Scoopr

Scoopr er en låneformidler hvor du kan sammenligne og søke om refinansiering, forbrukslån og forsikring. Her kan du sjekke avtalene du har og se om du kan få et bedre tilbud et annet sted.

Snarveier:

Läser in...
  Fordeler:
  • Presenterer søknaden for flere långivere
  • Lett tilgjengelig kundeservice
  • Du velger lånet med de beste betingelsene
  Ulemper:
  • Høy aldersgrense for å få lån
  • Tilbyr ikke lån selv

  Oversikt

  Scoopr har laget en rekke digitale verktøy som gjør det enkelt å sjekke om du kan spare penger på å flytte lån og forsikringstjenester fra selskapet hvor du er kunde i dag.

  De har hovedkontor i Oslo, men gjennom nettsiden sin betjener de kunder over hele Norge.

  Scoopr samarbeider med en rekke banker. Kunder som søker nye lån via dem blir satt i kontakt med disse for å få et best mulig tilbud på et nytt lån.

  Lånetilbud fra Scoopr

  De tilbyr følgende typer lån:

  • Refinansiering av forbrukslån og kredittkort
  • Forbrukslån

  Spesialiteten til Scoopr er å innhente lånetilbud fra flere banker, slik at kundene kan velge det lånetilbudet med lavest rente og best mulig betingelser tilpasset sin økonomiske situasjon. For å søke lån via dem fyller man bare inn et skjema på nettsiden, identifiserer seg med BankID og så får man en SMS eller e-post når lånetilbudet er klart.

  For å kunne søke må man være over 18 år og norsk statsborger. Scoopr samarbeider med 13 banker.

  Via Scoopr har man mulighet til å søke om refinansiering fra 20 000 opp til 500 000 kroner, og man kan søke om forbrukslån mellom 10 000 og 600 000 kroner.

  Når det gjelder forsikring, samarbeider de med WaterCircles Forsikring, som tilbyr skreddersydde forsikringer.

  Sikkerhet og service

  Scoopr har SSL-sertifisering og alle opplysninger man sender inn via dem sendes som krypterte data. På den måten kan ikke opplysninger fanges opp av noen tredjepart. Videre må alle forpliktende dokumenter signeres med BankID, som er den offisielle måten å identifisere seg på nett i Norge.

  Ettersom de kun er en formidler lån, går ingen økonomiske transaksjoner direkte gjennom dem. Du gir imidlertid dem tillatelse til å videreformidle opplysningene dine til tredjeparts samarbeidspartnere, altså bankene som de samarbeider med. Disse bankene er alle underlagt Finanstilsynets bestemmelser. Det er dermed trygt å bruke deres sammenligningstjeneste.

  Når det gjelder kundeservice, er det enkelt å komme i kontakt med dem. Dersom man har spørsmål eller tilbakemeldinger kan man nå dem via telefon alle dager innenfor åpningstiden, eller via epost. Det er enkelt å finne både telefonnummer og e-postadresser på nettsiden.

  Oppsummering

  Når det gjelder forbrukslån, finnes det flere banker som tilbyr forbrukslån inntil 600 000 kroner, men de skiller seg ut ved at man kan sammenligne lånetilbud fra mange ulike banker. På denne måten må flere banker konkurrere om hver enkelt kunde. Slik kan man velge det lånetilbudet som har de beste betingelsene ut fra den økonomiske situasjonen man befinner seg i.

  Man kan selvfølgelig på egen hånd ta kontakt med mange banker og sammenligne selv, men ved å bruke Scoopr sin elektroniske løsning vil man spare mye tid. Man trenger nemlig å sende inn kun en søknad i stedet for mange.

  Når det gjelder refinansiering, kan man spare mye penger på å bytte bank. Særlig når det gjelder forbrukslån og kredittgjeld, hvor rentene er relativt høye, kan man redusere lånekostnadene betraktelig hver eneste måned dersom man velger en billigere långiver.

  Dersom man har flere lån, for eksempel flere forbrukslån og flere kredittkortlån, vil man kunne spare enda mer fordi man etter refinansieringen betaler kun ett gebyr i stedet for mange. Dessuten er det mer oversiktlig å forholde seg til en långiver i stedet for flere. Pengene man sparer kan man bruke til å betale ned gjelden raskere eller på andre ting.

  Dersom man har spørsmål rundt gjeld og om man skulle trenge hjelp underveis i låneprosessen, er de tilgjengelige både på telefon og via e-post hver eneste dag.

  Vi vil påstå at Scoopr oppfyller alle områder når det gjelder å gi god bistand til lånesøkere.

  Omtale - Scoopr
  Vurdering 90100
  av Norskkredit.no

  Vilkår

  • Du må ha fylt 20 år
  • Ikke søkt de siste 30 dager
  • Inntekt: minst 250 000 kr
  • Ingen betalingsanmerkning
  • Ikke studenter eller langtidssykmeldt
  • Norsk statsborger
  Betalingsanmerkning. Refinansiering
  Utbetaling helg Under 20 år

  Legitimering

  Gebyr papirfaktura:0 kr Uppl.avgift: 0 kr
  Emma er en dyktig copywriter med en solid bakgrunn i kommunikasjon og markedsføring. Hennes erfaring strekker seg fra å arbeide i reklamebyråer til å være en del av markedsføringsteam i diverse bransjer, inkludert teknologi og detaljhandel. Samarbeidet med en rekke kunder har gitt henne et bredt perspektiv på hvordan man effektivt kommuniserer budskap til forskjellige målgrupper. Videre brenner Emma for storytelling og evnen til å fange publikums interesse med kreative tekster. Å holde seg oppdatert på de siste trendene innen markedsføring og kommunikasjon er essensielt for henne. Denne omfattende kunnskapen har hun anvendt for å styrke merkevarer og drive engasjement gjennom innhold som resonnerer.

  Fyll ut skjemaet for å fortsette søknaden din med vår partner

  "*" obligatorisk felt

  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden