Arcadia Finans

Arcadia Finans er en sammenlikningstjeneste for lån. Via deres nettside finner du oversikter over en rekke långivere, og kan bli sendt direkte videre til søknadsskjemaene deres.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Sammenlikner lån
  • Stort utvalg av långivere
  • Kan gi personlig hjelp etter registrering
  Ulemper:
  • Ingen kundeservice på telefon
  • Gir ikke lån selv
  • Fast Inntekt minst i måneden 10 000 kr

  Oversikt

  Arcadia Finans er en tjeneste for sammenlikning av lån. Det betyr at de ikke selv gir lån, men kan gi deg en oversikt over forskjellige långivere på markedet og det de har å tilby.

  Arcadia har tilsvarende nettsider for de øvrige nordiske landene. Det betyr at du kan finne dem i Danmark, Sverige og Finland.

  Selskapet bak Arcadia Finans er Draivy Media Oy med hovedkontor i Helsinki i Finland. Selve sammenlikningen utføres av Top5Credits.com som er en annen underavdeling av dette selskapet.

  Lånetilbud fra Arcadia Finans

  Som nevnt får du ikke lånetilbud direkte fra Arcadia Finans. De kan derimot hjelpe deg med å finne fram til de långivere eller låneagenter som kan tilby deg de beste lånene.

  Lånetypene det handler om er alminnelige forbrukslån, oppussingslån, ferielån og lån til refinansiering. Arcadia Finans sammenlikner i tillegg kredittkort.

  Du har to muligheter hvis du ønsker å bruke Arcadia Finans til å sammenlikne lån for deg. Du kan registrere deg med e-post og telefonnummer, eller du kan gå direkte til oversikten over långivere.

  Hvis du velger å registrere deg kan du taste inn ditt ønskede lånebeløp og nedbetalingstid. Du fører opp e-postadresse og telefonnummer.

  Deretter får du en melding med en oversikt over långivere som tilbyr den typen lån du ønsker. Du kan da velge å bli viderebefordret til de aktuelle søknadskjemaer.

  Det er også mulighet for å abonnere på nyhetsbrev med informasjon om långivere, gode tips for lånsøkere og andre temaer innen personlig økonomi.

  Det andre alternativet er å gå rett til oversikten over alle långivere og agenter. Her får du overblikk over hva slags lån de gir med tilhørende betingelser. Du kan gå rett til søknadsskjemaet for den enkelte långiver eller agent.

  Sikkerhet og service

  Arcadiafinans.no er en heldigital tjeneste. Det er derfor ingen kundeservice i tradisjonell forstand. Du kan få personlig oppfølging dersom du registrerer deg med e-post og telefonnummer. Da vil du bli kontaktet direkte.

  Ellers vil du bli ivaretatt av den finansieringskilden du velger fra sammenlikningssiden.

  Når det gjelder sikkerhet foregår det ingen finansielle transaksjoner gjennom Arcadia. Tjenesten er reklamebasert og kostnadsfri for deg.

  Hvis du registrerer deg er det de alminnelige regler for personvern og beskyttelse av informasjon som gjelder. Hvilke opplysninger det er snakk om, hvordan de brukes og oppbevares og hvem som eventuelt har tilgang på dem er utførlig beskrevet i personvernerklæringen som vises ved registreringen.

  Oppsummering

  Fra et forbrukerståsted er sammenlikning av priser og kvalitet svært viktig, Det gjelder uansett hvilken tjeneste det er snakk om, og kanskje spesielt når det er snakk om lån.

  Den fullstendige oversikten over långivere gir Arcadia Finans gjennom den omtalte Top5creditt-siden. Her er banker, finansinstitusjoner og låneagenter ryddig oppstilt.

  Du ser umiddelbart hvor store lån hver enkelt kan tilby, løpetid og rentespennet. Det oppgis også låneeksempler og andre opplysninger, som om de tilbyr refinansiering eller innhenter flere lånetilbud (låneagenter).

  Dersom du ønsker å søke på ett av lånene, klikker du deg enkelt videre til søknadsskjemaet. Fordelen med at flere långivere er samlet på ett brett, som her, er at det blir enklere å fremme lånesøknaden samtidig til flere institusjoner.

  Problemet med de rentene som er oppgitt er at disse sier ingenting om hvilken rente du vil bli tilbudt etterbankens kredittvurdering. Derfor anbefaler vi på Norsk kreditt: Søk flere steder -alltid. Bare på den måten kan du være sikker på at du oppnår det beste tilbudet.

  Registeringstjenesten kan gjøre det litt enda enklere ved at Arcadia Finans siler ut noen av de beste alternativene for den typen lån du er på jakt etter.

  Men det er, og bør være, opp til den enkelte om man vil legge igjen denne informasjonen. Det er heller ikke så mye arbeid å kontakte långiveren eller agenten direkte gjennom søknadslenken.

  Vi mener slike sammenlikningstjenester som Arcadia er viktige. Siden deres oppfyller også de forventningene vi har til en slik tjeneste.

  Omtale - Arcadia Finans
  Vurdering 67100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du må være minst 18 år gammel
  • Du må ha skattet til Norge i minst tre år
  • Fast Inntekt minst i måneden 10 000 kr
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 30 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden