Real Finans

Real Finans er en Fredrikstad-basert lånefromidler som tilbyr lån opp til 500 000 kroner.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Flere banker konkurrer om å gi deg lån
  • Du får lånet med de beste betingelsene
  • Løpetid opptil 15 år (hvis refinansiering)
  Ulemper:
  • Aldersgrense 23 år
  • Gode kredittvurdering
  • Gir ikke selv lån

  Oversikt

  Real Finans er en av de virkelige veteranene i låneagent-bransjen. Med oppstart i 1987 har de vært med på mange viktige kapitler i Norges økonomiske historie, gjennom skiftende oljepriser og flere bank-kriser.

  De var også tidlig ute med låneformidling av forbrukslån. Forbrukslån er et produkt med vesentlig økende etterspørsel, og Real Finans har sett mange konkurrenter dukke opp på markedet gjennom årene.

  Spesielt etter 2010 har det skutt opp mange nye tilbydere av forbrukslån, ofte med moderselskap i utlandet.

  Real Finans er derimot helnorsk. Det er en del Motty Telefinans, tidligere bare Telefinans. Det er et varemerke som kan være kjent for flere.

  Telefinans startet opp allerede i 1985, to år før de lanserte Real Finans. De har sine kontorer i Fredrikstad.

  Foruten realfinans.no bestyrer Motty Telefinans blant annet låneformidlingssidene Telefinans.no og Motty.no. Telefinans Danmark ble etablert i 2017 og Telefinans Finland i 2018.

  Lånetilbud fra Real Finans

  Lånene du får gjennom Real Finans er tradisjonelle forbrukslån.

  Vi snakker om et spekter fra 35 000 til 500 000 kroner.

  Når det gjelder løpetiden på disse lånene, kan du velge opptil 15 år. Vi kommenterer her at långiverne bare i unntakstilfeller gir vanlige lån med lenger betalingstid enn 5 år. Det er hovedsakelig lån til refinansiering av eksisterende gjeld som kan gis lenger løpetid.

  Ettersom RealFinans er en låneagent, gir de ikke lån selv. De formidler din ene søknad til en rekke banker de samarbeider med. Per 2020 oppgir de at de har 18 slike banker og finansinstitusjoner på sin liste.

  I henhold til gjeldende regelverk tar de ikke betalt av deg, selv om du får lån ved hjelp fra dem. Derimot får de provisjon fra den banken du måtte velge som din långiver. Dette skal ikke påvirke tilbudet du får.

  Det er kun forbrukskreditt eller refinansieringslån som er profilert på siden til Real Finans. Motty.no, som de er samlokalisert med, har derimot tilbud om spesiallån til bolig.

  Med spesiallån siktes det til at det rettes mot personer som har fått avslag om boliglån i andre banker, for eksempel på grunn av betalingsanmerkninger.

  Popularitet

  Det er en sikker sak at en slik tjeneste ikke kan overleve i en slik konkurranseutsatt virksomhet hvis den ikke hadde en viss respons i befolkningen.

  Utvidelsen av tjenestene til Telefinans til Danmark og Sverige, tyder på det.

  Firmaet er ikke registrert på Trustpilot, så man får ikke så god oversikt over tilbakemeldinger fra brukere. Anmeldelser fra andre finanssider tilsier på den annen side at de ikke har noe spesielt negativt å anføre om Realfinans.

  Sikkerhet og service

  Hvis vi tar servicedelen først, ser vi at Real Finans har en ganske vidåpen kundeservice på telefonen. Du kan ringe dem 6 dager i uka. Fra mandag til torsdag er det mulig å få tak i en kundebehandler helt fram til 20.00 på kvelden. Det er også mulig å sende en e-post.

  Fyller du ut søknaden, sørger de selv for løpende kontakt med deg fram til søknaden din er behandlet.

  Sikkerheten ved de finansielle operasjonene, som utbetaling av lånet og videre oppfølging, foretas av den banken som gir deg lån. Samtlige av disse er underlagt norsk banklovgivning og overvåking av Finanstilsynet.

  Ditt personvern ved inntasting av personlige og økonomiske opplysninger i søknaden, ivaretas av Real Finans og moderselskapet Telefinans. Her brukes moderne finansprogrammer med nødvendig kryptering. Det er også en fyldig side om personvern hos Realfinans som brukere får tilgang til fra nettsiden.

  Oppsummering

  Fordelene med låneformidlertjenester er at lånsøkeren raskt får flere tilbud på bordet. Han eller hun kan derfor lett finne fram til banken som kan gi lånet med den laveste renta og andre gunstige betingelser.

  Ettersom Realfinans i skrivende stund har en portefølje på hele 18 banker og finansieringsinstitusjoner, er den et godt alternativ for vanlige forbrukere.

  På minus-sida er det litt strengere vilkår enn det en del andre låneagenter oppgir. Blant annet er det krav om aldersgrense på 23 år og en minsteinntekt på 230 000 kroner.

  Men for de som oppfyller disse kriteriene, er Realfinans et godt alternativ.

  Omtale - Real Finans
  Vurdering 77100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Aldersgrense 23 år
  • Inntekt fra 230 000 kroner per år
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Ingen aktive inkassosaker
  • 3 års botid i Norge
  • Løpetid: 1-15 år hvis lånet er til refinansiering, ellers 1- 5 år
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 - 45 kr Uppl.avgift: 0 - 950 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden