Okida

Okida er en låneagent som tilbyr refinansiering med sikkerhet og boliglån for de som ikke får det innvilget andre steder. De samarbeider med ti banker innenfor dette segmentet.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Samling av gjelden med sikkerhet
  • Kan godta betalingsanmerkninger med sikkerhet
  • Tilbyr også boliglån
  Ulemper:
  • Høy aldersgrense for å søke lån
  • Må ha en årsinntekt på 250 000 kroner
  • Minimumsalder 23 år

  Oversikt

  Okida, som tidligere gikk under navnet Finanstipset, er en låneagent med forkjærlighet for refinansieringer. Selskapet bak Okida, Okida Finans AS, ble etablert så sent som i 2018. Likevel har de fått på plass samarbeidsavtaler med tunge aktører i bankverdenen, og alle de nødvendige godkjenninger fra de norske myndighetene.

  En låneagent, også kalt låneformidler, jobber for flere finansinstitusjoner samtidig. Poenget er at din søknad som du sender til Finanstipset, vil bli presentert for samtlige av disse. Det vil da bli en konkurranse om å gi deg det beste tilbudet.

  Lånetilbud fra Okida

  Det er i hovedsak to tilbud som markedsføres av Okida:

  • Lån til refinansiering med sikkerhet
  • Boliglån til de som ikke får andre steder

  Interessant å merke seg er at de kan innvilge lån selv om du har betalingsanmerkning i tilfelle to og tre som nevnt over. De fleste finansinstitusjoner avslår automatisk lånesøknader der søkeren har registrert en slik anmerkning, uten å se på andre aspekter. Her har Okida samlet et eksklusivt knippe samarbeidspartnere som er villig til å gå inn i denne materien.

  Popularitet

  Det er foreløpig ikke så mange tilbakemeldinger på denne låneagentens tjenester, men det vi ser av anmeldelser på Trustpilot er overveiende positive. Den personlige servicen og rådgivningen roses av flere brukere. Muligheten til å gi lån til søkere med betalingsanmerkning, vil sannsyneligvis falle i god jord hos mange,

  Sikkerhet og service

  Okida har en lett tilgjengelig kundeservice som er tilgjengelig 7 dager i uka. Telefon, chatt og e-post er mulighetene du har for å komme i kontakt.

  Det er ikke rapportert om noen sikkerhetshull i tjenestene. Alt er godkjent av Finanstilsynet, personvernerklæringene er oppdatert, og de samarbeidende bankene er tunge og solide aktører som har vært i dette gamet i mange år.

  Oppsummering

  Det som gjør Okida spesielt, er åpningen for å få lån selv om du har betalingsanmerkninger. Det er et stort behov for dette ettersom dette de fleste andre finansinstitusjoner stenger for dette.

  Vi ser for oss at det svært mange der ute som egentlig har god nok økonomi til å betjene høye lån, men de har gjort noen uheldige disposisjoner som utelukker dem fra finansmarkedet.

  En refinansiering av gjeld som inkluderer betalingsanmerkninger og inkassogjeld, kan redde en presset familieøkonomi fra gjeldskrise. Ikke minst kan det bidra til at de kan beholde boligen de bor i, til tross for press fra kreditorer. En refinansiering av gjeld kan inkludere eksisterende boliglån, eller komme i tillegg, Her må det regnes på hva som er mest lønnsomt i det enkelte tilfelle,

  Også muligheten til å få boliglån med en betalingsanmerkning kan være gull verdt for rammede husholdninger. Å måtte leie bolig er uøkonomisk pengesluk. For enkeltpersoner og familier som faktisk har inntekt nok til å klare et boliglån, er det kjedelig å måtte avfinne seg dette.

  Enda en faktor som trekker opp ved Okidas tjenester er at de har hele ti banker i stallen sin som er interessert å gå inn i denne problematikken med å gi lån til refinansieringer, inkludert til personer med betalingsanmerkninger. Det vil forhåpentligvis bidra til at lånesøkeren ender opp med det beste tilbudet det er mulig å få. Det er alltid nyanser mellom de ulike kredittinstitusjoners kredittvurderinger.

  Omtale - Okida
  Vurdering 66100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Minimumsalder 23 år
  • Folkeregistrert i Norge
  • Minimum 250 000 kr i årlig inntekt
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  • E-legitimation (BankID)
  Gebyr papirfaktura:0 - 30 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden