligatorisk felt

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden