Apex Finans

Apex Finans sammenlikner forbrukslån i ulike kategorier. På deres nettside kan du se oversikt over vilkår, rente og løpetid fra en rekke forskjellige tilbydere.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Lettfattelig oversikt over långivere
  • Sammenlikner inngangsvilkår for ulike lån
  • Lett å søke lån
  Ulemper:
  • Ikke oppgitt telefonnummer
  • Kunne gjerne hatt flere långivere å velge mellom

  Oversikt

  Apex Finans er en sammenlikningstjeneste av forbrukslån. Apex er ganske nye i Norge, men de finnes også i de øvrige nordiske landene.

  Det er det amerikanske selskapet Neowire LCC som står bak Apex Finans. Dette foretaket ble opprettet i 2015, med akkurat det formål å markedsføre finansielle tjenester rundt om i verden. Utenom Norge har de nettsider i Sverige, Finland, Danmark, Spania og Polen.

  I Norge står de også bak nettsiden Lending Wire som fyller omtrent samme funksjon som Apex. Andre registrerte varemerker med tilhørende nettsider som eies av Neowire i Norge inkluderer Foxy Finans, Finanseksperter og BareForMeg.

  Lånetilbud fra Apex Finans

  Apex Finans sammenlikner lån. Det betyr at du ikke får lån direkte fra Apex Finans, men du får utfyllende informasjon om et knippe långivere. Det gjør at du lettere kan finne fram til en finansieringsinstitusjon med et lån som kan skreddersys dine behov. Du kan deretter klikke deg videre til den aktuelle bankens søknadsskjema.

  De fleste tilbyderne på listen til Apex Finans har spesialisert seg på smålån, altså lånebeløp opp til 100 000 kroner. Det er kun to av långivere som gir høyere lån, nemlig Sambla og Uno Finans.

  Inngangsvilkår og lånebetingelser varierer selvfølgelig med hvilken långiver som velges.

  Popularitet

  Ettersom nettsiden til Apex Finans er såpass fersk, er det lite å si om eventuell popularitet til tjenesten. Vi registrerer bare at de satser friskt, og at nettsiden har en utforming som nok kan appellere til mange framtidige brukere.

  Sikkerhet og service

  Apex Finans har ennå ikke etablert noen telefontjeneste. Det er kjedelig for dem som liker å kommunisere muntlig.

  På den annen side kan de som ønsker det registrere seg, og derigjennom få tilgang på nyhetsbrev med informasjon om økonomi eller spesielle tilbud formidlet gjennom Apex Finans.

  Personopplysninger du oppgir under registreringen skal behandles i samsvar med personvernreglene i Norge og i Europa.

  Når du klikker på en bank for å søke lån, opphører ansvaret til Apex Finans. Da er det den aktuelle långiver som står for den videre oppfølgingen.

  Oppsummering

  Apex Finans er som nevnt en nykommer i bransjen, og må vurderes som sådan. Nettsiden deres har et greit utseende, og er lett å manøvrere i.

  Den har et utvalg av kjente aktører i finansieringsbransjen, Vi kunne ønsket et større utvalg når man først skal sammenlikne lån, spesielt når det kommer til lånebeløp over 100 000 kroner. Men det kommer kanskje etter hvert.

  Det er ikke nødvendig å registrere seg på siden for å se sammenlikning av banker. De som likevel ønsker det, vil få konkrete tilbud fra Apex Finans. Det kan være nyttig for de som ikke ønsker å legge for mye arbeid i å finne lånet selv. For andre vil det kanskje føles litt påtrengende. Men det er intet problem å avbestille denne tjenesten.

  Alt i alt har Apex Finans en lovende nettside. Samtidig står det krefter med stor internasjonal erfaring bak. Det er grunn til å tro at dette selskapet vil markere seg framover.

  Omtale - Apex Finans
  Vurdering 73100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Lån fra 18 år
  • Registrert liknet inntekt
  • Etableringsgebyr 950 kr
  • Tilknytning til Norge
  • Bør ikke ha betalingsanmerkning
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 45 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden